Hyggeligt poolhus med sauna i Vejby Strand på Nordsjælland

Dette sommerhus kan rumme op til 14 personer og er samtidig særdeles hyggeligt indrettet, så hele familien kan holde en dejlig ferie sammen. De 14 sovepladser fordeler sig på 5 soveværelser og med 4 ekstra sovepladser på hemsen. Her hygger børn og unge sig ofte med at sove sammen.

Køkkenalrummet fungerer som et naturligt samlingspunkt med sin centrale placering midt i sommerhuset. Her kan I hygge jer i sofaen foran brændeovnen eller samles til et lækkert måltid mad. I forlængelse af stuen ligger det veludstyrede køkken med bl.a. 2 ovne, så hvis man er på madholdet, er man ikke afskåret fra resten af flokken.

Fra stuen går man ind i aktivitetsrummet, hvor I finder et kombineret billard- og bordtennisbord. Her er desuden et dartspil og en PlayStation 4, så I enten kan se film eller spille.

Sommerhusets ultimative rum er det store poolrum. I den 15 m2 store indendørs swimmingpool kan I plaske rundt lige så længe, I har lyst. Vandrutsjebanen og romertrappen gør det let at komme i og op af poolen igen. I hjørnet af poolrummet finder I desuden et 6 personers spabad og indgangen til husets sauna.

Sommerhuset har en flot sydvendt træterrasse med havemøbler og grill. Her finder I også en udendørs vandhane. Terrassen er delvist overdækket, så herunder kan I krybe i skygge på sommerdage, stille barnevogn og lignende. I haven er der legeredskaber til børnene: nedgravet trampolin, et legetårn med gynge og sandkasse. To CCE-stik til elbiler står også til rådighed i indkørslen.

Sommerhuset ligger i sommerhusområdet Vejby Strand, der med sin tætte afstand til stranden er et oplagt feriemål om sommeren. I vinterhalvåret indbyder områdets kuperede natur på flotte gåture i området som Tibirke Bakker, Heatherhill i Rågeleje og Tisvilde Hegn. Efter en forfriskende gåtur er det oplagt at tænde godt op i sommerhusets brændeovn eller at blive varmet godt igennem i sommerhusets sauna.

Overalt i Nordsjælland finder I små gårdbutikker og udsalg af friske grøntsager og lokale produkter. Området byder også på gode lokale spisesteder. En lille times kørsel fra feriehuset ligger København, som byder på byliv, shopping og et utal af seværdigheder. Det er muligt at komme med offentlig transport fra Vejby Strand til København.
Nordsjælland

Vejby Strand

Luksushus nr. 504
Leje eksklusiv rengøring (per uge)

Mulighed for:

 • Sengelinned pr. sæt
  135,00 DKK
 • Rengøring obligatorisk
  1.700,00 DKK
 • Startpakke
  300,00 DKK

  Startpakke

OBS! Din bestilling er først bindende, når vi har bekræftet din booking.

Fakta

I alle vores huse finder I naturligvis mindst 1:
Højstol - Babyseng (uden madras) - Vaskemaskine -Tørretumbler - Kaffemaskine - Elkedel - Opvaskemaskine - Mikroovn - Fryser - Brødrister - Støvsuger - Stereoanlæg - Fjernsyn - Parabol/kabel TV
Antal personer
14
Antal soveværelser
5
Opført/ombygget
2020
Husstørrelse
186 m2
Grundareal
1422 m2

Faciliteter

Indendørs faciliteter

Udendørs faciliteter

 • Grill og havemøbler
 • Gynge og sandkasse
 • Trampolin
 • Stik til el-bil

Koncepter

 • Udlejes ikke til ungdomsgrupper
 • Udlejes ikke til ungdomsgrupper

  Er i hovedsageligt under 25 år, vil I blive betragtet som en ungdomsgruppe.

 • Ikke-ryger hus
 • Husdyr tilladt (2 husdyr)
 • Husdyr tilladt

  I kan tage op til to husdyr med, uden det koster ekstra.

Afstande

Alle afstande er angivet i fugleflugtslinje. Der tages forbehold for varierende åbningstider og eventuel sæsonlukning hos lokale indkøbsmuligheder og spisesteder.
Afstand til strand
1000 m
Afstand til restaurant
2000 m
Afstand til indkøb
400 m
Afstand til golfbane
12000 m

Værelsesfordeling

Sengefordelingen er vejledende, da der som regel er tale om boksmadrasser, som kan skubbes fra hinanden og sættes sammen.

 • 2 værelser med 1 dobbeltseng
 • 3 værelser med 2 enkeltsenge
 • 1 hems med 4 madrasser - bedst til børn

Vores huse indeholder minimum 1

Højstol
Babyseng
Vaskemaskine
Tørretumbler
Kaffemaskine
Elkedel
Opvaskemaskine
Mikroovn
Fryser
Brødrister
Støvsuger
Stereoanlæg
Fjernsyn
Parabol/kabel TV