Sommerhus til 14 personer kun 100 m fra Marielysts badestrand

Nær den hyggelige ferieby Marielyst og med en beliggenhed lige bag diget i absolut gåafstand fra Marielysts lækre badestrand, som flere år er blevet kåret som Danmarks bedste badestrand, ligger dette rummelige 14-personers sommerhus. Her er du sikret gode rammer for en hyggelig ferie med aktiviteter udenfor såvel som indenfor i sommerhusets hyggelige atmosfære.

Uanset vind og vejr, er der altid mulighed for en badetur. Hvis ikke på den børnevenlige strand i Marielyst så i sommerhusets helt egen pool- og wellnessafdeling. Sommerhusets swimmingpool måler 18 m2, og er udstyret med vandrutsjebane og en romersk trappe. Er du mere til afslapning og velvære, er der også rig mulighed for dette i afdelingens spa eller sauna.

Sommerhusets fornøjelige aktiviteter fortsætter i husets aktivitetsrum. Her er det muligt at lade vilde dueller i bordtennis, billard, dart og bordfodbold udspille sig. Ikke nok med det, er det tillige muligt at tage en dyst på sommerhusets PlayStation 4, hvis blot egne spil medbringes. Kan du bedst lide rollen som tilskuer, er det muligt at hygge sig i rummets bar, hvor du er sikret en god udsigt til de spillende.

Sommerhusets samlingspunkt er i husets midte – det åbne køkkenalrum. Her er plads til at hygge om gode middage i et rummeligt XL-køkken, som både tilbyder to ovne, to opvaskemaskiner såvel som god køle/fryseplads. Du kan nyde en pause fra madlavningen i køkkenalrummets sofagruppe, hvor det er muligt at tænde op i sommerhusets brændeovn. Måltidet kan nydes ved det lange spisebord – eller, hvis vejret er til det, på den delvist overdækkede terrasse.

Sommerhusets 7 soveværelser er fordelt på 2 soveafdelinger, hver med eget badeværelse. Med denne værelsesfordeling ligger huset altså op til en dejlig ferie på tværs af familier, aldre og behov.

I området ligger også en stor fælles naturlegeplads og en hoppepude som kan bruges af områdets gæster.

Sommerhuset ligger placeret i et bilfrit område, hvilket betyder at parkering ikke foregår ved de enkelte huse, men på en fælles parkeringsplads i området. Det er dog muligt at læsse bagagen af på en vendeplads ved huset.

Bemærk venligst, de viste ude billeder er demo-billeder.
Lolland/Falster/Møn

Marielyst

Luksushus nr. 503
Leje eksklusiv rengøring (per uge)

Mulighed for:

 • Sengelinned pr. sæt
  135,00 DKK
 • Rengøring obligatorisk
  1.800,00 DKK
 • Startpakke
  300,00 DKK

  Startpakke

OBS! Din bestilling er først bindende, når vi har bekræftet din booking.

Fakta

I alle vores huse finder I naturligvis mindst 1:
Højstol - Babyseng (uden madras) - Vaskemaskine -Tørretumbler - Kaffemaskine - Elkedel - Opvaskemaskine - Mikroovn - Fryser - Brødrister - Støvsuger - Stereoanlæg - Fjernsyn - Parabol/kabel TV
Antal personer
14
Antal soveværelser
7
Opført/ombygget
2020
Husstørrelse
242 m2
Grundareal
m2

Faciliteter

Indendørs faciliteter

Udendørs faciliteter

 • Grill og havemøbler
 • Trampolin

Koncepter

 • Udlejes ikke til ungdomsgrupper
 • Udlejes ikke til ungdomsgrupper

  Er i hovedsageligt under 25 år, vil I blive betragtet som en ungdomsgruppe.

 • Ikke-ryger hus
 • Husdyr tilladt (2 husdyr)
 • Husdyr tilladt

  I kan tage op til to husdyr med, uden det koster ekstra.

Afstande

Alle afstande er angivet i fugleflugtslinje. Der tages forbehold for varierende åbningstider og eventuel sæsonlukning hos lokale indkøbsmuligheder og spisesteder.
Afstand til strand
100 m
Afstand til restaurant
500 m
Afstand til indkøb
500 m
Afstand til golfbane
2200 m

Værelsesfordeling

Sengefordelingen er vejledende, da der som regel er tale om boksmadrasser, som kan skubbes fra hinanden og sættes sammen.

 • 1 hems
 • 2 værelser med 1 dobbeltseng
 • 5 værelser med 2 enkeltsenge

Vores huse indeholder minimum 1

Højstol
Babyseng
Vaskemaskine
Tørretumbler
Kaffemaskine
Elkedel
Opvaskemaskine
Mikroovn
Fryser
Brødrister
Støvsuger
Stereoanlæg
Fjernsyn
Parabol/kabel TV