Lækkert sommerhus med 6 soveværelser lige ved stranden i Marielyst

Ikke langt fra bølger, sand og fantastisk badestrand ligger dette sommerhus. Huset tilbyder god plads til hele familien eller flere vennepar, som ønsker at holde ferien sammen. Sommerhusets indbydende placering ved vandet ligger op til mange timer i skøn natur – vi vil dog love jer, at mange timers sjov og hygge tillige er sikret indendørs.

Sommerhuset kan prale med sin helt egen wellnessafdeling, hvor en forfriskende dukkert kan tages i den 18 m2 store swimmingpool. Poolen har vandrutsjebane og modstrømsanlæg, hvilket er et kæmpe hit blandt sommerhusets gæster. Den ægte wellnessfølelse sniger sig rigtigt ind, når man tager en tur i rummets sauna eller det varme spabad.

Udover den populære poolafdeling, kan man I sommerhuset dyste i det store aktivitets- og spillerum. Her kan både spilles både billard, bordtennis, bordfodbold og dart. En velfortjent pause kan tages i rummets sofagruppe ved fjernsynet – her kan dystes i Ps4 (medbring selv spil) eller læses i en god bog. Ydermere kan I nyde en hyggelig sludder i rummets bar, hvor drinksene kan køles i barens eget køleskab.

Sommerhusets samlingspunkt findes i køkkenalrummet, som agerer centrum i sommerhuset. Her er plads til snak og hygge om det store spisebord, hvor der er god plads til at alle kan samles. Selve køkkenet er ligeledes veludstyret og lægger op til, at man kan hjælpes flere om maden. En sofagruppe er placeret tæt ved sommerhusets brændeovn, hvor en hyggelig varme kan sprede sig på kølige dage.

Er man så heldig at have vejret med sig, kan de gode middage nydes på den delvist overdækkede terrasse. Her kan maden tilberedes på grill, mens børnene hygger sig i haven.

Sommerhusets 12 sovepladser fordeler sig på 6 dobbeltværelser – herudover finder I 4 ekstra sovepladser på sommerhusets hems. Til hver afdeling finder I tilhørende badeværelse, for ikke at glemme det fælles badeværelse i poolafdelingen.

I området ligger også en stor fælles naturlegeplads og en hoppepude som kan bruges af områdets gæster.

Sommerhuset ligger placeret i et bilfrit område, hvilket betyder at parkering ikke foregår ved de enkelte huse, men på en fælles parkeringsplads i området. Det er dog muligt at læsse bagagen af eller lade sin elbil på en vendeplads ved huset.
Lolland/Falster/Møn

Marielyst

Luksushus nr. 509
Leje eksklusiv rengøring (per uge)

Mulighed for:

 • Sengelinned pr. sæt
  135,00 DKK
 • Rengøring obligatorisk
  1.600,00 DKK
 • Startpakke
  300,00 DKK

  Startpakke

OBS! Din bestilling er først bindende, når vi har bekræftet din booking.

Fakta

I alle vores huse finder I naturligvis mindst 1:
Højstol - Babyseng (uden madras) - Vaskemaskine -Tørretumbler - Kaffemaskine - Elkedel - Opvaskemaskine - Mikroovn - Fryser - Brødrister - Støvsuger - Stereoanlæg - Fjernsyn - Parabol/kabel TV
Antal personer
12
Antal soveværelser
6
Opført/ombygget
2021
Husstørrelse
223 m2
Grundareal
m2

Faciliteter

Indendørs faciliteter

Udendørs faciliteter

 • Trampolin

Koncepter

 • Udlejes ikke til ungdomsgrupper
 • Udlejes ikke til ungdomsgrupper

  Er i hovedsageligt under 25 år, vil I blive betragtet som en ungdomsgruppe.

 • Ikke-ryger hus
 • Husdyr tilladt (2 husdyr)
 • Husdyr tilladt

  I kan tage op til to husdyr med, uden det koster ekstra.

Afstande

Alle afstande er angivet i fugleflugtslinje. Der tages forbehold for varierende åbningstider og eventuel sæsonlukning hos lokale indkøbsmuligheder og spisesteder.
Afstand til strand
150 m
Afstand til restaurant
500 m
Afstand til indkøb
500 m
Afstand til golfbane
2200 m

Værelsesfordeling

Sengefordelingen er vejledende, da der som regel er tale om boksmadrasser, som kan skubbes fra hinanden og sættes sammen.

 • 1 hems
 • 2 værelser med 1 dobbeltseng
 • 4 værelser med 2 enkeltsenge

Vores huse indeholder minimum 1

Højstol
Babyseng
Vaskemaskine
Tørretumbler
Kaffemaskine
Elkedel
Opvaskemaskine
Mikroovn
Fryser
Brødrister
Støvsuger
Stereoanlæg
Fjernsyn
Parabol/kabel TV