Dejligt 14-personers poolhus med udespa i Vejby Strand

Velkommen til dette hyggelige sommerhus med pool, kort afstand til strand og mange aktiviteter både ude og inde. Sommerhuset har plads til 14 personer og ligger godt placeret ved det skønne Vejby Strand i Nordsjælland. Området er kendt som et sandt ferieparadis om sommeren og med blot 1 km til Vejby Strand, er der ikke langt til en dukkert i havet. Derudover er der kun 50 km til det pulserende København og ikke mere end en kort køretur til andre feriebyer som Tisvildeleje og Asserbo langs kysten. Med den bedste placering nær by, strand og smuk natur, kunne de ydre omgivelser ikke være bedre.

Inde i sommerhuset vil I heller ikke føle mangel på aktiviteter, rummelighed eller ting at give jer til.

Sommerhusets indendørs poolafdeling giver mulighed for en svømmetur året rundt, og en tur på vandrutsjebanen er særligt et hit for de yngste af husets gæster. De voksne kan alt imens børnene hygger sig i poolen, varme sig i afdelingens spa eller sauna.

Når kroppen er træt af at bade, kan grinene fortsætte i husets aktivitetsrum. Her kan I dyste i enten bordtennis, bordfodbold, dart eller billard, hvorefter en kølig forfriskning kan nydes i rummets hyggekrog.

I midten af huset finder i husets sofagruppe, hvor en hyggestund kan nydes ved sommerhusets brændeovn. Feriemiddagene bikses sammen i det veludstyrede køkken, som ligger I forlængelse af stuen. I dette store fællesrum, er der tillige plads til, at alle husets gæster kan samles om middagene ved det lange spisebord.

Maden kan også nydes udendørs på den delvist overdækkede træterrasse. Her er igen plads til hele flokken og god mulighed for at tilberede sin mad på husets grill.

I enden af terrassen finder I tillige et loungeområde med sofagruppe – et udendørs hyggespot til varmere aftener og dage. Terrassens højdepunkt findes ved loungeområdet bag læhegn, hvor sommerhusets udespa er placeret. Den ultimative følelse af wellness fuldendes her.

Efter en hård dag med badning, bordtennisdueller og gåture kan en god nattesøvn tages i et af de 5 dobbeltværelser, som er fordelt på 2 soveafdelinger med eget toilet. De sidste sovepladser findes på hemsen, som særligt er et hit blandt de yngre gæster.
Nordsjælland

Vejby Strand

Luksushus nr. 501
Leje eksklusiv rengøring (per uge)

Mulighed for:

 • Sengelinned pr. sæt
  135,00 DKK
 • Rengøring obligatorisk
  1.700,00 DKK
OBS! Din bestilling er først bindende, når vi har bekræftet din booking.

Fakta

I alle vores huse finder I naturligvis mindst 1:
Højstol - Babyseng (uden madras) - Vaskemaskine -Tørretumbler - Kaffemaskine - Elkedel - Opvaskemaskine - Mikroovn - Fryser - Brødrister - Støvsuger - Stereoanlæg - Fjernsyn - Parabol/kabel TV
Antal personer
14
Antal soveværelser
5
Opført/ombygget
2021
Husstørrelse
193 m2
Grundareal
1399 m2

Faciliteter

Indendørs faciliteter

Udendørs faciliteter

 • Spabad
 • Grill og havemøbler
 • Gynge og sandkasse
 • Legetårn til børn
 • Trampolin
 • Stik til el-bil

Koncepter

 • Udlejes ikke til ungdomsgrupper
 • Udlejes ikke til ungdomsgrupper

  Er i hovedsageligt under 25 år, vil I blive betragtet som en ungdomsgruppe.

 • Ikke-ryger hus
 • Husdyr tilladt (2 husdyr)
 • Husdyr tilladt

  I kan tage op til to husdyr med, uden det koster ekstra.

Afstande

Alle afstande er angivet i fugleflugtslinje. Der tages forbehold for varierende åbningstider og eventuel sæsonlukning hos lokale indkøbsmuligheder og spisesteder.
Afstand til strand
1000 m
Afstand til restaurant
2000 m
Afstand til indkøb
400 m
Afstand til golfbane
12000 m

Værelsesfordeling

Sengefordelingen er vejledende, da der som regel er tale om boksmadrasser, som kan skubbes fra hinanden og sættes sammen.

 • 2 værelser med 1 dobbeltseng
 • 3 værelser med 2 enkeltsenge
 • 1 hems med 4 madrasser - bedst til børn

Vores huse indeholder minimum 1

Højstol
Babyseng
Vaskemaskine
Tørretumbler
Kaffemaskine
Elkedel
Opvaskemaskine
Mikroovn
Fryser
Brødrister
Støvsuger
Stereoanlæg
Fjernsyn
Parabol/kabel TV