Flot poolhus til 14 personer nær Marielyst strand og centrum

I det populære ferieområde Marielyst på Falster ligger det her lækre poolsommerhus. Sommerhusets fem soveværelser og hems, giver god plads til at samle familie fra både øst og vest, til en uforglemmelig ferie med leg i poolen og aktiviteter for både unge og gamle.

Sommerhusets pool er hele 14 kvm, og har både modstrømsanlæg og romersk trappe, som giver børn og ældre familiemedlemmer nem adgang til vandet. Poolen har som et ekstra plus også vandrutsjebane. Poolrummet gør sommerhuset her til det oplagte valg til en sjov familieferie året rundt.

Er I familien som elsker at dyste i konkurrencer og spil? Så vil I helt sikkert elske sommerhusets aktivitetsrum. Her kan der bruges flere timer på ferien med dartspil, billardturneringer og bordtenniskampe.

Feriens måltider tilberedes i sommerhusets lækre køkken. Det åbne køkken/alrum giver god plads til at flere kan hjælpes ad med madlavningen. I tilknytning til køkken/alrummet ligger sommerhusets stue. Her kan både sommer- og vinteraftner nydes med en god film på TV’et. På de kolde vinteraftener sørger brændeovnen for de optimale hyggebetingelser. I stuen kan I også samles om et spil PlayStation eller et godt gammeldags brætspil. Det er helt op til jer!

Har de voksne brug for en afslappende stund på turen, så er spa og sauna det oplagte sted at tage en pause. Når der igen er energi til ferieoplevelser, er det måske blevet tid til at udforske området? Marielyst er bl.a. kendt for den fantastiske badestrand, som flere år i træk er kåret som Danmarks bedste strand. I dette hus bor I kun 300 m fra byens centrum ved Marielyst Torv, hvor I finder et stort udvalg af butikker, caféer og restauranter.

Udenomsarealerne ved sommerhuset giver de helt rigtige betingelser for gode sommeraftener sammen. Den overdækkede terrasse giver mulighed for at nyde den friske luft ude, uanset om duggen er på vej eller sommerregnen melder sin ankomst.

Udendørs finder I også aktiviteter for børnene. Her kan de lege sammen på legetårnet eller hoppe om kap på havetrampolinen.

Alt i alt et fantastiske sommerhus med en super god beliggenhed, til familieferien uanset årstid.

Bemærk venligst, at fotos udenfor er demofotos da udenomsarealet endnu ikke er færdig anlagt.
Lolland/Falster/Møn

Marielyst

Luksushus nr. 550
Leje eksklusiv rengøring (per uge)

Mulighed for:

 • Sengelinned pr. sæt
  135,00 DKK
 • Rengøring obligatorisk
  1.500,00 DKK
OBS! Din bestilling er først bindende, når vi har bekræftet din booking.

Fakta

I alle vores huse finder I naturligvis mindst 1:
Højstol - Babyseng (uden madras) - Vaskemaskine -Tørretumbler - Kaffemaskine - Elkedel - Opvaskemaskine - Mikroovn - Fryser - Brødrister - Støvsuger - Stereoanlæg - Fjernsyn - Parabol/kabel TV
Antal personer
14
Antal soveværelser
5
Opført/ombygget
2021
Husstørrelse
185 m2
Grundareal
1243 m2

Faciliteter

Indendørs faciliteter

Udendørs faciliteter

 • Grill og havemøbler
 • Gynge og sandkasse
 • Stik til el-bil

Koncepter

 • Udlejes ikke til ungdomsgrupper
 • Udlejes ikke til ungdomsgrupper

  Er i hovedsageligt under 25 år, vil I blive betragtet som en ungdomsgruppe.

 • Ikke-ryger hus
 • Husdyr ikke tilladt

Afstande

Alle afstande er angivet i fugleflugtslinje. Der tages forbehold for varierende åbningstider og eventuel sæsonlukning hos lokale indkøbsmuligheder og spisesteder.
Afstand til strand
600 m
Afstand til restaurant
300 m
Afstand til indkøb
300 m
Afstand til golfbane
11000 m

Værelsesfordeling

Sengefordelingen er vejledende, da der som regel er tale om boksmadrasser, som kan skubbes fra hinanden og sættes sammen.

 • 2 værelser med 1 dobbeltseng
 • 3 værelser med 2 enkeltsenge
 • 1 hems med 4 madrasser - bedst til børn

Vores huse indeholder minimum 1

Højstol
Babyseng
Vaskemaskine
Tørretumbler
Kaffemaskine
Elkedel
Opvaskemaskine
Mikroovn
Fryser
Brødrister
Støvsuger
Stereoanlæg
Fjernsyn
Parabol/kabel TV