Arkitekttegnet feriehus i det skønne Tisvildeleje til 14-16 personer

Dette ferie- og aktivitetshus, er lyst og moderne, opført i de bedste kvalitetsmaterialer og med fine indretningsdetaljer.
Huset er velindrettet til at 14 personer kan bo komfortabelt, endog med mulighed for at huse op til 16 personer.

Huset indbyder til såvel fred og ro og fordybelse som til en aktiv ferie, både indendørs og udendørs.

Huset er med projektor og lærred tillige et oplagt valg, hvis dit firma ønsker et indbydende opholdssted for deres medarbejdere eller samarbejdspartnere.

Huset er indrettet med fem soveværelser og 2 meget anvendelige hemse med fuld ståhøjde midt på. Alle værelser og hemse er møbleret med bløde kvalitetsboxmadrasser med topmadras med tanke for at kunne tilbyde jer alle en god nats søvn.

Huset er derudover indrettet med 2 brusebadeværelser og et stort aktivitetsrum med både billard, bordtennis, stor fladskærm med playstation, sofahjørne mm.

Det store og velindrettede køkken har alt i hårde hvidevarer, flere i dobbelt antal, og alt i køkkenudstyr.
I 'bryggers' forefindes 2 identiske vaske-tørre maskiner, med mulighed for 2 x vask eller 2 x tørring på en gang.

Husets stue er indrettet med et stort hyggeligt sofaarrangement, brændeovn og en stor fladskærm, mens spisestuen er møbleret med et langbord til 14-16 personer. Fra spisestuen er der direkte udgang til stor fliseterrasse, den ene udgang med mulighed for markiseskygge, den anden udgang til en overdækket terrasse med indbyggede loftspots og strålevarme til de kølige aftener.

Nyd en dukkert i den opvarmede 15 m2 swimmingpool med lys, modstrømsanlæg og vandrutsjebane, eller en tur i det store spabad eller den varme sauna. Aktiviteterne i pool-afdelingen kan følges fra sofastuen via et 4 m2 stort vinduesparti, hvilket giver tryghed og samvær.

Huset er møbleret med moderne designmøbler og -lamper samt kunst på væggene. 2 store fladskærme med parabolkanaler og stor tv-pakke samt 7 stk. fladskærme på alle værelser og begge hemse med gratiskanaler bidrager sammen med musikanlæg på alle værelser og hemse samt i aktivitetsrum og stue, dvd og gratis trådløst internet til den indendørs underholdning.

Huset opvarmes i alle rum med gulvvarme, som varmeforsynes fra et jordvarmeanlæg og en tilknyttet varmepumpe. Hertil er der en brændeovn i stuen.

Den 200 m2 store fliseterrasse langs hele husets haveside er indrettet med behagelige havemøbler, loungegruppe og solsenge, tillige med markise, overdækning, parasoller og 2 stk. Weber kulgrill. Haven er anlagt med græs for boldspil mv, og er mod syd afgrænset af en høj vold.

Jeres hund eller kat er naturligvis velkommen i huset.

Den nærmeste by er Tisvildeleje (1 km), som jo er en kendt kyst- og sommerby med biograf, Tisvilde Bistro, restauranter, spisesteder, loppemarked, gallerier, udvalgte forretninger, aftenliv, lækker badestrand, naturstier, cykelruter og meget meget mere. Dertil en togstation mod Hillerød.
Modsat Tisvildeleje ligger Vejby (2 km) med gode indkøbsmuligheder i form af 2 supermarkeder. Begge byer huser tankstation.
Hele Nordkysten fra Liseleje, over Tisvildeleje, Rågeleje, Gilleleje og til Hornbæk indbyder med fantastiske naturoplevelser, gode strande og bademuligheder, vandreture, cykelveje, kystfiskeri og et rigt sommerliv .
Samtidig nås København efter kun godt 45 min's kørsel, idet I undervejs passerer I lige forbi Hillerød med bl.a. det eventyrlige Frederiksborg Slot eller Fredensborg med det kongelig beboede Fredensborg Slot.
Skønne Sverige nås via Helsingør-Helsingborg efter kun godt 45 min's kørsel + 20 min. færgeoverfart.

Hjertelig velkommen til Nordkysten og til dette skønne fritidshus i Tisvildeleje :-))

Ved dette hus er bestilling af rengøring obligatorisk.
Nordsjælland

Tisvildeleje

Luksushus nr. 339
Leje eksklusiv rengøring (per uge)

Mulighed for:

 • Sengelinned pr. sæt
  135,00 DKK
 • Rengøring obligatorisk
  1.700,00 DKK
 • Startpakke
  300,00 DKK

  Startpakke

OBS! Din bestilling er først bindende, når vi har bekræftet din booking.

Fakta

I alle vores huse finder I naturligvis mindst 1:
Højstol - Babyseng (uden madras) - Vaskemaskine -Tørretumbler - Kaffemaskine - Elkedel - Opvaskemaskine - Mikroovn - Fryser - Brødrister - Støvsuger - Stereoanlæg - Fjernsyn - Parabol/kabel TV
Antal personer
14
Antal soveværelser
5
Opført/ombygget
2015
Husstørrelse
190 m2
Grundareal
1887 m2

Faciliteter

Indendørs faciliteter

Udendørs faciliteter

 • Grill og havemøbler
 • Gynge og sandkasse

Koncepter

 • Udlejes ikke til ungdomsgrupper
 • Udlejes ikke til ungdomsgrupper

  Er i hovedsageligt under 25 år, vil I blive betragtet som en ungdomsgruppe.

 • Ikke-ryger hus
 • Husdyr tilladt (2 husdyr)
 • Husdyr tilladt

  I kan tage op til to husdyr med, uden det koster ekstra.

Afstande

Alle afstande er angivet i fugleflugtslinje. Der tages forbehold for varierende åbningstider og eventuel sæsonlukning hos lokale indkøbsmuligheder og spisesteder.
Afstand til golfbane
9200 m
Afstand til indkøb
500 m
Afstand til restaurant
500 m
Afstand til strand
1500 m

Værelsesfordeling

Sengefordelingen er vejledende, da der som regel er tale om boksmadrasser, som kan skubbes fra hinanden og sættes sammen.

 • 3 værelser med 1 dobbeltseng
 • 2 værelser med 2 enkeltsenge
 • 2 hemse med hver 2 madrasser - bedst til børn

Vores huse indeholder minimum 1

Højstol
Babyseng
Vaskemaskine
Tørretumbler
Kaffemaskine
Elkedel
Opvaskemaskine
Mikroovn
Fryser
Brødrister
Støvsuger
Stereoanlæg
Fjernsyn
Parabol/kabel TV