Poolhus til 20 personer kun 500 meter fra dejlig badestrand og 300 meter fra stort fredet naturområde ved smukke Udsholt strand.

Sommerhusets eget badeland med 18 m2 swimmingpool med romersk trappe og vandrutsjebane er et hit hos alle vandhunde. Efter svømmeturen kan der slappes af i den lune sauna eller det boblende spabad.

I sommerhusets aktivitetsrum kan der spilles bordtennis, billard, bordfodbold og dart, og dystes om både æren og opvasken. Her finder I også sommerhusets helt egen bar med køleskab og en sofagruppe med fjernsyn og Playstation 4.

I det store køkken-alrum er der et langt spisebord med plads til alle og med udsigt ud til de badende i poolrummet. Tæt på husets brændeovn finder I en hyggelig sofagruppe med fjernsyn.

For at gøre madlavning til mange mennesker bekvemt, er det stilfulde køkken med granitbordplader udstyret med to ovne, to komfurer, to opvaskemaskiner og fryse/køleskabe med is og vanddispenser.

De 20 sovepladser fordeler sig på 7 soveværelser med en dobbeltseng eller to enkeltsenge og på sommerhusets hemse med 6 sovepladser (bedst til børn).

Udendørs er der også plads til hygge og leg. På sommerhusets terrasse finder I grill og havemøbler til sommerens grillaftener. De yngste gæster kan lege i sandkassen, spille bold eller tage sig en gyngetur.

Rågeleje med strandpromenade, hyggelige cafeer og restauranter ligger få kilometer væk. Gilleleje, der ligger 5 km væk, har formået at bevare en stor del af det oprindelige fiskerlejes idylliske små stræder og stråtækte gamle huse. Gilleleje er en livlig turist-, handels- og fiskerby med Sjællands største fiskerihavn som sit naturlige centrum, og der er mange restauranter og specialbutikker.

Naturen omkring Udsholt Strand byder på mange muligheder for surfing, dragefly, fiskeri, vandreture, løbeture og cykelture i f.eks. Heatherhill (35 ha stort fredet lyngklædt bakkeområde ved havet), Troldeskoven og Tibirke bakker.

Kulturelt har området også meget at byde på – både Kronborg, Fredensborg slot, kunstmuseet Louisiana og Rudolph Tegners Museum ligger i nærheden.

Er det storbyen, der trækker, så er Københavns mange seværdigheder og shoppingmuligheder kun 45 minutters kørsel væk.
Nordsjælland

Gilleleje

Luksushus nr. 384
Leje eksklusiv rengøring (per uge)

Mulighed for:

 • Sengelinned pr. sæt
  135,00 DKK
 • Rengøring obligatorisk
  2.000,00 DKK
 • Startpakke
  300,00 DKK

  Startpakke

OBS! Din bestilling er først bindende, når vi har bekræftet din booking.

Fakta

I alle vores huse finder I naturligvis mindst 1:
Højstol - Babyseng (uden madras) - Vaskemaskine -Tørretumbler - Kaffemaskine - Elkedel - Opvaskemaskine - Mikroovn - Fryser - Brødrister - Støvsuger - Stereoanlæg - Fjernsyn - Parabol/kabel TV
Antal personer
20
Antal soveværelser
7
Opført/ombygget
2016
Husstørrelse
238 m2
Grundareal
1591 m2

Faciliteter

Indendørs faciliteter

Udendørs faciliteter

 • Grill og havemøbler
 • Gynge og sandkasse
 • Trampolin
 • Stik til el-bil

Koncepter

 • Udlejes ikke til ungdomsgrupper
 • Udlejes ikke til ungdomsgrupper

  Er i hovedsageligt under 25 år, vil I blive betragtet som en ungdomsgruppe.

 • Ikke-ryger hus
 • Husdyr tilladt (2 husdyr)
 • Husdyr tilladt

  I kan tage op til to husdyr med, uden det koster ekstra.

Afstande

Alle afstande er angivet i fugleflugtslinje. Der tages forbehold for varierende åbningstider og eventuel sæsonlukning hos lokale indkøbsmuligheder og spisesteder.
Afstand til strand
500 m
Afstand til restaurant
2000 m
Afstand til indkøb
2000 m
Afstand til golfbane
12000 m

Værelsesfordeling

Sengefordelingen er vejledende, da der som regel er tale om boksmadrasser, som kan skubbes fra hinanden og sættes sammen.

 • 2 værelser med 1 dobbeltseng
 • 5 værelser med 2 enkeltsenge
 • 1 hems med 6 madrasser - bedst til børn

Vores huse indeholder minimum 1

Højstol
Babyseng
Vaskemaskine
Tørretumbler
Kaffemaskine
Elkedel
Opvaskemaskine
Mikroovn
Fryser
Brødrister
Støvsuger
Stereoanlæg
Fjernsyn
Parabol/kabel TV