18 personers sommerhus fyldt med aktiviteter i Ebeltoft

I naturskønne omgivelser ved Ebeltoft og med kig til havet ligger dette familievenlige poolhus med alle sine aktivitetsmuligheder og god plads til 18 personer. I Ebeltoft finder I udover de hyggelige, smalle gader med caféer, restauranter og butikker også Fregatten Jylland og Glasmuseet.

Sommerhuset er opført med egen poolafdeling, hvor børnene kan bade i den 18 m2 store swimmingpool med romersk trappe og vandrutsjebane, mens de voksne kan slappe af i det boblende spabad eller den varme sauna.

I dette sommerhus vil ingen gæster komme til at kede sig, fordi her er der tænkt på legebørn i alle aldre. I det store aktivitetsrum finder I nemlig både bordtennis- og billardbord, bordfodbold, dart og Playstation4. Her kan der samtidig serveres kolde drikkevarer til de spillende fra sommerhusets helt egen bar med køleskab.

Det rummelige køkkenalrum er moderne indrettet med sans for detaljen. Her kan der slappes af foran fjernsynet i sofahjørnet og laves mad i det veludstyrede køkken med to køleskabe, to ovne, to opvaskemaskiner og god fryseplads.

De 18 sovepladser befinder sig i 7 soveværelser og på hems med plads til 4 overnattende gæster (bedst til børn). De 7 værelser fordeler sig på to soveafdelinger med hvert sit badeværelse, hvilket gør huset godt egnet til flere familier, der ønsker at holde ferie sammen.
De danske sommeraftener kan nydes ved den udendørs pejs på den ene af husets 2 terrasser (delvist overdækkede) med komfortable havemøbler og grill. Til børnene er der opsat både trampolin, fodboldmål, gyngestativ, basketballkurv og sandkasse.

Attraktioner har området mange af – både Djurs Sommerland, Ree Park, Skandinavisk Park og Kattegatcentret ligger i nærheden. Nationalparken Mols Bjerge lokker også til et besøg med masser af smukke vandre-, ride og cykelruter.

Er det storbyen, der trækker, så er Århus’ mange seværdigheder og shoppingmuligheder kun 45 minutters kørsel væk.
Østjylland

Ebeltoft

Luksushus nr. 386
Leje eksklusiv rengøring (per uge)

Mulighed for:

 • Sengelinned pr. sæt
  135,00 DKK
 • Rengøring obligatorisk
  2.000,00 DKK
 • Startpakke
  300,00 DKK

  Startpakke

OBS! Din bestilling er først bindende, når vi har bekræftet din booking.

Fakta

I alle vores huse finder I naturligvis mindst 1:
Højstol - Babyseng (uden madras) - Vaskemaskine -Tørretumbler - Kaffemaskine - Elkedel - Opvaskemaskine - Mikroovn - Fryser - Brødrister - Støvsuger - Stereoanlæg - Fjernsyn - Parabol/kabel TV
Antal personer
18
Antal soveværelser
7
Opført/ombygget
2016
Husstørrelse
250 m2
Grundareal
3030 m2

Faciliteter

Indendørs faciliteter

Udendørs faciliteter

 • Grill og havemøbler
 • Gynge og sandkasse
 • Trampolin

Koncepter

 • Udlejes ikke til ungdomsgrupper
 • Udlejes ikke til ungdomsgrupper

  Er i hovedsageligt under 25 år, vil I blive betragtet som en ungdomsgruppe.

 • Ikke-ryger hus
 • Husdyr tilladt (2 husdyr)
 • Husdyr tilladt

  I kan tage op til to husdyr med, uden det koster ekstra.

Afstande

Alle afstande er angivet i fugleflugtslinje. Der tages forbehold for varierende åbningstider og eventuel sæsonlukning hos lokale indkøbsmuligheder og spisesteder.
Afstand til strand
1300 m
Afstand til restaurant
1000 m
Afstand til indkøb
1100 m
Afstand til golfbane
500 m

Værelsesfordeling

Sengefordelingen er vejledende, da der som regel er tale om boksmadrasser, som kan skubbes fra hinanden og sættes sammen.

 • 4 værelser med 1 dobbeltseng
 • 3 værelser med 2 enkeltsenge
 • 1 hems med 4 madrasser - bedst til børn

Vores huse indeholder minimum 1

Højstol
Babyseng
Vaskemaskine
Tørretumbler
Kaffemaskine
Elkedel
Opvaskemaskine
Mikroovn
Fryser
Brødrister
Støvsuger
Stereoanlæg
Fjernsyn
Parabol/kabel TV