Hyggeligt poolhus med havudsigt ved Vejle Fjord til 16 personer

Sommerhuset har plads til 16 personer og er derfor særdeles velegnet til den årlige ferie eller weekendtur med venner og familie. Nyd udsigten over Vejle Fjord, alt imens du slapper af og nyder ferien i det veludstyrede sommerhus.

Sommerhuset råder over to adskilte soveafsnit med hvert sit dobbeltværelse samt to værelser med to enkeltsenge. Hvert soveafsnit har sit eget badeværelse. Du finder yderligere fire sovepladser på den hyggelige hems.

Morgenmad indtages i det rummelige køkken-alrum. To opvaskemaskiner og to ovne og moderne køkkenudstyr gør køkkentjansen til en sand fornøjelse. Det lange spisebord har god plads til alle gæsterne.

Spisestuen ligger i forlængelse af opholdsstuen. Her indbyder bløde sofaer til hyggelige stunder i godt selskab, måske med planlægning af morgendagens program. Står der derimod filmaften på programmet, sikrer det store fjernsyn godt udsyn til alle.

Er du mere til aktive fritidsbeskæftigelser end stillesiddende, kan du i stedet vælge at sætte kurs mod feriehusets veludstyrede aktivitetsrum. Her kan du udfordre venner og familier i bordtennis, billard eller dart, mens de magelige kan slænge sig i aktivitetsrummets afslappende møbler i godt selskab med en Play Station 4.

Sommerhusets fortræffeligheder stopper dog ikke her. I wellnessområdet finder du nemlig en 18 m² stor pool med trappe og vandrutsjebane. Herudover omfatter wellnessområdet et ekstra badeværelse med brusebad, sauna samt spabad.

Herudover er der adgang til en stor og delvist overdækket terrasse med havemøbler og grill. I forlængelse af terrassen finder du en familievenlig have, der ikke kan undgå at blive et hit blandt store og små takket være gynge, sandkasse og en stor trampolin.

Der er flere spændende udflugtsmuligheder omkring Hvidbjerg f.eks. Legoland, Bridgewalking Lillebælt, Givskud Zoo og i Kolding, Horsens og Vejle findes flere gode shoppingmuligheder.
Østjylland

Hvidbjerg

Luksushus nr. 421
Leje eksklusiv rengøring (per uge)

Mulighed for:

 • Sengelinned pr. sæt
  135,00 DKK
 • Rengøring
  1.700,00 DKK
OBS! Din bestilling er først bindende, når vi har bekræftet din booking.

Fakta

I alle vores huse finder I naturligvis mindst 1:
Højstol - Babyseng (uden madras) - Vaskemaskine -Tørretumbler - Kaffemaskine - Elkedel - Opvaskemaskine - Mikroovn - Fryser - Brødrister - Støvsuger - Stereoanlæg - Fjernsyn - Parabol/kabel TV
Antal personer
16
Antal soveværelser
6
Opført/ombygget
2018
Husstørrelse
212 m2
Grundareal
1700 m2

Faciliteter

Indendørs faciliteter

Udendørs faciliteter

 • Grill og havemøbler
 • Gynge og sandkasse
 • Trampolin
 • Stik til el-bil

Koncepter

 • Udlejes ikke til ungdomsgrupper
 • Udlejes ikke til ungdomsgrupper

  Er i hovedsageligt under 25 år, vil I blive betragtet som en ungdomsgruppe.

 • Ikke-ryger hus
 • Husdyr ikke tilladt

Afstande

Alle afstande er angivet i fugleflugtslinje. Der tages forbehold for varierende åbningstider og eventuel sæsonlukning hos lokale indkøbsmuligheder og spisesteder.
Afstand til strand
100 m
Afstand til restaurant
300 m
Afstand til indkøb
1500 m
Afstand til golfbane
4200 m

Værelsesfordeling

Sengefordelingen er vejledende, da der som regel er tale om boksmadrasser, som kan skubbes fra hinanden og sættes sammen.

 • 2 værelser med 1 dobbeltseng
 • 4 værelser med 2 enkeltsenge
 • 1 hems med 4 madrasser - bedst til børn

Vores huse indeholder minimum 1

Højstol
Babyseng
Vaskemaskine
Tørretumbler
Kaffemaskine
Elkedel
Opvaskemaskine
Mikroovn
Fryser
Brødrister
Støvsuger
Stereoanlæg
Fjernsyn
Parabol/kabel TV