Sommerhus i Asserbo perfekt til 18 personer

Dette Skanlux sommerhus befinder sig i Asserbo på Nordsjælland. Den nordsjællandske rivieras hvide sandstrande ligger kun en til to kilometer væk, og nås derfor uden problemer til fods eller med cykel. Den nærliggende Asserbo Slotsruin var dækket af sand i flere århundrede, men er i dag gravet fri og udgør et spændende udflugtsmål.

Sommerhusets centrale midtpunkt er det store fælleskøkken med spisestue. Køkkenet er udstyret med to køkkenvaske, køleskabe og opvaskemaskiner. Den øvrige indretning er ligeledes tilrettelagt efter 18 personer. Spisebordet egner sig perfekt til store fællesmåltider og har plads til alle sommerhusgæster. I forlængelse af spisekøkkenet ligger en lys opholdsstue. Opholdsstuen er indrettet med sofahjørne, sofabord og fladskærms-TV, og indbyder dermed til afslappede stunder i gode venners lag. Hertil kommer den behagelige sofagruppe og en hyggelig kamin, hvilket selvsagt er et hit i de kolde vintermåneder.

Fra stuen kommer du ind i sommerhusets aktivitetsrum. I dette sommerhus keder du dig aldrig, for aktivitetsrummet er både udstyret med bordfoldbold, dart og billard. Skal det være mere moderne, kan du slå dig ned i det lille sofahjørne med fjernsyn og PlayStation4. Prikket oven i\'et er den flotte bar, der er udstyret med endnu et køleskab. Her kan du tage en velfortjent pause fra de hæsblæsende aktiviteter med en kølig drink.

Skulle vejret drille gør det (næsten) ikke noget, for udover aktivitetsrummet er dette sommerhus nemlig også udstyret med et poolområde. Hvis det regner udenfor, er det bare at dykke ned i den 18 m2 store pool med romersk trappe og vandrutsjebane. Wellness og afslapning kommer bestemt heller ikke til kort i dette sommerhus. Du kan f.eks. blive varmet godt og grundigt igennem i spabadet eller saunaen. Poolområdet rummer et badeværelse med to brusere og WC.

Det rummelige sommerhus har plads til i alt 18 personer, men egner sig også fremragende til mindre grupper. Stueetagen rummer to adskilte soveafsnit, mens der kan reddes op til fire personer på den hyggelige hems. Hemsen egner sig især til børn, der både kan hygge sig med at sove sammen og indrette deres eget lille rige med legetøj, huler osv. Det største soveafsnit består af et dobbeltværelse og tre værelser med to enkeltsenge. Det mindste soveafsnit rummer ligeledes et dobbeltværelse og to værelser med to enkeltsenge. Herudover rummer begge soveafsnit et badeværelse med brusebad og WC.

Sommerhusets flotte udendørsområde indbyder ligeledes til afslappende stunder. Sæt dig godt til rette på den delvist overdækkede terrasse, der er udstyret med komfortable havemøbler. På terrassen finder du selvfølgelig også en grill - perfekt til dejlige måltider under åben himmel. Mens de voksne griller eller slapper af på terrassen, kan børnene lege i haven. Til de mindste gæster er der både trampolin, gynger og sandkasse.

Din hund vil også elske den rummelige have, og du må gerne tage op til to kæledyr med i sommerhuset.

Bemærk venligst husene ligger i et sommerhusområde, hvor der skal være ro fra kl. 22 alle dage.
Nordsjælland

Asserbo/Liseleje

Luksushus nr. 435
Leje eksklusiv rengøring (per uge)

Mulighed for:

 • Sengelinned pr. sæt
  135,00 DKK
 • Rengøring obligatorisk
  1.900,00 DKK
 • Startpakke
  300,00 DKK

  Startpakke

OBS! Din bestilling er først bindende, når vi har bekræftet din booking.

Fakta

I alle vores huse finder I naturligvis mindst 1:
Højstol - Babyseng (uden madras) - Vaskemaskine -Tørretumbler - Kaffemaskine - Elkedel - Opvaskemaskine - Mikroovn - Fryser - Brødrister - Støvsuger - Stereoanlæg - Fjernsyn - Parabol/kabel TV
Antal personer
18
Antal soveværelser
7
Opført/ombygget
2018
Husstørrelse
242 m2
Grundareal
1669 m2

Faciliteter

Indendørs faciliteter

Udendørs faciliteter

 • Grill og havemøbler
 • Gynge og sandkasse
 • Trampolin

Koncepter

 • Udlejes ikke til ungdomsgrupper
 • Udlejes ikke til ungdomsgrupper

  Er i hovedsageligt under 25 år, vil I blive betragtet som en ungdomsgruppe.

 • Ikke-ryger hus
 • Husdyr tilladt (2 husdyr)
 • Husdyr tilladt

  I kan tage op til to husdyr med, uden det koster ekstra.

Afstande

Alle afstande er angivet i fugleflugtslinje. Der tages forbehold for varierende åbningstider og eventuel sæsonlukning hos lokale indkøbsmuligheder og spisesteder.
Afstand til strand
2000 m
Afstand til restaurant
2000 m
Afstand til indkøb
2000 m
Afstand til golfbane
1700 m

Værelsesfordeling

Sengefordelingen er vejledende, da der som regel er tale om boksmadrasser, som kan skubbes fra hinanden og sættes sammen.

 • 2 værelser med 1 dobbeltseng
 • 5 værelser med 2 enkeltsenge
 • 1 hems med 4 madrasser - bedst til børn

Vores huse indeholder minimum 1

Højstol
Babyseng
Vaskemaskine
Tørretumbler
Kaffemaskine
Elkedel
Opvaskemaskine
Mikroovn
Fryser
Brødrister
Støvsuger
Stereoanlæg
Fjernsyn
Parabol/kabel TV