Nyopført (2021) sommerhus til 10 personer med havkik i første række i Grønhøj

I smørhullet mellem Grønhøjs lækre badestrand, det hyggelige klitlandskab og ikke langt fra den hyggelige feriestemning i Løkken, ligger dette lækre sommerhus til 10 personer. Store lyse rum, lækkert inventar samt atmosfære og hygge for alle pengene. Det perfekte spot til en ferie for familien eller et hold venner, som ønsker at nyde tid sammen.

Sommerhusets samlingspunkt findes i det store køkkenalrum, hvor køkken og opholdsrum er kombineret i et stort lyst rum. Her er god plads til madlavningen i det veludstyrede køkken og mulighed for middag med hele flokken ved det lange spisebord, hvorfra I får havkik gennem det store vinduesparti. I rummet finder I derudover en hyggelig sofagruppe, hvor I kan komme helt ned i gear og hygge med en film, et spil eller andet. Er man ikke deltagende i hverken madlavningen eller sofahyggen, kan man tage plads i husets alkove.

Er vejret til det, er der fra det store køkkenalrum direkte udgang til sommerhusets lækre terrasse. Her kan maden tilberedes på husets grill og herefter nydes i den friske luft til lyden af havet. Fra terrassen vil I blot skulle liste 100 meter gennem klitterne, for at finde direkte adgang til den fantastiske strand på egen grund.

Foruden grill, havemøbler og god udsigt finder I også en udespa på sommerhusets terrasse. Det perfekte spot på både kolde og varme aftener. I finder på denne terrasse også en udebruser, hvor en forfriskende dukkert kan snuppes efter en varm tur i spa.

Wellnessoplevelsen fortsætter indendørs, hvor I i husets ene badeværelse finder både en sauna samt et indendørs spabad. Fra badeværelset er der direkte udgang til udespaen på terrassen.

Bruges de hyggelige aftener ikke i spafaciliteterne kan de tilbringes i sommerhusets aktivitetsrum. Aktivitetsrummet ligger i et lille hus for sig, og her kan dystes i både billard, dart og bordfodbold. Derudover kan man indtage tilskuerpladserne i rummets hyggelige sofa, hvor en god bog eller film på Chromecast kan nydes.

Når batterierne skal genoplades, sker det i sommerhusets 5 dobbeltværelser – hvoraf 3 er med TV og Chromecast.

Jeres eventuelle el/hybrid bil kan også forkæles – der er opladestander (type 2) ved huset.
Nordjylland

Grønhøj

Luksushus nr. 514
Leje eksklusiv rengøring (per uge)

Mulighed for:

 • Sengelinned pr. sæt
  135,00 DKK
 • Rengøring obligatorisk
  1.350,00 DKK
OBS! Din bestilling er først bindende, når vi har bekræftet din booking.

Fakta

I alle vores huse finder I naturligvis mindst 1:
Højstol - Babyseng (uden madras) - Vaskemaskine -Tørretumbler - Kaffemaskine - Elkedel - Opvaskemaskine - Mikroovn - Fryser - Brødrister - Støvsuger - Stereoanlæg - Fjernsyn - Parabol/kabel TV
Antal personer
10
Antal soveværelser
5
Opført/ombygget
2021
Husstørrelse
172 m2
Grundareal
8500 m2

Faciliteter

Indendørs faciliteter

Udendørs faciliteter

 • Udebruser
 • Spabad
 • Grill og havemøbler
 • Stik til el-bil

Koncepter

 • Udlejes ikke til ungdomsgrupper
 • Udlejes ikke til ungdomsgrupper

  Er i hovedsageligt under 25 år, vil I blive betragtet som en ungdomsgruppe.

 • Ikke-ryger hus
 • Husdyr tilladt (2 husdyr)
 • Husdyr tilladt

  I kan tage op til to husdyr med, uden det koster ekstra.

Afstande

Alle afstande er angivet i fugleflugtslinje. Der tages forbehold for varierende åbningstider og eventuel sæsonlukning hos lokale indkøbsmuligheder og spisesteder.
Afstand til strand
100 m
Afstand til restaurant
2500 m
Afstand til indkøb
800 m
Afstand til golfbane
8000 m

Værelsesfordeling

Sengefordelingen er vejledende, da der som regel er tale om boksmadrasser, som kan skubbes fra hinanden og sættes sammen.

 • 4 værelser med 1 dobbeltseng
 • 1 værelse med 2 enkeltsenge

Vores huse indeholder minimum 1

Højstol
Babyseng
Vaskemaskine
Tørretumbler
Kaffemaskine
Elkedel
Opvaskemaskine
Mikroovn
Fryser
Brødrister
Støvsuger
Stereoanlæg
Fjernsyn
Parabol/kabel TV