Poolsommerhus til 16 personer nær Jægerspris bugt

Ikke langt fra Jægerspris bugt, Roskildefjord og tæt på smuk natur ligger dette skønne sommerhus med plads til 16 personer. Sommerhuset ligger I Jægerspris – en by i god afstand til den nordsjællandske sommerhygge eller blot 45 minutters kørsel fra det pulserende København.

Hygge er i højsædet i nærområdet og aktiviteterne går I således heller ikke ned på. Frederikssund, som ligger i kort afstand til Jægerspris, har både golfbane, hyggeligt havnemiljø og gågade. Her kan dagsudflugten også gå hen, hvis den smukke natur og de store skove har fået besøg nok!

Indendørs venter der jer ligeledes aktiviteter i stor stil. Bedre rammer for en god ferie, skal man altså lede længe efter!

Sommerhuset er ideelt til hele familien eller flere hold venner, som ønsker at holde ferie eller weekend i samme hus. Her er nemlig god plads til udfoldelse og flere store rum, så man kan dele sig op og lave lige præcis det, man har lyst til. I det store aktivitetsrum kan der eksempelvis spilles og dystes dagen lang. Her finder I både billard, bordtennis, bordfodbold og dart. I kan også tage et spil Play Station 4 eller slænge jer i husets bar.

Sjov og spas er fortsat sikret i sommerhusets helt egen poolafdeling. Her finder I både spabad og en stor indendørs swimmingpool med romersk trappe, vandrutsjebane og modstrømsanlæg. Poolen er klar til at springe i lige fra jeres ankomst, så badevingerne skal helst ligge øverst i tasken.

Badeoplevelsen er for alle – også de voksne, og udendørs finder I både spa og sauna. Her kan aftnerne nydes i den friske luft, mens batterierne oplades i fuld wellness-stil.

Når man holder ferie sammen, er det vigtigt med god plads til at samles rundt om et bord og nyde et lækkert måltid mad. Det er der naturligvis plads til i feriehusets midte! I det store og lyse køkkenalrum finder I både et langt spisebord og en hyggelig sofakrog foran fjernsynet. I dette rum er der også en brændeovn, som kan lune og hygge på kølige dage.

Køkkenet er rummeligt og udstyret til at gøre madlavning til mange mennesker til en leg.

Sommerhuset har hele 6 soveværelser enten med dobbeltseng eller to enkeltsenge. De 6 værelser er fordelt på 2 soveafdelinger med hvert sit badeværelse. Der er desuden et ekstra badeværelse i poolafdelingen. De resterende 4 sovepladser befinder sig på sommerhusets hems, hvor særligt de yngre gæster finder det hyggeligt at overnatte.

Udendørs finder I gynge, sandkasse og trampolin til sommerhusets yngste gæster. På den delvist overdækkede terrasse kan der holdes grillaftener eller soles på varme dage.

Bemærk venligst, de viste billeder er demo-billeder, da huset er under opførelse, så det færdige hus kan afvige fra demobillederne.
Nordsjælland

Jægerspris

Luksushus nr. 527
Leje eksklusiv rengøring (per uge)

Mulighed for:

 • Sengelinned pr. sæt
  135,00 DKK
 • Rengøring obligatorisk
  1.800,00 DKK
OBS! Din bestilling er først bindende, når vi har bekræftet din booking.

Fakta

I alle vores huse finder I naturligvis mindst 1:
Højstol - Babyseng (uden madras) - Vaskemaskine -Tørretumbler - Kaffemaskine - Elkedel - Opvaskemaskine - Mikroovn - Fryser - Brødrister - Støvsuger - Stereoanlæg - Fjernsyn - Parabol/kabel TV
Antal personer
16
Antal soveværelser
6
Opført/ombygget
2021
Husstørrelse
223 m2
Grundareal
1570 m2

Faciliteter

Indendørs faciliteter

Udendørs faciliteter

 • Udebruser
 • Sauna
 • Spabad
 • Grill og havemøbler
 • Gynge og sandkasse
 • Legetårn til børn
 • Trampolin
 • Stik til el-bil

Koncepter

 • Udlejes ikke til ungdomsgrupper
 • Udlejes ikke til ungdomsgrupper

  Er i hovedsageligt under 25 år, vil I blive betragtet som en ungdomsgruppe.

 • Ikke-ryger hus
 • Husdyr ikke tilladt

Afstande

Alle afstande er angivet i fugleflugtslinje. Der tages forbehold for varierende åbningstider og eventuel sæsonlukning hos lokale indkøbsmuligheder og spisesteder.
Afstand til strand
800 m
Afstand til restaurant
4500 m
Afstand til indkøb
4000 m
Afstand til golfbane
4500 m

Værelsesfordeling

Sengefordelingen er vejledende, da der som regel er tale om boksmadrasser, som kan skubbes fra hinanden og sættes sammen.

 • 2 værelser med 1 dobbeltseng
 • 4 værelser med 2 enkeltsenge
 • 1 hems med 4 madrasser - bedst til børn

Vores huse indeholder minimum 1

Højstol
Babyseng
Vaskemaskine
Tørretumbler
Kaffemaskine
Elkedel
Opvaskemaskine
Mikroovn
Fryser
Brødrister
Støvsuger
Stereoanlæg
Fjernsyn
Parabol/kabel TV