Rummeligt 18-personers sommerhus nær badestranden i Thorup Strand

I kystlandet ved Thorup strand ligger dette 18-personers sommerhus. Sommerhuset ligger i gåafstand til stranden og følger du områdets mange stier den anden vej, kommer du hurtigt ind \"I skovens dybe stille ro\". Udover den korte afstand til bølgernes brusen og de dejlige ture i klitplantagerne er nærområdet præget af den uspolerede fiskerstemning med kystbåde, kuttere og andre fiskerbåde i det lille aktive fiskerleje kendt fra TV2\'s \"Gutterne fra kutterne\". Følg med når bådene trækkes i land på stranden om eftermiddagen, og køb den friskeste fisk enten over rælingen, i fiskebutikken eller røgeriet. Er du til mere natur, er der valgmuligheder nok: Nordeuropas største fuglereservat Vejlerne, Danmarks eneste fuglefjeld Bulbjerg eller Nationalpark Thy lokker med utallige vandre- og cykelruter i den smukke danske vildmark.

Hyggen fortsætter indendørs, hvor masser af aktiviteter for alle aldre er at finde. For ikke at starte i husets badeafdeling, hvor en svømmetur kan nydes i den store swimmingpool med vandrutsjebane, modstrømsanlæg og romertrappe. Derudover kan en afslappende tur i husets sauna supplere med den fulde følelse af velvære og selvforkælelse.

Wellness er tillige at finde udendørs, hvor et varmt dyp kan nydes i sommerhusets udendørs spabad.

Efter en badetur kan aktiviteterne fortsættes i husets aktivitetsrum med kombineret billard- og bordtennisbord, bordfodbold, dart og PlayStation 4. Vil du hellere slappe af, kan dette gøres enten i husets bar eller i rummets hyggelige sofagruppe.

I sommerhuset er der plads til 18 gæster. Sovepladserne befinder sig på syv dobbeltværelser – de sidste 4 finder I på hemsen. Netop hemsen plejer at være et populært overnatningssted for børn og unge.

Når I alle skal kokkerere sammen er der god plads til dette i sommerhusets store køkkenalrum, som udover at være hyggeligt indrettet også er veludstyret med to ovne, to opvaskemaskiner og to store køleskabe. Afslutningsvist kan den gode mad nydes ved rummets lange spisebord, hvor hele familien kan samles.

De gode måltider kan tillige nydes på sommerhusets delvist overdækkede terrasse. Her kan maden tilberedes på grill og grøntsagerne kan klargøres ved den udendørs vask med dertilhørende bord. Måske skal dagens fiskefangst tilberedes her?

Mens maden klargøres kan børnene snuppe en hoppetur på sommerhusets udendørs trampolin.
Nordjylland

Thorup Strand

Luksushus nr. 494
Leje eksklusiv rengøring (per uge)

Mulighed for:

 • Sengelinned pr. sæt
  135,00 DKK
 • Rengøring obligatorisk
  1.900,00 DKK
OBS! Din bestilling er først bindende, når vi har bekræftet din booking.

Fakta

I alle vores huse finder I naturligvis mindst 1:
Højstol - Babyseng (uden madras) - Vaskemaskine -Tørretumbler - Kaffemaskine - Elkedel - Opvaskemaskine - Mikroovn - Fryser - Brødrister - Støvsuger - Stereoanlæg - Fjernsyn - Parabol/kabel TV
Antal personer
18
Antal soveværelser
7
Opført/ombygget
2021
Husstørrelse
242 m2
Grundareal
1798 m2

Faciliteter

Indendørs faciliteter

Udendørs faciliteter

 • Spabad
 • Grill og havemøbler
 • Gynge og sandkasse
 • Stik til el-bil

Koncepter

 • Udlejes ikke til ungdomsgrupper
 • Udlejes ikke til ungdomsgrupper

  Er i hovedsageligt under 25 år, vil I blive betragtet som en ungdomsgruppe.

 • Ikke-ryger hus
 • Husdyr tilladt (2 husdyr)
 • Husdyr tilladt

  I kan tage op til to husdyr med, uden det koster ekstra.

 • Særligt lystfisker-egnet
 • Særligt lystfisker-egnet

  Der er udendørs fiskerenseplads med vandhane og fryser på min. 30 liter. Desuden ligger huset tæt på fiskevand.

Afstande

Alle afstande er angivet i fugleflugtslinje. Der tages forbehold for varierende åbningstider og eventuel sæsonlukning hos lokale indkøbsmuligheder og spisesteder.
Afstand til strand
500 m
Afstand til restaurant
5800 m
Afstand til indkøb
4200 m
Afstand til golfbane
8200 m

Værelsesfordeling

Sengefordelingen er vejledende, da der som regel er tale om boksmadrasser, som kan skubbes fra hinanden og sættes sammen.

 • 2 værelser med 1 dobbeltseng
 • 5 værelser med 2 enkeltsenge
 • 1 hems med 4 madrasser - bedst til børn

Vores huse indeholder minimum 1

Højstol
Babyseng
Vaskemaskine
Tørretumbler
Kaffemaskine
Elkedel
Opvaskemaskine
Mikroovn
Fryser
Brødrister
Støvsuger
Stereoanlæg
Fjernsyn
Parabol/kabel TV