Familievenligt sommerhus i Marielyst på Falster

Hvad end I leder efter et sommerhus til sommerferien eller et weekendophold i vinter – så er dette skønne og nyopførte sommerhus det rette for jer! Det er udstyret med mange sjove aktiviteter både indendørs og udendørs. Sommerhuset er bygget til 20 personer, så her er rigeligt med plads til at samle hele familien eller gode venner til en dejlig ferie under samme tag. Sommerhuset ligger i Marielyst på Falster, som foruden sin skønne badestrand med 20 kilometer blødt, hvidt sand byder på gode spisesteder, hyggelige lokale butikker og spændende attraktioner.

Hvis I har lyst til en svømmetur i løbet af jeres ferie, er I kommet til det rigtige sted. I sommerhuset finder I en 20 m2 stor swimmingpool med vandrutsjebane, modstrømsanlæg og romersk trappe. I kan også slappe af i saunaen eller nyde spabadets bobler.

I feriehuset har I jeres eget aktivitetsrum, hvor der er spil for legebørn i alle aldre. I kan spille billard og bordtennis, lave en bordfodboldsturnering eller udfordre hinanden i et slag dart. Fra sofaen i hjørnet kan der ses en god film eller spilles PlayStation 4.
Når I er tørstige efter end hård kamp, kan I snuppe jer en kølig drik fra køleskabet i baren.

Sommerhuset er udstyret med et ekstra stort køkken, som har dobbelt op på udstyr: to ovne, komfurer, håndvaske, opvaskemaskiner og køleskabsplads. Køkkenet har kogeø og ligger derfor i forbindelse med stuen. Alle mand kan samles rundt om det lange spisebord eller hygge sig i sofaen foran fjernsynet. I køkkenalrummet finder I også sommerhusets brændeovn.

Sommerhuset har 8 soveværelser med enten dobbeltseng eller to enkeltsenge. Det er ofte populært blandt børn og unge at overnatte på den hyggelige hems, hvor de resterende 4 sovepladser befinder sig. I alt har sommerhuset 4 badeværelser.

Udendørs er der god plads til at boltre sig. Børnene kan lege i sandkassen eller hoppe på den nedgravede trampolin. I haven er der også gynge og legetårn. Terrassen er udstyret med grill og havemøbler, så er vejret godt, kan I med fordel holde en hyggelig grillaften. I haven er der anlagt petanque-bane.
Lolland/Falster/Møn

Marielyst

Luksushus nr. 445
Leje eksklusiv rengøring (per uge)

Mulighed for:

 • Sengelinned pr. sæt
  135,00 DKK
 • Rengøring obligatorisk
  1.900,00 DKK
OBS! Din bestilling er først bindende, når vi har bekræftet din booking.

Fakta

I alle vores huse finder I naturligvis mindst 1:
Højstol - Babyseng (uden madras) - Vaskemaskine -Tørretumbler - Kaffemaskine - Elkedel - Opvaskemaskine - Mikroovn - Fryser - Brødrister - Støvsuger - Stereoanlæg - Fjernsyn - Parabol/kabel TV
Antal personer
20
Antal soveværelser
8
Opført/ombygget
2019
Husstørrelse
267 m2
Grundareal
3067 m2

Faciliteter

Indendørs faciliteter

Udendørs faciliteter

 • Grill og havemøbler
 • Gynge og sandkasse
 • Trampolin
 • Petanque
 • Stik til el-bil

Koncepter

 • Udlejes ikke til ungdomsgrupper
 • Udlejes ikke til ungdomsgrupper

  Er i hovedsageligt under 25 år, vil I blive betragtet som en ungdomsgruppe.

 • Ikke-ryger hus
 • Husdyr tilladt (2 husdyr)
 • Husdyr tilladt

  I kan tage op til to husdyr med, uden det koster ekstra.

Afstande

Alle afstande er angivet i fugleflugtslinje. Der tages forbehold for varierende åbningstider og eventuel sæsonlukning hos lokale indkøbsmuligheder og spisesteder.
Afstand til strand
900 m
Afstand til restaurant
1000 m
Afstand til indkøb
1000 m
Afstand til golfbane
2200 m

Værelsesfordeling

Sengefordelingen er vejledende, da der som regel er tale om boksmadrasser, som kan skubbes fra hinanden og sættes sammen.

 • 3 værelser med 1 dobbeltseng
 • 5 værelser med 2 enkeltsenge
 • 1 hems med 4 madrasser - bedst til børn

Vores huse indeholder minimum 1

Højstol
Babyseng
Vaskemaskine
Tørretumbler
Kaffemaskine
Elkedel
Opvaskemaskine
Mikroovn
Fryser
Brødrister
Støvsuger
Stereoanlæg
Fjernsyn
Parabol/kabel TV