Stort arkitekttegnet sommerhus i Vorupør ved Vesterhavet med kig til havet

Dette flotte sommerhus ligger godt placeret i Thy – nærmere bestemt fiskerbyen, Vorupør. Med sin placering lige ud til Vesterhavet og tæt på Thy Nationalpark er Vorupør et paradis for naturelskere og vandsportsudøvere. Vorupør er nemlig en del af det populære Cold Hawaii, som er kendt for sine særdeles gode bølger. Ved byen finder I nyanlagte strandpromenader og en stor strandterrasse, hvor man kan nyde lokale specialiteter og flot udsigt. I Nørre Vorupør ligger Danmarks første havbad, hvor I trygt kan bade uden risiko for understrøm og Vesterhavets vilde bølger.

Sommerhuset har en indendørs poolafdeling med 20 m2 swimmingpool. Her kan I lade børnene plaske rundt og rutsje på vandrutsjebanen, mens I selv tager en slapper i det varme og boblende spabad. Poolafdelingen har også en hot sauna, som kan varme jer rigtigt igennem på kolde dage.

Ingen kommer til at kede sig under et ophold i dette sommerhus, for her er sørget for underholdningsmuligheder dagen lang f.eks. billard, dart og bordfodbold. I kan også få pulsen op med en omgang ”rundt om bordet” ved bordtennisbordet. Aktivitetsrummet har også et sofahjørne med Playstation 4. Baren i hjørnet har køleskab, så der altid er kolde drikkevarer på køl til de spillende.

Sommerhuset er til 20 personer og har derfor et stort opholdsrum, hvor der er plads til alle mand rundt om det lange spisebord. Køkkenet er veludstyret med både to opvaskemaskiner, to håndvaske, to ovne og køleskabe. Opholdsrummet har desuden en sofaafdeling med fjernsyn.

Sommerhuset har 8 soveværelser fordelt på tre afdelinger med hvert sit badeværelse. Sommerhuset har i alt 4 badeværelser.

Udendørs er sommerhuset også udstyret med aktivitetsmuligheder for børnene: Trampolin, sandkasse, gynge og legetårn. Terrassen er delvist overdækket og udstyret med havemøbler.

Fiskerbådene bliver trukket på strand, og man har selv mulighed for at tage med på fisketur eller købe friskfangede fisk. Området byder både på restauranter butikker og indkøbsmuligheder. Her er mulighed for at besøge museum eller Nordsøakvariet. I området er der desuden tennisbaner, golfbane, minigolf og ridning på islandske heste. Området byder også på gode cykelruter for både mountainbike og landevejscykling.
Nordjylland

Vorupør

Luksushus nr. 476
Leje eksklusiv rengøring (per uge)

Mulighed for:

 • Sengelinned pr. sæt
  135,00 DKK
 • Rengøring
  2.100,00 DKK
OBS! Din bestilling er først bindende, når vi har bekræftet din booking.

Fakta

I alle vores huse finder I naturligvis mindst 1:
Højstol - Babyseng (uden madras) - Vaskemaskine -Tørretumbler - Kaffemaskine - Elkedel - Opvaskemaskine - Mikroovn - Fryser - Brødrister - Støvsuger - Stereoanlæg - Fjernsyn - Parabol/kabel TV
Antal personer
20
Antal soveværelser
8
Opført/ombygget
2019
Husstørrelse
267 m2
Grundareal
1634 m2

Faciliteter

Indendørs faciliteter

Udendørs faciliteter

 • Grill og havemøbler
 • Gynge og sandkasse
 • Trampolin
 • Stik til el-bil

Koncepter

 • Udlejes ikke til ungdomsgrupper
 • Udlejes ikke til ungdomsgrupper

  Er i hovedsageligt under 25 år, vil I blive betragtet som en ungdomsgruppe.

 • Ikke-ryger hus
 • Husdyr ikke tilladt

Afstande

Alle afstande er angivet i fugleflugtslinje. Der tages forbehold for varierende åbningstider og eventuel sæsonlukning hos lokale indkøbsmuligheder og spisesteder.
Afstand til strand
1200 m
Afstand til restaurant
600 m
Afstand til indkøb
500 m
Afstand til golfbane
15000 m

Værelsesfordeling

Sengefordelingen er vejledende, da der som regel er tale om boksmadrasser, som kan skubbes fra hinanden og sættes sammen.

 • 3 værelser med 1 dobbeltseng
 • 5 værelser med 2 enkeltsenge
 • 1 hems med 4 madrasser - bedst til børn

Vores huse indeholder minimum 1

Højstol
Babyseng
Vaskemaskine
Tørretumbler
Kaffemaskine
Elkedel
Opvaskemaskine
Mikroovn
Fryser
Brødrister
Støvsuger
Stereoanlæg
Fjernsyn
Parabol/kabel TV