Stort og flot sommerhus med plads til 24 personer

Dette nyopførte (2020) sommerhus ligger ved den østjyske kyst i det naturskønne område tæt på den børnevenlige Grenå Strand. På gåturen til den flotte sandstrand fører vandrestien jer over et storslået marklandskab og igennem en hyggelig skov. Sommerhuset har plads til 24 personer og er opført i lækre materialer med sans for detaljen. Her er et sommerhus, hvor der ikke er sparet på noget.

Sommerhuset ligger ikke langt fra Grenå by, som byder på både lækre spisesteder, kultur og indkøbsmuligheder.

Sommerhuset indeholder ni soveværelser fordelt på tre forskellige soveafdelinger, der giver mulighed for, at hver familie kan bo i hver sin ende af sommerhuset – eller at børn og voksne deler sig op.\r\n Derudover findes der to hemse, hvor der på den ene hems er soveplads til seks personer og på den anden hems plads til fx TV-hygge i de store sækkestole. Til hver af de tre soveafdelinger hører et badeværelse, mens feriehuset i alt rummer fire badeværelser. Til de yngste gæster er her to weekendsenge og to høje stole.

I det store køkkenalrum, som har direkte udgang til terrassen, kan hele familien samles om måltiderne. Sommerhuset er udstyret med et dejligt stort og stilfuldt indrettet køkken. Køkkenet indeholder 2 opvaskemaskiner, ovne, vaske, komfurer, køleskabe og 1 fryser. På den måde sikres det, at alle får varm mad samtidig, og opvasken er klaret hurtigt. Køkkenalrummet er desuden udstyret med brændeovnen til lidt ekstra hygge de kølige dage. Det er ægte ferie!

Sommerhuset er fyldt med aktiviteter til sjov og leg. Tag en dukkert i den 20 m2 store pool, som har trappe, vandrutsjebane og modstrømsanlæg eller nyd en tur i spabadet eller saunaen. Det hele findes i pool-afdelingen. Udover vandaktiviteterne er der masser af sjove ting at give sig til i aktivitetsrummet, hvor I kan dyste i bordfodbold, billard, bordtennis, dart og spille Play Station 4. Her er god plads til fart over feltet og fra baren, som er udstyret med vinkøleskab, kan tilskuerne nyde et glas vin i den helt rigtige temperatur eller, man kan slappe af i sofagruppen.

Udendørs er husets faciliteter lige så lækre, som de er indendørs. I haven findes en trampolin, sandkasse, gyngestativ med rutsjebane og fodboldmål (sommeren 2020). Terrassen er udstyret med havemøbler, to kuglegrill til kul og en udendørs pizzaovn til brænde. Terrassen er delvist overdækket, så aftenerne kan nydes ude, selv hvis vejret er lunefuldt. På solrige dage er der mulighed for lidt skygge under parasollen.

I må medbringe op til to kæledyr, så hele familien og jeres firbenede venner kan komme med på ferie. \r\nDer er ladestik til elbiler.
Østjylland

Grenå Strand

Luksushus nr. 480
Leje eksklusiv rengøring (per uge)

Mulighed for:

 • Sengelinned pr. sæt
  135,00 DKK
 • Rengøring obligatorisk
  2.000,00 DKK
OBS! Din bestilling er først bindende, når vi har bekræftet din booking.

Fakta

I alle vores huse finder I naturligvis mindst 1:
Højstol - Babyseng (uden madras) - Vaskemaskine -Tørretumbler - Kaffemaskine - Elkedel - Opvaskemaskine - Mikroovn - Fryser - Brødrister - Støvsuger - Stereoanlæg - Fjernsyn - Parabol/kabel TV
Antal personer
24
Antal soveværelser
9
Opført/ombygget
2020
Husstørrelse
298 m2
Grundareal
2015 m2

Faciliteter

Indendørs faciliteter

Udendørs faciliteter

 • Pizzaovn
 • Grill og havemøbler
 • Gynge og sandkasse
 • Fodboldmål
 • Trampolin
 • Stik til el-bil

Koncepter

 • Udlejes ikke til ungdomsgrupper
 • Udlejes ikke til ungdomsgrupper

  Er i hovedsageligt under 25 år, vil I blive betragtet som en ungdomsgruppe.

 • Ikke-ryger hus
 • Husdyr tilladt (2 husdyr)
 • Husdyr tilladt

  I kan tage op til to husdyr med, uden det koster ekstra.

Afstande

Alle afstande er angivet i fugleflugtslinje. Der tages forbehold for varierende åbningstider og eventuel sæsonlukning hos lokale indkøbsmuligheder og spisesteder.
Afstand til strand
1200 m
Afstand til restaurant
3800 m
Afstand til indkøb
1900 m
Afstand til golfbane
6700 m

Værelsesfordeling

Sengefordelingen er vejledende, da der som regel er tale om boksmadrasser, som kan skubbes fra hinanden og sættes sammen.

 • 3 værelser med 1 dobbeltseng
 • 6 værelser med 2 enkeltsenge
 • 1 hems med 6 madrasser - bedst til børn

Vores huse indeholder minimum 1

Højstol
Babyseng
Vaskemaskine
Tørretumbler
Kaffemaskine
Elkedel
Opvaskemaskine
Mikroovn
Fryser
Brødrister
Støvsuger
Stereoanlæg
Fjernsyn
Parabol/kabel TV