Pool-sommerhus med spabad og sauna ved Grenå Strand

Ferie i Danmark er skønt både sommer og vinter – og i dette hyggelige sommerhus er i sikret sjov og mange aktiviteter uafhængigt af vejret udendørs. Her er plads til, at hele store som små kan boltre sig og bruge en masse underholdende timer sammen.

Sommerhuset har plads til 26 personer, hvilket muliggør, at hele den store familie kan holde ferie under samme tag.

Sommerhuset ligger ved Grenå Strand i skønne Østjylland. Kun 1.200 m. fra sommerhuset ligger en flot børnevenlig sandstrand ud til Kattegat.

Sommerhuset har sin egen 23 m2 indendørs swimmingpool med vandrutsjebane og modstrømsanlæg. Poolen har en romersk trappe, som gør den let at komme i. I poolafdelingen finder I også et boblende spabad og en dejlig sauna, hvor I kan nyde en stille stund og den fulde følelse af velvære.

Et andet populært rum er aktivitetsrummet, som bugner af aktiviteter og forskellige spil. Her kan I dyste i billard, bordtennis, dart og bordfodbold. Om I spiller om æren eller opvasken er helt op til jer, men her er rig mulighed for action og udfoldelse. Fra baren i hjørnet kan der serviceres kolde drikke til både spillere og tilskuere. Aktivitetsrummet har også en sofakrog med fjernsyn og Play Station 4 (husk at medbringe spil).

Det hyggelige opholdsrum med brændeovn ligger i midten af sommerhuset. Det stilfulde køkken med kogeø er veludstyret med dobbelt opvaskemaskine, håndvaske, komfurer, ovne og rigeligt køle/fryseplads. Sofakrogen er hyggeligt indrettet foran fjernsynet og tæt på brændeovnen. Rundt om det lange spisebord kan hele familien sidde samlet og nyde et lækkert måltid.

Poolhuset har i alt 10 dobbeltværelse med skabsplads. Soveværelserne er fordelt på 3 soveafdelinger, så der er mulighed for, at en del af huset kan gå til ro, mens andre stadig kan være oppe uden at forstyrre de andre. De resterende 6 sovepladser befinder sig på de to hemse i aktivitetsrummet (bedst til børn og unge). Sommerhuset har i alt 4 badeværelser.

Med udgang fra køkkenalrummet finder I to forskellige terrasser – den ene en delvist overdækket med havemøbler og grill. Her er desuden en sandkasse og et gyngestativ til de yngste gæster.

Sommerhuset har et stort cykelskur med plads til 15 ophængte cykler, samt 4-8 stående. Skuret kan låses, så sommerhuset er derfor ideelt til cykelentusiaster, cykelklubber eller andre, som gerne vil låse cykler, barnevogne og lignende inde under ferien.
Østjylland

Grenå Strand

Luksushus nr. 441
Leje eksklusiv rengøring (per uge)

Mulighed for:

 • Sengelinned pr. sæt
  135,00 DKK
 • Rengøring obligatorisk
  2.400,00 DKK
 • Startpakke
  300,00 DKK

  Startpakke

OBS! Din bestilling er først bindende, når vi har bekræftet din booking.

Fakta

I alle vores huse finder I naturligvis mindst 1:
Højstol - Babyseng (uden madras) - Vaskemaskine -Tørretumbler - Kaffemaskine - Elkedel - Opvaskemaskine - Mikroovn - Fryser - Brødrister - Støvsuger - Stereoanlæg - Fjernsyn - Parabol/kabel TV
Antal personer
26
Antal soveværelser
10
Opført/ombygget
2019
Husstørrelse
325 m2
Grundareal
2352 m2

Faciliteter

Indendørs faciliteter

Udendørs faciliteter

 • Grill og havemøbler
 • Gynge og sandkasse
 • Trampolin
 • Stik til el-bil

Koncepter

 • Udlejes ikke til ungdomsgrupper
 • Udlejes ikke til ungdomsgrupper

  Er i hovedsageligt under 25 år, vil I blive betragtet som en ungdomsgruppe.

 • Ikke-ryger hus
 • Husdyr tilladt (2 husdyr)
 • Husdyr tilladt

  I kan tage op til to husdyr med, uden det koster ekstra.

Afstande

Alle afstande er angivet i fugleflugtslinje. Der tages forbehold for varierende åbningstider og eventuel sæsonlukning hos lokale indkøbsmuligheder og spisesteder.
Afstand til strand
1200 m.
Afstand til restaurant
3800 m.
Afstand til indkøb
1900 m.
Afstand til golfbane
6700 m.

Værelsesfordeling

Sengefordelingen er vejledende, da der som regel er tale om boksmadrasser, som kan skubbes fra hinanden og sættes sammen.

 • 4 værelser med 1 dobbeltseng
 • 6 værelser med 2 enkeltsenge
 • 1 hems med 2 madrasser - bedst til børn
 • 1 hems med 4 madrasser - bedst til børn

Vores huse indeholder minimum 1

Højstol
Babyseng
Vaskemaskine
Tørretumbler
Kaffemaskine
Elkedel
Opvaskemaskine
Mikroovn
Fryser
Brødrister
Støvsuger
Stereoanlæg
Fjernsyn
Parabol/kabel TV