Dejligt sommerhus til 26 personer ved Tårup Strand

Kun 300 meter fra Storebælts kyst og med udsigt over havet ligger dette store og flotte sommerhus med plads til 26 personer. Sommerhuset ligger ved Kongshøj Strand ca. 15 km syd for Nyborg. Den børnevenlige strand ved Kongshøj har blåt flag, stor badebro og 2 tømmerflåder med vippe og rutsjebane. En udflugt til den historiske bymidte i Nyborg er et besøg værd! Her finder I Nyborg slot, hyggelige spisesteder og Fyns bredeste sandstrand.

Sommerhuset rummer mange aktivitetsmuligheder både for store og små. Poolhuset har nemlig sit helt eget spillerum, hvor der er god plads til leg og udfoldelse. Her er bordtennisbord, billardbord, bordfodboldbord, dart og Play Station 4. Baren i hjørnet har barstole og køleskab, så herfra kan der skænkes forfriskninger til de spillende.

Et andet populært rum er sommerhusets ”badeland”. Her er en stor swimmingpool med vandrutsjebane, modstrømsanlæg og romersk trappe. I det lækre spabad eller den lune sauna kan I slappe af og nyde ferien. Fyldes spabadet kun en smule kan det uden bobler anvendes som babypool/soppebassin for de yngre børn.

Det lyse XL-køkken indeholder både kogeø, to opvaskemaskiner, to håndvaske, to komfurer, to ovne og god plads i køle/fryseskabe. I køkkenalrummet finder I desuden en brændeovn, hyggelig sofakrog og et langt spisebord.

Sommerhuset har sovepladser til 26 personer og hele 10 dobbeltværelser fordelt på 3 forskellige soveafdelinger med hvert sit badeværelse. I alt har sommerhuset 4 badeværelser. Fra aktivitetsrummet er der desuden adgang til to hemse, hvor de sidste 6 sovepladser befinder sig (bedst til børn eller unge).

Udendørs finder I en håndvask og vandhane, som egner sig godt til fiskerenseplads. Sommerhuset ligger tæt på fiskevand og er derfor særligt fiskeegnet. Her er altså gode muligheder for at fange og tilberede fisken til aftensmaden selv.

Fra køkkenalrummet er der udgang til den store flisebelagte terrasse, som indbyder til komfortabel udehygge. Her er grill og havemøbler. I haven kan der spilles bold, gynges eller leges i sandkassen.

Ved leje af huset kan campingpladsens legeplads, minigolf, badmintonhal frit benyttes, og rundstykker kan købes året rundt (100 m).
Fyn og øer

Tårup Strand

Luksushus nr. 415
Leje eksklusiv rengøring (per uge)

Mulighed for:

 • Sengelinned pr. sæt
  135,00 DKK
 • Rengøring
  2.400,00 DKK
OBS! Din bestilling er først bindende, når vi har bekræftet din booking.

Fakta

I alle vores huse finder I naturligvis mindst 1:
Højstol - Babyseng (uden madras) - Vaskemaskine -Tørretumbler - Kaffemaskine - Elkedel - Opvaskemaskine - Mikroovn - Fryser - Brødrister - Støvsuger - Stereoanlæg - Fjernsyn - Parabol/kabel TV
Antal personer
26
Antal soveværelser
10
Opført/ombygget
2018
Husstørrelse
400 m2
Grundareal
2800 m2

Faciliteter

Indendørs faciliteter

Udendørs faciliteter

 • Grill og havemøbler
 • Gynge og sandkasse

Koncepter

 • Udlejes ikke til ungdomsgrupper
 • Udlejes ikke til ungdomsgrupper

  Er i hovedsageligt under 25 år, vil I blive betragtet som en ungdomsgruppe.

 • Ikke-ryger hus
 • Husdyr tilladt (2 husdyr)
 • Husdyr tilladt

  I kan tage op til to husdyr med, uden det koster ekstra.

Afstande

Alle afstande er angivet i fugleflugtslinje. Der tages forbehold for varierende åbningstider og eventuel sæsonlukning hos lokale indkøbsmuligheder og spisesteder.
Afstand til strand
300 m
Afstand til restaurant
10000 m
Afstand til indkøb
10000 m
Afstand til golfbane
17000 m

Værelsesfordeling

Sengefordelingen er vejledende, da der som regel er tale om boksmadrasser, som kan skubbes fra hinanden og sættes sammen.

 • 4 værelser med 1 dobbeltseng
 • 6 værelser med 2 enkeltsenge
 • 1 hems med 2 madrasser - bedst til børn
 • 1 hems med 4 madrasser - bedst til børn

Vores huse indeholder minimum 1

Højstol
Babyseng
Vaskemaskine
Tørretumbler
Kaffemaskine
Elkedel
Opvaskemaskine
Mikroovn
Fryser
Brødrister
Støvsuger
Stereoanlæg
Fjernsyn
Parabol/kabel TV