Sommerhus med spabad med 7 soveværelser ved Marielysts lækre badestrand

Dette hyggelige sommerhus ligger lige bag diget til stranden i Marielyst. Her er lyse rum og god plads til at samle hele familien eller vennerne på ferie eller weekendophold. Sommerhusets indbydende placering ved vandet ligger op til mange gode vandreture, badeture eller andre udendørs aktiviteter. Sjov og hygge er dog ligeledes sikret inde i sommerhusets varme atmosfære.

Sommerhuset har to forskellige aktivitetsafdelinger, som sikrer at alle gæster har en masse at lave hele ferien; også hvis vind og vejr ikke ligger op til at være udendørs. Her er nemlig både en poolafdeling med 18 m2 stor swimmingpool, en sauna og et spabad. Poolen har vandrutsjebane og modstrømsanlæg og er altså et kæmpe hit blandt sommerhusets gæster.

Derudover finder I et stort aktivitets- og spillerum. Her kan I dyste i både billard/bordtennis, bordfodbold og dart. I sofagruppen ved fjernsynet er der en PlayStation 4, hvor I kan spille (husk spil) eller se en god film. Ydermere kan I nyde en hyggelig sludder i rummets bar, hvor drinksene kan køles i barens eget køleskab.

Fra entreen kommer man ind i køkkenalrummet, som agerer centrum i sommerhuset. Her er højt til loftet og god plads rundt om spisebordet, så alle mand kan samles. Selve køkkenet er ligeledes veludstyret med dobbelt ovn, køleskab, opvaskemaskine og ekstra kogeplader. I rummet finder I ligeledes en sofagruppe tæt placeret ved sommerhusets brændeovn, som kan sprede en hyggelig varme på kølige dage.

Sovepladserne fordeler sig på 7 soveværelser, og der er derudover 4 madrasser på en hems. I alt har huset 3 badeværelser.

På den delvist overdækkede terrasse er der rig mulighed for at nyde den danske sol. Her er havemøbler og grill, så I kan holde grillaften. Desuden er der i haven en nedgravet trampolin og en udendørsbruser, hvor et køligt skyl kan nydes på varmere dage eller efter en tur på stranden.

I området ligger også en stor fælles naturlegeplads og en hoppepude som kan bruges af områdets gæster.

Der er elstik ved huset til opladning af elbil.

Sommerhuset ligger placeret i et bilfrit område, hvilket betyder at parkering ikke foregår ved de enkelte huse, men på en fælles parkeringsplads i området. Det er dog muligt at læsse bagagen af på en vendeplads ved huset..
Lolland/Falster/Møn

Marielyst

Luksushus nr. 517
Leje eksklusiv rengøring (per uge)

Mulighed for:

 • Sengelinned pr. sæt
  135,00 DKK
 • Rengøring obligatorisk
  1.800,00 DKK
 • Startpakke
  300,00 DKK

  Startpakke

OBS! Din bestilling er først bindende, når vi har bekræftet din booking.

Fakta

I alle vores huse finder I naturligvis mindst 1:
Højstol - Babyseng (uden madras) - Vaskemaskine -Tørretumbler - Kaffemaskine - Elkedel - Opvaskemaskine - Mikroovn - Fryser - Brødrister - Støvsuger - Stereoanlæg - Fjernsyn - Parabol/kabel TV
Antal personer
14
Antal soveværelser
7
Opført/ombygget
2021
Husstørrelse
242 m2
Grundareal
m2

Faciliteter

Indendørs faciliteter

Udendørs faciliteter

 • Udebruser
 • Grill og havemøbler
 • Trampolin
 • Stik til el-bil

Koncepter

 • Udlejes ikke til ungdomsgrupper
 • Udlejes ikke til ungdomsgrupper

  Er i hovedsageligt under 25 år, vil I blive betragtet som en ungdomsgruppe.

 • Ikke-ryger hus
 • Husdyr tilladt (2 husdyr)
 • Husdyr tilladt

  I kan tage op til to husdyr med, uden det koster ekstra.

Afstande

Alle afstande er angivet i fugleflugtslinje. Der tages forbehold for varierende åbningstider og eventuel sæsonlukning hos lokale indkøbsmuligheder og spisesteder.
Afstand til strand
150 m
Afstand til restaurant
500 m
Afstand til indkøb
500 m
Afstand til golfbane
2200 m

Værelsesfordeling

Sengefordelingen er vejledende, da der som regel er tale om boksmadrasser, som kan skubbes fra hinanden og sættes sammen.

 • 1 hems
 • 2 værelser med 1 dobbeltseng
 • 5 værelser med 2 enkeltsenge

Vores huse indeholder minimum 1

Højstol
Babyseng
Vaskemaskine
Tørretumbler
Kaffemaskine
Elkedel
Opvaskemaskine
Mikroovn
Fryser
Brødrister
Støvsuger
Stereoanlæg
Fjernsyn
Parabol/kabel TV