Sommerhus med pool i skønne Marielyst

Her har I et flot og velindrettet sommerhus med lækre faciliteter og masser af mulighed for, at hele familien kan hygge sig sammen. Sommerhuset ligger i det populære sommerhusområde, Marielyst, der byder på sjove seværdigheder og aktivitetsmuligheder for hele familien.

Er I på udkig efter et sommerhus, der kan rumme hele jeres store familie? Så går I ikke galt i byen her! I sommerhus 469 er der plads til 20 overnattende gæster for delt på 8 dobbeltværelser og fire sovepladser på hemsen. Heroppe er det populært for børn og unge at lege sammen og sove med søskende, kusiner og fætre.

Sommerhuset har et stilfuldt indrettet køkkenalrum med højt til loftet og god plads til, at alle mand kan samles rundt om det lange spisebord. Det store køkken er udstyret med kogeø, to håndvaske, to opvaskemaskiner, to ovne og køleskabe. I dette køkkenalrum finder I også sommerhusets brændeovn, som I er meget velkommen til at benytte.

Sommerhusets ultimative aktivitetsrum byder på et hav af sjove faciliteter. Her kan I slå jer løs i en omgang bordtennis, billard eller dart. Her er også et bordfodboldbord og en Play Station 4. Aktivitetsrummet har også en bar med køleskab, hvorfra I kan servere kolde drikkevarer til de spillende.

Er I til svømmeture og plaskeri, bliver I heller ikke skuffede her! Sommerhuset har sin egen 20 m2 store indendørs swimmingpool, som er til fri afbenyttelse. Her er romertrappe og vandrutsjebane. I poolområdet finder I desuden et lækkert spabad og en sauna.

Udendørs er her også gode muligheder for sjov og leg. Til de yngste gæster er der nedgravet trampolin, legetårn med gynge og sandkasse. På terrassen er der både grill og havemøbler, så I kan roligt arrangere en grillaften.

Med dette sommerhus er I sikret gode rammer for en ferie sammen med hele familien.

Det er ingen hemmelighed, at Marielyst har én af Danmarks bedste badestrande og området er fyldt med sjove attraktioner for hele familien. Det store nyanlagte torv er klart et besøg værd – her finder I gode caféer og isboder. I området er der både minigolf, gokartbane, ridecenter og et væld af andre attraktioner.
Lolland/Falster/Møn

Marielyst

Luksushus nr. 469
Leje eksklusiv rengøring (per uge)

Mulighed for:

 • Sengelinned pr. sæt
  135,00 DKK
 • Rengøring obligatorisk
  1.900,00 DKK
 • Startpakke
  300,00 DKK

  Startpakke

OBS! Din bestilling er først bindende, når vi har bekræftet din booking.

Fakta

I alle vores huse finder I naturligvis mindst 1:
Højstol - Babyseng (uden madras) - Vaskemaskine -Tørretumbler - Kaffemaskine - Elkedel - Opvaskemaskine - Mikroovn - Fryser - Brødrister - Støvsuger - Stereoanlæg - Fjernsyn - Parabol/kabel TV
Antal personer
20
Antal soveværelser
8
Opført/ombygget
2020
Husstørrelse
267 m2
Grundareal
2768 m2

Faciliteter

Indendørs faciliteter

Udendørs faciliteter

 • Grill og havemøbler
 • Gynge og sandkasse
 • Legetårn til børn
 • Trampolin

Koncepter

 • Udlejes ikke til ungdomsgrupper
 • Udlejes ikke til ungdomsgrupper

  Er i hovedsageligt under 25 år, vil I blive betragtet som en ungdomsgruppe.

 • Ikke-ryger hus

Afstande

Alle afstande er angivet i fugleflugtslinje. Der tages forbehold for varierende åbningstider og eventuel sæsonlukning hos lokale indkøbsmuligheder og spisesteder.
Afstand til strand
800 m
Afstand til restaurant
1500 m
Afstand til indkøb
1500 m
Afstand til golfbane
3400 m

Værelsesfordeling

Sengefordelingen er vejledende, da der som regel er tale om boksmadrasser, som kan skubbes fra hinanden og sættes sammen.

 • 3 værelser med 1 dobbeltseng
 • 5 værelser med 2 enkeltsenge
 • 1 hems med 4 madrasser - bedst til børn

Vores huse indeholder minimum 1

Højstol
Babyseng
Vaskemaskine
Tørretumbler
Kaffemaskine
Elkedel
Opvaskemaskine
Mikroovn
Fryser
Brødrister
Støvsuger
Stereoanlæg
Fjernsyn
Parabol/kabel TV