Sommerhus til 20 personer i Asserbo, Nordsjælland

Velkommen til dette sommerhus med pool og mange aktiviteter. Sommerhuset har plads til 20 personer og ligger godt placeret på en lukket grund i det skønne Nordsjælland – tæt ved Asserbo og Liseleje. Området er kendt for flotte naturområder, der indbyder til raske gåture i den friske luft. Under en ferie i Nordsjælland er København et oplagt udflugtsmål. Som kontrast til ro og afslapning i sommerhuset, byder København på storbyliv og et utal af butikker, restauranter og seværdigheder.

Sommerhuset er udstyret med helt eget ”badeland”; swimmingpool (20m2) med vandrutsjebane, modstrømsanlæg og romersk trappe, samt et brusende boblebad og en indbydende sauna. Disse faciliteter kan I frit bruge under hele jeres ophold.

Efter en svømmetur i poolen kan I snuppe jer et slag billard, bordtennis, airhockey, bordfodbold eller dart. Sommerhusets aktivitetsrum er nemlig udstyret med spillemuligheder og indbyder til konkurrencer og fart over feltet. Ved sofagruppen finder I et fjernsyn og en PlayStation 4 (husk at medbringe spil).

Rundt om det lange spisebord er der plads til, at alle gæster kan sidde samlet. Sommerhusets brændeovn er placeret midt i stuen og tæt på sofakrogen foran fjernsynet. Det stilfulde og store køkken ligger i kombination med stuen.

Sommerhuset har i alt 8 dobbeltværelser (heraf 1 dobbeltseng med 220 cm længde) fordelt på to afdelinger med hvert sit badeværelse og fire sovepladser på hems (bedst til børn eller unge). Sommerhuset har i alt tre badeværelser.

Udendørs er det også plads til sjov og leg. I finder en nedgravet trampolin, sandkasse, gynge og fodboldmål i haven. På den delvist overdækkede terrasse kan der grilles og hygges på lune sommeraftner.

Ca. 500 m. fra huset, finder I Sjællands længste mountainbikespor på 28 km. Sporet fører jer rundt i Tisvilde Hegn-området i forskelligt terræn (blåt spor). Sporet kan deles i mindre strækninger og der køres på både grusstier og skovstier.

Det er ikke tilladt at anvende friture til stegning i dette hus.

Bemærk venligst husene ligger i et sommerhusområde, hvor der skal være ro fra kl. 22 alle dage.
Nordsjælland

Asserbo/Liseleje

Luksushus nr. 434
Leje eksklusiv rengøring (per uge)

Mulighed for:

 • Sengelinned pr. sæt
  135,00 DKK
 • Rengøring obligatorisk
  2.000,00 DKK
OBS! Din bestilling er først bindende, når vi har bekræftet din booking.

Fakta

I alle vores huse finder I naturligvis mindst 1:
Højstol - Babyseng (uden madras) - Vaskemaskine -Tørretumbler - Kaffemaskine - Elkedel - Opvaskemaskine - Mikroovn - Fryser - Brødrister - Støvsuger - Stereoanlæg - Fjernsyn - Parabol/kabel TV
Antal personer
20
Antal soveværelser
8
Opført/ombygget
2019
Husstørrelse
270 m2
Grundareal
2676 m2

Faciliteter

Indendørs faciliteter

Udendørs faciliteter

 • Grill og havemøbler
 • Gynge og sandkasse
 • Trampolin
 • Stik til el-bil

Koncepter

 • Udlejes ikke til ungdomsgrupper
 • Udlejes ikke til ungdomsgrupper

  Er i hovedsageligt under 25 år, vil I blive betragtet som en ungdomsgruppe.

 • Ikke-ryger hus
 • Husdyr tilladt (2 husdyr)
 • Husdyr tilladt

  I kan tage op til to husdyr med, uden det koster ekstra.

Afstande

Alle afstande er angivet i fugleflugtslinje. Der tages forbehold for varierende åbningstider og eventuel sæsonlukning hos lokale indkøbsmuligheder og spisesteder.
Afstand til strand
3500 m
Afstand til restaurant
800 m
Afstand til indkøb
400 m
Afstand til golfbane
5800 m

Værelsesfordeling

Sengefordelingen er vejledende, da der som regel er tale om boksmadrasser, som kan skubbes fra hinanden og sættes sammen.

 • 2 værelser med 1 dobbeltseng
 • 6 værelser med 2 enkeltsenge
 • 1 hems med 4 enkeltsenge - bedst til børn

Vores huse indeholder minimum 1

Højstol
Babyseng
Vaskemaskine
Tørretumbler
Kaffemaskine
Elkedel
Opvaskemaskine
Mikroovn
Fryser
Brødrister
Støvsuger
Stereoanlæg
Fjernsyn
Parabol/kabel TV