Stort sommerhus til hele familien i Hostrup Strand ved Limfjorden

Dette sommerhus er et aktivitetssommerhus bygget af Skanlux og det tilbyder de bedste rammer for en god ferie ved Limfjorden og Hostrup Strand. I området omkring Hostrup Strand finder I forskellige attraktioner f.eks. Spøttrup Borg, fuglereservatet Geddal Enge eller på Limfjordssejlads fra Lihme med veteranfærgen Cathrine K. Den hyggelige by Skive og Jesperhus Blomsterpark ligger i køreafstand fra sommerhuset.

I sommerhuset er der plads til 18 personer og to husdyr. I aktivitetsrummet er der forskellige spil til både store og små legebørn: Billard, bordtennis, dart, bordfodbold og playstation 4. I aktivitetsrummet finder I også sommerhusets helt egen bar med barstole og køleskab.

Et andet populært rum er sommerhusets helt egen spaafdeling. Hop en tur i den 18 m2 store swimmingpool med romersk trappe, vandrutsjebane og modstrømsanlæg – og plask rundt lige så længe, I har lyst. I kan også nyde en tur i det boblende spabad eller den hede sauna.

I det store opholdsrum midt i huset kan alle gæster hygge sig sammen og nyde et lækkert måltid omkring det lange spisebord. Her er en sofagruppe foran fjernsynet og tæt sommerhusets brændeovn, som kan lune og hygge på kølige dage. Det stilfulde køkken er indrettet til madlavning til mange mennesker. Her finder I to håndvaske, to komfurer og to opvaskemaskiner.

De 18 sovepladser befinder sig på 7 dobbeltværelser og 4 sovepladser på hems (Bedst til børn). Soveværelserne fordeler sig på to soveafdelinger med henholdsvis 3 og 4 værelser – og hvert sit badeværelse. I alt har sommerhuset 3 badeværelser.

Udenfor finder I en flot delvist overdækket terrasse, hvor I kan slappe af og nyde det danske sommervejr. Her kan også grilles og til husets yngste gæster er der gynge, sandkasse og trampolin.
Limfjorden

Hostrup strand

Luksushus nr. 405
Leje eksklusiv rengøring (per uge)

Mulighed for:

 • Sengelinned pr. sæt
  135,00 DKK
 • Rengøring obligatorisk
  1.700,00 DKK
 • Startpakke
  300,00 DKK

  Startpakke

OBS! Din bestilling er først bindende, når vi har bekræftet din booking.

Fakta

I alle vores huse finder I naturligvis mindst 1:
Højstol - Babyseng (uden madras) - Vaskemaskine -Tørretumbler - Kaffemaskine - Elkedel - Opvaskemaskine - Mikroovn - Fryser - Brødrister - Støvsuger - Stereoanlæg - Fjernsyn - Parabol/kabel TV
Antal personer
18
Antal soveværelser
7
Opført/ombygget
2017
Husstørrelse
242 m2
Grundareal
1805 m2

Faciliteter

Indendørs faciliteter

Udendørs faciliteter

 • Grill og havemøbler
 • Gynge og sandkasse
 • Trampolin

Koncepter

 • Udlejes ikke til ungdomsgrupper
 • Udlejes ikke til ungdomsgrupper

  Er i hovedsageligt under 25 år, vil I blive betragtet som en ungdomsgruppe.

 • Ikke-ryger hus
 • Husdyr tilladt (2 husdyr)
 • Husdyr tilladt

  I kan tage op til to husdyr med, uden det koster ekstra.

Afstande

Alle afstande er angivet i fugleflugtslinje. Der tages forbehold for varierende åbningstider og eventuel sæsonlukning hos lokale indkøbsmuligheder og spisesteder.
Afstand til strand
500 m
Afstand til restaurant
2000 m
Afstand til indkøb
3000 m
Afstand til golfbane
21500 m

Værelsesfordeling

Sengefordelingen er vejledende, da der som regel er tale om boksmadrasser, som kan skubbes fra hinanden og sættes sammen.

 • 2 værelser med 1 dobbeltseng
 • 5 værelser med 2 enkeltsenge
 • 1 hems med 4 madrasser - bedst til børn

Vores huse indeholder minimum 1

Højstol
Babyseng
Vaskemaskine
Tørretumbler
Kaffemaskine
Elkedel
Opvaskemaskine
Mikroovn
Fryser
Brødrister
Støvsuger
Stereoanlæg
Fjernsyn
Parabol/kabel TV