Familievenligt sommerhus med pool på Nordfyn

Her er et sommerhus ud over det sædvanlige! Sommerhuset er nemlig bygget med lækre detaljer og fyldt med aktiviteter til en sjov og anderledes ferie. Aktivitetsrummet er udstyret med billard, bordtennis, bordfodbold, PlayStation 4 og dartspil, så der er rig mulighed for at spille om opvasken og lade hele familien have det sjovt med hinanden. Sommerhuset har plads til 18 personer og to husdyr.

Også poolafdelingen plejer at være populært blandet både store og små. I kan svømme, dykke og plaske dagen lang i den 18 m2 store swimmingpool, der både har vandrutsjebane, romersk trappe og modstrømsanlæg. Livsnyderne kan sikkert fristes med en tur i spabadet eller saunaen.

Når man er mange mennesker, der holder ferie under samme tag, er det vigtigt med god plads, så alle kan samles – det er der plads til i det store køkkenalrum. Her er desuden et stilfuldt køkken med gode faciliteter for madlavning til mange mennesker f.eks. to opvaskemaskiner.

Sommerhuset har i alt 7 soveværelser og 4 ekstra sovepladser på hems (bedst til børn og unge). De 3 badeværelser er fordelt rundt i huset.

På den hyggelige delvist overdækkede terrasse kan I holde grillaften eller nyde den danske sol. De yngste kan lege i haven, bygge sandslotte i sandkassen, gynge eller hoppe på trampolinen.

Skåstrup Strand er populært blandt familier, der bor forskellige steder i Danmark og derfor kan ”mødes på midten”. Her bor I ikke langt fra en dejlig badestrand med badebro og tæt på den hyggelige havneby, Bogense. I området omkring sommerhuset er der et flot marklandskab og små hyggelige landsbyer. Nordfyn byder på mange attraktioner og sjove oplevelser, som I kan kombinere med et ophold i Skåstrup.
Fyn og øer

Skåstrup Strand

Luksushus nr. 437
Leje eksklusiv rengøring (per uge)

Mulighed for:

 • Sengelinned pr. sæt
  135,00 DKK
 • Rengøring obligatorisk
  1.800,00 DKK
OBS! Din bestilling er først bindende, når vi har bekræftet din booking.

Fakta

I alle vores huse finder I naturligvis mindst 1:
Højstol - Babyseng (uden madras) - Vaskemaskine -Tørretumbler - Kaffemaskine - Elkedel - Opvaskemaskine - Mikroovn - Fryser - Brødrister - Støvsuger - Stereoanlæg - Fjernsyn - Parabol/kabel TV
Antal personer
18
Antal soveværelser
7
Opført/ombygget
2019
Husstørrelse
242 m2
Grundareal
1800 m2

Faciliteter

Indendørs faciliteter

Udendørs faciliteter

 • Grill og havemøbler
 • Gynge og sandkasse
 • Trampolin

Koncepter

 • Udlejes ikke til ungdomsgrupper
 • Udlejes ikke til ungdomsgrupper

  Er i hovedsageligt under 25 år, vil I blive betragtet som en ungdomsgruppe.

 • Ikke-ryger hus
 • Husdyr tilladt (2 husdyr)
 • Husdyr tilladt

  I kan tage op til to husdyr med, uden det koster ekstra.

Afstande

Alle afstande er angivet i fugleflugtslinje. Der tages forbehold for varierende åbningstider og eventuel sæsonlukning hos lokale indkøbsmuligheder og spisesteder.
Afstand til strand
800 m
Afstand til restaurant
8000 m
Afstand til indkøb
7500 m
Afstand til golfbane
7600 m

Værelsesfordeling

Sengefordelingen er vejledende, da der som regel er tale om boksmadrasser, som kan skubbes fra hinanden og sættes sammen.

 • 2 værelser med 1 dobbeltseng
 • 5 værelser med 2 enkeltsenge
 • 1 hems med 4 madrasser - bedst til børn

Vores huse indeholder minimum 1

Højstol
Babyseng
Vaskemaskine
Tørretumbler
Kaffemaskine
Elkedel
Opvaskemaskine
Mikroovn
Fryser
Brødrister
Støvsuger
Stereoanlæg
Fjernsyn
Parabol/kabel TV