Hyggeligt sommerhus ved stranden i Marielyst

Når der rigtig skal holdes ferie, skal det foregå i lækre omgivelser! Dette sommerhus sørger for hyggelige rammer og sjove aktiviteter, så I kan nyde jeres ferie sammen. Sommerhuset har plads til 14 personer og ligger i den skønne ferieby, Marielyst. Her bor I tæt på strand og ikke langt fra byen. I området er der mange sjove attraktioner for hele familien bl.a. Europas største adventure minigolf, Golf & Fun Park. I kan også prøve SuperBowling eller leje en tennisbane.

Her kommer vandhunde og andre badenymfer ikke til at kede sig. Sommerhuset har nemlig sin egen 12 m2 store indendørs swimmingpool med både vandrutsjebane, romersk trappe og modstrømsanlæg. I poolrummet er der desuden et lækkert spabad og en sauna.

Sommerhuset har en hyggelig stue med spisebord og sofakrog. I kan hygge til brændeovnens varme med en god film eller bog. Det stilfulde køkken er veludstyret og ligger i forlængelse af stuen.

Ved siden af stuen finder i sommerhusets aktivitetsrum, hvor I kan spille og hygge jer sammen. I kan udfordre hinanden i et slag bordfodbold og dart. Eller bruge det kombinerede billard/bordtennisbord. Hvis børnene har lyst til at se en film, mens de voksne hygger i stuen, kan de i stedet se den i aktivitetsrummet, hvor der er fjernsyn og PlayStation 4.

De 14 sovepladser fordeler sig på 5 dobbeltværelser og en hems med 4 gode madrasser (populært blandt børn og unge). Sommerhuset har 2 badeværelser.

Udendørs er der sørget for gode legemuligheder til børnene – her er både gynge, legestativ, sandkasse og nedgravet trampolin. Den delvist overdækkede terrasse er oplagt til en grillaften eller afslapning i solen på varme dage.
Lolland/Falster/Møn

Marielyst

Luksushus nr. 452
Leje eksklusiv rengøring (per uge)

Mulighed for:

 • Sengelinned pr. sæt
  135,00 DKK
 • Rengøring obligatorisk
  1.500,00 DKK
OBS! Din bestilling er først bindende, når vi har bekræftet din booking.

Fakta

I alle vores huse finder I naturligvis mindst 1:
Højstol - Babyseng (uden madras) - Vaskemaskine -Tørretumbler - Kaffemaskine - Elkedel - Opvaskemaskine - Mikroovn - Fryser - Brødrister - Støvsuger - Stereoanlæg - Fjernsyn - Parabol/kabel TV
Antal personer
14
Antal soveværelser
5
Opført/ombygget
2019
Husstørrelse
184 m2
Grundareal
1841 m2

Faciliteter

Indendørs faciliteter

Udendørs faciliteter

 • Grill og havemøbler
 • Gynge og sandkasse
 • Trampolin

Koncepter

 • Udlejes ikke til ungdomsgrupper
 • Udlejes ikke til ungdomsgrupper

  Er i hovedsageligt under 25 år, vil I blive betragtet som en ungdomsgruppe.

 • Ikke-ryger hus
 • Husdyr tilladt (2 husdyr)
 • Husdyr tilladt

  I kan tage op til to husdyr med, uden det koster ekstra.

Afstande

Alle afstande er angivet i fugleflugtslinje. Der tages forbehold for varierende åbningstider og eventuel sæsonlukning hos lokale indkøbsmuligheder og spisesteder.
Afstand til strand
800 m
Afstand til restaurant
1500 m
Afstand til indkøb
1500 m
Afstand til golfbane
3400 m

Værelsesfordeling

Sengefordelingen er vejledende, da der som regel er tale om boksmadrasser, som kan skubbes fra hinanden og sættes sammen.

 • 2 værelser med 1 dobbeltseng
 • 3 værelser med 2 enkeltsenge
 • 1 hems med 4 madrasser - bedst til børn

Vores huse indeholder minimum 1

Højstol
Babyseng
Vaskemaskine
Tørretumbler
Kaffemaskine
Elkedel
Opvaskemaskine
Mikroovn
Fryser
Brødrister
Støvsuger
Stereoanlæg
Fjernsyn
Parabol/kabel TV