Stilfuldt poolhus med panoramaudsigt over Ebeltoft Vig

Ved Egsmark Strand ved Ebeltoft ligger dette skønne sommerhus – her er god plads til den store familie, som ønsker at holde ferie sammen. Sommerhuset ligger i skønne omgivelser kun 200 m fra vandet med udsigt over Ebeltoft Vig og kun 4 km fra Ebeltofts hyggelige gader og byliv, som let kan nås via cykelsti langs vandet. Står der attraktioner og naturoplevelser på feriens ønskeseddel, så ligger Mols Bjerge, Djurs Sommerland, Ree Park og Skandinavisk Dyrepark indenfor kort køreafstand.

Sommerhuset er bygget i to etager og er fyldt med aktiviteter for store og små. I stueplan finder I det store køkkenalrum/opholdsrum, hvor alle gæster kan hygge sig samlet. Sommerhusets brændeovn befinder sig i den ene ende af rummet og kan lune på kolde dage. Det stilfulde køkken er veludstyret og har både to opvaskemaskiner, to håndvaske, to komfurer og god køle/fryseplads.

Sommerhuset har 24 sovepladser fordelt på 3 soveafdelinger med hver 3 dobbeltværelser og et badeværelse, og det er derfor både komfortabelt og nemt for flere familier at holde ferie under samme tag. De sidste 6 sovepladser finder i på husets hemse (bedst til børn). I alt har sommerhuset 4 badeværelser og et enkelt toilet uden bad.

I kælderplan finder I alt det sjove! Her er en wellness-afdeling med et spabad til 6 personer, en flot sauna og en 20 m2 stor swimmingpool med vandrutsjebane, modstrømsanlæg og romersk trappe.

I det store aktivitetsrum er der to forskellige afdelinger med aktiviteter: en afdeling med bordfodbold, bordtennis, Play Station 4 - og en afdeling med billardbord, dart og poolhusets helt egen bar med køleskab. I disse rum kan der spilles og dystes dagen lang, så selv på kolde dage er der altid noget at lave i dette sommerhus.

Huset er bygget på en naturgrund og har en flot anlagt terrasse med havemøbler, hvor der kan grilles og slappes af om sommeren. Til de yngste er der gynge og sandkasse.
Østjylland

Egsmark Strand

Luksushus nr. 400
Leje eksklusiv rengøring (per uge)

Mulighed for:

 • Sengelinned pr. sæt
  135,00 DKK
 • Rengøring obligatorisk
  2.100,00 DKK
OBS! Din bestilling er først bindende, når vi har bekræftet din booking.

Fakta

I alle vores huse finder I naturligvis mindst 1:
Højstol - Babyseng (uden madras) - Vaskemaskine -Tørretumbler - Kaffemaskine - Elkedel - Opvaskemaskine - Mikroovn - Fryser - Brødrister - Støvsuger - Stereoanlæg - Fjernsyn - Parabol/kabel TV
Antal personer
24
Antal soveværelser
9
Opført/ombygget
2017
Husstørrelse
372 m2
Grundareal
1500 m2

Faciliteter

Indendørs faciliteter

Udendørs faciliteter

 • Grill og havemøbler
 • Gynge og sandkasse

Koncepter

 • Udlejes ikke til ungdomsgrupper
 • Udlejes ikke til ungdomsgrupper

  Er i hovedsageligt under 25 år, vil I blive betragtet som en ungdomsgruppe.

 • Ikke-ryger hus
 • Husdyr tilladt (2 husdyr)
 • Husdyr tilladt

  I kan tage op til to husdyr med, uden det koster ekstra.

Afstande

Alle afstande er angivet i fugleflugtslinje. Der tages forbehold for varierende åbningstider og eventuel sæsonlukning hos lokale indkøbsmuligheder og spisesteder.
Afstand til strand
250 m
Afstand til restaurant
2000 m
Afstand til indkøb
2000 m
Afstand til golfbane
4300 m

Værelsesfordeling

Sengefordelingen er vejledende, da der som regel er tale om boksmadrasser, som kan skubbes fra hinanden og sættes sammen.

 • 3 værelser med 1 dobbeltseng
 • 6 værelser med 2 enkeltsenge
 • 2 hemse med hver 3 enkeltsenge - bedst til børn

Vores huse indeholder minimum 1

Højstol
Babyseng
Vaskemaskine
Tørretumbler
Kaffemaskine
Elkedel
Opvaskemaskine
Mikroovn
Fryser
Brødrister
Støvsuger
Stereoanlæg
Fjernsyn
Parabol/kabel TV