Rummeligt sommerhus med pool ved Grenå Strand i Østjylland

En sommerhusferie er en hyggelig måde at samle hele familien, og i dette sommerhus er der særlig god plads til alle mand. Sommerhuset ligger ved den østjyske kyst omkring Grenå Strand. Badestranden er børnevenlig og tildelt det Blå Flag, som er et kvalitetsstempel for strande med god badevandskvalitet og sikkerhed. Grenå by ligger i kort køreafstand fra sommerhuset og byder på flere muligheder for indkøb, shopping og gode restauranter.

I det store opholdsrum er der lyst og højt til loftet. Væggene i huset er beklædt med træ, som giver en hyggelig atmosfære og følelsen af ægte ferie i Danmark. I opholdsrummet finder I et veludstyret køkken med kogeø, to opvaskemaskiner, to ovne og køle/fryseskabe. Her er sofaplads foran fjernsynet, hvor I kan hygge jer til brændeovnens varme.

I aktivitetsrummet er der sørget for gode faciliteter til sjov og leg. Her er bordtennisbord, billard og bordfodbold. I kan også spille en omgang dart eller slænge jer i baren. Også her finder I en sofagruppe med Playstation 4, så I kan spille eller se film.

Poolafdelingen plejer altid at være et hit blandt vandhunde og plaskeglade gæster. Her finder I en 20 m2 stor swimmingpool med romertrappe, modstrømsanlæg og vandrutsjebane. Her er også god mulighed for afslapning i det store spabad eller den varme sauna.

Sommerhuset har plads til 18 overnattende gæster, hvoraf 14 kan sove i ét af de 7 dobbeltværelser og de resterende 4 sovepladser befinder sig på hemsen i aktivitetsrummet. Soveværelserne er fordelt i to soveafdelinger i hver sin ende af sommerhuset. I alt har sommerhuset tre badeværelser.

I sommerhusets have finder I en stor, nedgravet trampolin, samt gynge og sandkasse. Terrassen er delvist overdækket og har selvfølgelig både havemøbler og grill, så I kan nyde den danske sommer med en hyggelig grillaften.
Østjylland

Grenå Strand

Luksushus nr. 492
Leje eksklusiv rengøring (per uge)

Mulighed for:

 • Sengelinned pr. sæt
  135,00 DKK
 • Rengøring obligatorisk
  1.800,00 DKK
 • Startpakke
  300,00 DKK

  Startpakke

OBS! Din bestilling er først bindende, når vi har bekræftet din booking.

Fakta

I alle vores huse finder I naturligvis mindst 1:
Højstol - Babyseng (uden madras) - Vaskemaskine -Tørretumbler - Kaffemaskine - Elkedel - Opvaskemaskine - Mikroovn - Fryser - Brødrister - Støvsuger - Stereoanlæg - Fjernsyn - Parabol/kabel TV
Antal personer
18
Antal soveværelser
7
Opført/ombygget
2020
Husstørrelse
242 m2
Grundareal
1694 m2

Faciliteter

Indendørs faciliteter

Udendørs faciliteter

 • Grill og havemøbler
 • Gynge og sandkasse
 • Trampolin

Koncepter

 • Udlejes ikke til ungdomsgrupper
 • Udlejes ikke til ungdomsgrupper

  Er i hovedsageligt under 25 år, vil I blive betragtet som en ungdomsgruppe.

 • Ikke-ryger hus
 • Husdyr ikke tilladt

Afstande

Alle afstande er angivet i fugleflugtslinje. Der tages forbehold for varierende åbningstider og eventuel sæsonlukning hos lokale indkøbsmuligheder og spisesteder.
Afstand til strand
1200 m
Afstand til restaurant
3800 m
Afstand til indkøb
1900 m
Afstand til golfbane
6700 m

Værelsesfordeling

Sengefordelingen er vejledende, da der som regel er tale om boksmadrasser, som kan skubbes fra hinanden og sættes sammen.

 • 2 værelser med 1 dobbeltseng
 • 5 værelser med 2 enkeltsenge
 • 1 hems med 4 madrasser - bedst til børn

Vores huse indeholder minimum 1

Højstol
Babyseng
Vaskemaskine
Tørretumbler
Kaffemaskine
Elkedel
Opvaskemaskine
Mikroovn
Fryser
Brødrister
Støvsuger
Stereoanlæg
Fjernsyn
Parabol/kabel TV