Stort sommerhus i Aalbæk tæt på Skagen

Nordjylland og særligt området omkring Skagen er et særdeles populært ferieområde, fordi området byder på de bedste muligheder for en god ferie med både flot badestrand, flot natur og hyggeligt byliv. Dette sommerhus ligger i Aalbæk og har plads til hele 26 personer, der ønsker at holde ferie sammen. Særligt ved dette sommerhus er de mange både indendørs og udendørs faciliteter, som I har til fri afbenyttelse under jeres ophold.

Området byder også på mange sjove seværdigheder for hele familien bl.a. Råbjerg Mile, Ørnereservatet og Palmestranden.

I dette sommerhus er der ikke sparet på noget! Sommerhuset er bl.a. udstyret med en indendørs saltvandspool, som grundet det lave kemikalieindhold er særlig hudvenlig. Desuden er poolen udstyret med en vandrutsjebane, romertrappe og undervandslys.

Sommerhuset har et særskilt aktivitetsrum, hvor her er lidt til enhver smag. I kan både tage et slag billard eller få sved på panden af en omgang ”rundt-om-bordet” ved bordtennisbordet. Her er desuden et bordfodboldspil og dart. Hvis I ønsker at se en film, kan I gøre det i sofagruppen, der er udstyret med en PlayStation 4.

I alt har poolhuset 10 soveværelser og yderligere 6 sovepladser på hems i aktivitetsrummet. Her er fire badeværelser.

Også køkkenet er veludstyret til 26 personer. Derfor er her selvfølgelig både to opvaskemaskiner, to ovne, to håndvaske og to køleskabe. Madlavning til mange mennesker skal være nemt og sjovt – det er der faciliteterne til her. Køkken ligger i forbindelse med det lyse opholdsrum og stue. Her finder I også brændeovnen, som I er meget velkommen til at fyre op i på kølige dage.

Udendørs finder I også wellness-mulighed, idet sommerhuset er udstyret med sit helt eget udendørs spabad, der giver jer mulighed for en afslappende stund i det fri både dag og aften, mens I boblerne varmer jer. Hyggeligere bliver det næsten ikke!

Terrassen er flisebelagt og delvist overdækket. Det betyder, at I både har mulighed for at krybe i skygge på solskinsdage eller i tørvejr i regnvejr. Terrassen har desuden et læhegn, så I bliver skærmet for den værste vind. Her er altså faciliteterne til en hyggelig grillaften sammen med venner og familie.

Sommerhuset har et stort udendørs legeareal og multibane, som deles med nabohusets gæster. Her er der noget for legebørn i alle aldre. Alt fra gyngestativer, legetårn med rutsjebaner og klatrestativ til den store multibane. Multibanen er belagt med kunstgræs og kan bruges til både fodbold, basketball, fodtennis, volley og badminton.

Ved legepladsen finder I borde og bænke, hvor de spillende eller tilskuere kan nyde en forfriskning. Ud over dette har sommerhuset sin egen nedgravede trampolin i haven.

Ved huset er der lader til elbil, Webasto 11kw, type 2.
Nordjylland

Ålbæk

Luksushus nr. 500
Leje eksklusiv rengøring (per uge)

Mulighed for:

 • Sengelinned pr. sæt
  135,00 DKK
 • Rengøring obligatorisk
  2.500,00 DKK
OBS! Din bestilling er først bindende, når vi har bekræftet din booking.

Fakta

I alle vores huse finder I naturligvis mindst 1:
Højstol - Babyseng (uden madras) - Vaskemaskine -Tørretumbler - Kaffemaskine - Elkedel - Opvaskemaskine - Mikroovn - Fryser - Brødrister - Støvsuger - Stereoanlæg - Fjernsyn - Parabol/kabel TV
Antal personer
26
Antal soveværelser
10
Opført/ombygget
2020
Husstørrelse
325 m2
Grundareal
2275 m2

Faciliteter

Indendørs faciliteter

Udendørs faciliteter

 • Lader til elbil
 • Spabad
 • Grill og havemøbler
 • Gynge og sandkasse
 • Fodboldmål
 • Trampolin
 • Multibane
 • Stik til el-bil

Koncepter

 • Udlejes ikke til ungdomsgrupper
 • Udlejes ikke til ungdomsgrupper

  Er i hovedsageligt under 25 år, vil I blive betragtet som en ungdomsgruppe.

 • Ikke-ryger hus
 • Husdyr tilladt (2 husdyr)
 • Husdyr tilladt

  I kan tage op til to husdyr med, uden det koster ekstra.

Afstande

Alle afstande er angivet i fugleflugtslinje. Der tages forbehold for varierende åbningstider og eventuel sæsonlukning hos lokale indkøbsmuligheder og spisesteder.
Afstand til strand
350 m
Afstand til restaurant
1500 m
Afstand til indkøb
1000 m
Afstand til golfbane
7000 m

Værelsesfordeling

Sengefordelingen er vejledende, da der som regel er tale om boksmadrasser, som kan skubbes fra hinanden og sættes sammen.

 • 4 værelser med 1 dobbeltseng
 • 6 værelser med 2 enkeltsenge
 • 1 hems med 6 madrasser - bedst til børn

Vores huse indeholder minimum 1

Højstol
Babyseng
Vaskemaskine
Tørretumbler
Kaffemaskine
Elkedel
Opvaskemaskine
Mikroovn
Fryser
Brødrister
Støvsuger
Stereoanlæg
Fjernsyn
Parabol/kabel TV