Luksussommerhus til 18 personer i sommerbyen Tisvildeleje

Dette fantastiske og velindrettede Skanlux luksussommerhus er både sommer og vinter det perfekte sted at slappe af med familie og gode venner.

Sommerhuset er godt placeret på en lukket vej og indeholder sit eget "vandland", hvor poolen på 19 m2 byder på romersk trappe, modstrømsanlæg og vandrutsjebane. Svømmeturen kan suppleres med en tur i den skønne spa med plads til 6 personer eller med en tur i saunaen.

Luksushuset har et spændende aktivitetsrum, hvor hele familien kan dyste i billard, bordtennis, bordfodbold, og dart. Her er også en bar med køleskab til kolde drinks, når tørsten skal slukkes. Skulle spillelysten ikke være styret endnu, kan I også udfordre hinanden på husets Playstation 4 (husk at medbringe egne spil). Ude i haven er der endvidere fodboldmål og klatretårn, så børn og barnlige sjæle kommer aldrig til at kede sig her i huset.

Husets omdrejningspunkt, køkkenalrummet, er i åben forbindelse med stuen, som er hyggeligt indrettet med brændeovn og smagfulde møbler. Der er adgang til den dejlige solrige terrasse via de to terrassedøre, så I let kan trække udenfor, når vejret indbyder til det. Køkkenet er selvfølgelig fuldt udstyret med alt, som I behøver på jeres ferie og har ovenikøbet dobbelt op på hårde hvidevarer, så det bliver en leg at brilliere med lækre retter til alle.

Luksushuset er ideelt til flere familier, da det er indrettet med to soveafdelinger med i alt 14 sengepladser og hver deres badeværelse. Hertil kommer to gode hemse med 4 sengepladser, hvor børnene i familien vil elske at overnatte.

Om sommeren summer Tisvildeleje af liv og en dejlig afslappet stemning. Byen byder på mange skønne restauranter og caféer. I kan nemt pakke badebold og håndklæde og tage cyklen til stranden via den sti, som løber direkte fra huset til Tisvildeleje By og videre til Kattegat. Her kan I bade og dase i solen og om aftenen kan I vende hjem til grillhygge på den skønne sydvestvendte terrasse. Det er nemt at sørge for indkøb, når I opholder jer i huset, idet der kun er 5 minutters kørsel til Rema 1000 og Netto - og skulle man have glemt noget, så er der en døgnåbent hos den nærliggende Cirkle K.

Under en ferie i Tisvildeleje er København ligeledes et oplagt udflugtsmål. Som kontrast til ro og afslapning i sommerhuset, byder København på storbyliv og et utal af oplevelser, restauranter og seværdigheder. Sidst men ikke mindst skal nævnes, al den fantastiske natur, som sommerhuset er omgivet af. Området er kendt for en meget smuk og varieret natur og her er både skov, strand og vand inden for kort rækkevidde, så det er let at komme ud i den friske luft og nyde en rask gåtur sammen - hele året rundt.
Nordsjælland

Tisvildeleje

Luksushus nr. 276
Leje eksklusiv rengøring (per uge)

Mulighed for:

 • Sengelinned pr. sæt
  135,00 DKK
 • Rengøring obligatorisk
  1.900,00 DKK
 • Startpakke
  300,00 DKK

  Startpakke

OBS! Din bestilling er først bindende, når vi har bekræftet din booking.

Fakta

I alle vores huse finder I naturligvis mindst 1:
Højstol - Babyseng (uden madras) - Vaskemaskine -Tørretumbler - Kaffemaskine - Elkedel - Opvaskemaskine - Mikroovn - Fryser - Brødrister - Støvsuger - Stereoanlæg - Fjernsyn - Parabol/kabel TV
Antal personer
18
Antal soveværelser
7
Opført/ombygget
2011
Husstørrelse
236 m2
Grundareal
2200 m2

Faciliteter

Indendørs faciliteter

Udendørs faciliteter

 • Grill og havemøbler
 • Gynge og sandkasse
 • Fodboldmål
 • Stik til el-bil

Koncepter

 • Udlejes ikke til ungdomsgrupper
 • Udlejes ikke til ungdomsgrupper

  Er i hovedsageligt under 25 år, vil I blive betragtet som en ungdomsgruppe.

 • Ikke-ryger hus
 • Husdyr tilladt (2 husdyr)
 • Husdyr tilladt

  I kan tage op til to husdyr med, uden det koster ekstra.

 • Særligt baby-egnet
 • Særligt baby-egnet

  Huset har mindst én høj stol og barneseng (gælder for alle luksushusene). Desuden er der et babybadekar og en puslepude.

Afstande

Alle afstande er angivet i fugleflugtslinje. Der tages forbehold for varierende åbningstider og eventuel sæsonlukning hos lokale indkøbsmuligheder og spisesteder.
Afstand til restaurant
500 m
Afstand til indkøb
500 m
Afstand til strand
1500 m
Afstand til golfbane
9200 m

Værelsesfordeling

Sengefordelingen er vejledende, da der som regel er tale om boksmadrasser, som kan skubbes fra hinanden og sættes sammen.

 • 7 værelser med 2 enkeltsenge
 • 1 hems med 4 madrasser - bedst til børn

Vores huse indeholder minimum 1

Højstol
Babyseng
Vaskemaskine
Tørretumbler
Kaffemaskine
Elkedel
Opvaskemaskine
Mikroovn
Fryser
Brødrister
Støvsuger
Stereoanlæg
Fjernsyn
Parabol/kabel TV