Flot luksussommerhus med plads til 16 personer, på fantastisk beliggenhed i skønne Tisvildeleje!

Velkommen til dette fantastiske sommerhus, der fra inderst til yderst er indbegrebet af luksus. De perfekte rammer for den perfekte ferie, uanset om varigheden er 3 eller 14 dage, sæsonen sommer eller vinter, eller om I er 2 eller 16 personer, flere familier eller måske en mindre virksomhed der skal på teambuilding. Kom med indenfor, lad roen sænke sig og ferien begynde.

Sommerhuset byder på alt hvad der behøves og mere end hvad der forventes, så hvis vejret ikke tillader udendørs leg på den mere end 2.800 m2 store naturgrund eller den 100 m2 flisebelagte terrasse, er der rig mulighed for leg, sjov og hyggeligt samvær på de 236 m2 indendørs.

Husets mange m2 er yderst veldisponerede, og med en stilfuld rød tråd i den smagfulde indretning. Udvendigt er der sort træbeklædning og elegante hvide vinduesrammer, det hele omkranset af smuk beplantning.

Indretningen er ideel, med 2 soveværelsesfløje med hver 3 soveværelser med enten dobbelt-eller enkeltsenge, alle soveværelser har plads til min. 2 personer med skabsplads. Hver fløj har sit eget badeværelse med gulvvarme og rummelig bruseniche. Herudover har sommerhuset 2 store hemse der tilgås fra hhv. aktivitetsrum og stue, begge med 2 enkelte senge og TV.
Centralt i sommerhuset finder du det store aktivitetsrum, der vil bringe mange timers glæde for sommerhusets gæster. Her er stort poolbord, airhockey og bordfodbold, hyggeligt hjørne med TV med Chromecast, anlæg og Chesterfield møbler. Der er 2 PS4 spillekonsoller i huset. Fra aktivitetsrummet er der adgang til den store terrasse og have, samt den ene hems.

Samlingspunktet og kulissen for feriens måltider, er det store og lyse køkkenalrum/-stue. I centrum af rummet det stilfulde køkken, der byder på alle nødvendige hårde hvidevarer, udelukkende fra luksusbrands. Stor køkkenø, og god plads til at alle kan samles om og deltage i tilblivelsen af kulinariske mesterværker. Når maden skal nydes, kan I samles om det store spisebord med plads til 16 personer.

I alrummet kan I også samles om en god film eller et spil. Her kan I slappe af i den store sofagruppe med 2 personers og 3 personers lædersofa samt læderstol. Fra alrummet er der adgang også adgang til en hems, som udover 2 enkelte senge, byder på legetøj til børnene. Den dobbelte dør til terrassen og det store gulv-til lofts vinduesparti, lukker lyset og havens smukke natur indenfor i alrummet.

Sommerhusets luksuriøse wellnessafdeling, vil med sikkerhed vække stor begejstring hos gæsterne uanset alder. Her er stor pool med bølgefunktion, hævet integreret spabad til 6 personer, sauna og lounge, samt badeværelse. Til de mindstes glæde, er her rig mulighed for at lege med badedyr, og de voksne kan om aftenen tænde lanternerne og sætte den rette stemning med lidt musik på den trådløse højtaler.

Udendørs finder I den 100 m2 flisebelagt terrasse, omkranset af smuk beplantning. Her kan aftensmaden tilberedes på en af de 2 kuglegrill, og nydes ved det overdækkede møblement. Solen kan nydes på solstolene, og børnene kan lege på legepladsen, eller boltre sig frit på den 2.800 m2 store naturgrund.

Sommerhuset ligger smukt placeret i Tisvildeleje i Kongernes Nordsjælland. Her er I kun få minutters gang fra Tisvilde by og tæt på områdets fantastiske badestrand.


Nordsjælland

Tisvildeleje

Luksushus nr. 277
Leje eksklusiv rengøring (per uge)

Mulighed for:

 • Sengelinned pr. sæt
  135,00 DKK
 • Rengøring obligatorisk
  1.800,00 DKK
 • Startpakke
  300,00 DKK

  Startpakke

OBS! Din bestilling er først bindende, når vi har bekræftet din booking.

Fakta

I alle vores huse finder I naturligvis mindst 1:
Højstol - Babyseng (uden madras) - Vaskemaskine -Tørretumbler - Kaffemaskine - Elkedel - Opvaskemaskine - Mikroovn - Fryser - Brødrister - Støvsuger - Stereoanlæg - Fjernsyn - Parabol/kabel TV
Antal personer
16
Antal soveværelser
6
Opført/ombygget
2011
Husstørrelse
236 m2
Grundareal
2800 m2

Faciliteter

Indendørs faciliteter

Udendørs faciliteter

 • Vildmarksbad
 • Grill og havemøbler
 • Gynge og sandkasse
 • Fodboldmål
 • Stik til el-bil

Koncepter

 • Udlejes ikke til ungdomsgrupper
 • Udlejes ikke til ungdomsgrupper

  Er i hovedsageligt under 25 år, vil I blive betragtet som en ungdomsgruppe.

 • Ikke-ryger hus
 • Husdyr tilladt (2 husdyr)
 • Husdyr tilladt

  I kan tage op til to husdyr med, uden det koster ekstra.

Afstande

Alle afstande er angivet i fugleflugtslinje. Der tages forbehold for varierende åbningstider og eventuel sæsonlukning hos lokale indkøbsmuligheder og spisesteder.
Afstand til golfbane
9200 m
Afstand til restaurant
500 m
Afstand til indkøb
500 m
Afstand til strand
1500 m

Værelsesfordeling

Sengefordelingen er vejledende, da der som regel er tale om boksmadrasser, som kan skubbes fra hinanden og sættes sammen.

 • 2 hemse med 2 enkeltsenge
 • 3 værelser med 1 dobbeltseng
 • 3 værelser med 2 enkeltsenge

Vores huse indeholder minimum 1

Højstol
Babyseng
Vaskemaskine
Tørretumbler
Kaffemaskine
Elkedel
Opvaskemaskine
Mikroovn
Fryser
Brødrister
Støvsuger
Stereoanlæg
Fjernsyn
Parabol/kabel TV