Stort sommerhus med pool i Vejby Strand

Dette sommerhus er stilfuldt indrettet med sans for detaljen og ligger i dejlige omgivelser i Vejby, som ligger mellem Tisvildeleje og badebyen Rågeleje - og ikke langt fra stranden. Nordsjælland har mange spændende museer og seværdigheder, og København med sine mange attraktioner og shoppingmuligheder ligger kun 45 minutters kørsel væk. I sommerhuset er der plads til 20 personer.

I den 20 m2 store indendørs swimmingpool med romersk trappe, vandrutsjebane og modstrømsanlæg kan der bades lige så længe, I har lyst. I poolrummet er der desuden et indbydende spabad og en varm sauna, som kan give jer den fulde velværefølelse, der hører en god ferie til.

I aktivitetsrummet er der plads til fart over feltet. De legeglade og spillelystne kan tage sig et spil bordtennis, billard, dart, bordfodbold eller Play Station 4. Her finder I også poolhusets egen bar med køleskab.

Midt i sommerhuset ligger et stort og hyggeligt køkkenalrum. Her et veludstyret XL-køkken med kogeø, to komfurer/ovne, to vaske, to opvaskemaskiner, to køleskabe og et stort fryseskab. I sofaafdelingen kan der slappes af med en god bog eller film og rundt om det lange spisebord er der naturligvis plads til alle gæster.

Sommerhusets 8 soveværelser fordeler sig på 3 soveafdelinger med hvert sit badeværelse, hvilket gør det komfortabelt for flere familier at holde ferie under samme tag. Desuden er der 4 sovepladser på hems (bedst til børn). I alt har sommerhuset 4 badeværelser.

På sommerhusets delvist overdækkede terrasse kan der hygges og grilles på de lune aftener. Til de yngste gæster er der gynge, sandkasse og trampolin.
Nordsjælland

Vejby Strand

Luksushus nr. 395
Leje eksklusiv rengøring (per uge)

Mulighed for:

 • Sengelinned pr. sæt
  135,00 DKK
 • Rengøring obligatorisk
  2.000,00 DKK
 • Startpakke
  300,00 DKK

  Startpakke

OBS! Din bestilling er først bindende, når vi har bekræftet din booking.

Fakta

I alle vores huse finder I naturligvis mindst 1:
Højstol - Babyseng (uden madras) - Vaskemaskine -Tørretumbler - Kaffemaskine - Elkedel - Opvaskemaskine - Mikroovn - Fryser - Brødrister - Støvsuger - Stereoanlæg - Fjernsyn - Parabol/kabel TV
Antal personer
20
Antal soveværelser
8
Opført/ombygget
2017
Husstørrelse
267 m2
Grundareal
1782 m2

Faciliteter

Indendørs faciliteter

Udendørs faciliteter

 • Grill og havemøbler
 • Gynge og sandkasse

Koncepter

 • Udlejes ikke til ungdomsgrupper
 • Udlejes ikke til ungdomsgrupper

  Er i hovedsageligt under 25 år, vil I blive betragtet som en ungdomsgruppe.

 • Ikke-ryger hus
 • Husdyr tilladt (2 husdyr)
 • Husdyr tilladt

  I kan tage op til to husdyr med, uden det koster ekstra.

Afstande

Alle afstande er angivet i fugleflugtslinje. Der tages forbehold for varierende åbningstider og eventuel sæsonlukning hos lokale indkøbsmuligheder og spisesteder.
Afstand til strand
1000 m
Afstand til restaurant
2000 m
Afstand til indkøb
400 m
Afstand til golfbane
12000 m

Værelsesfordeling

Sengefordelingen er vejledende, da der som regel er tale om boksmadrasser, som kan skubbes fra hinanden og sættes sammen.

 • 3 værelser med 1 dobbeltseng
 • 5 værelser med 2 enkeltsenge
 • 1 hems med 4 madrasser - bedst til børn

Vores huse indeholder minimum 1

Højstol
Babyseng
Vaskemaskine
Tørretumbler
Kaffemaskine
Elkedel
Opvaskemaskine
Mikroovn
Fryser
Brødrister
Støvsuger
Stereoanlæg
Fjernsyn
Parabol/kabel TV