Sommerhus på Samsø med udekøkken og indendørs swimmingpool

Dette skønne sommerhus ligger på Samsø og kan uden tvivl danne rammen for et hyggeligt besøg på øen, dens enestående natur og interessante gastronomi. Med nærvær som omdrejningspunkt for både poolhuset og omgivelserne på øen, er I sikret en ferie med plads til kvalitetstid og nye oplevelser for hele familien.

Sommerhuset kan rumme op til 18 personer og gør det derfor ideelt til familiesammenkomst eller en ferie med gode venner.

Når øjnene har brug for et hvil, kan det foregå i et af de syv soveværelser eller på hemsen, hvor der er plads til fire personer (populært blandt børn og unge). Der findes der tre badeværelser placeret rundt i sommerhuset.

Køkkenet i sommerhuset er fuldt udstyret til at klare madlavning og opvask efter 18 personer. Vi kategoriserer det som et XL-køkken, fordi der er to opvaskemaskiner, to ovne, to køleskabe, to håndvaske og masser af plads til at flere kokke eller køkkenskrivere udfolder sig på samme tid.

En svømmetur er godt for både krop og sjæl, og i dette sommerhus er den sikret uanset årstiden. I den 18 m2 store saltvandspool med vandrutsjebane kan ung såvel som gammel boltre sig hele dagen. Er I mere til wellness og afslapning, kan I i stedet nyde et par timer i spabad eller sauna.

Som prikken over i’et kan de voksne nyde et glas vin eller en drink i baren i aktivitetsrummet. Her finder I et lille køleskab, der kan holde drikkevarerne kølige, mens I kæmper om sejren under et slag bordtennis, billard, dart, bordfodbold eller virtuelt på Play Station 4. Efter spilturneringen kan I slappe af med en film i stuen, mens ilden knitrer i brændeovnen ved siden af.

Er vejret til det, kan I også bruge dagene udendørs. Dette poolhus har alt, hvad hjertet begærer, hvis I kan lide at opholde jer udenfor. På terrassen er der havemøbler, haven fyldt med børneholdning med både trampolin, sandkasse og gynge - og som noget særligt er dette hus udstyret med et udekøkken. Udekøkkenet består af et køkkenbord og vask med varmt vand. Maden kan tilberedes på grillen og nydes på den delvist overdækkede terrasse.
Østjylland

Samsø

Luksushus nr. 489
Leje eksklusiv rengøring (per uge)

Mulighed for:

 • Sengelinned pr. sæt
  135,00 DKK
 • Rengøring obligatorisk
  1.800,00 DKK
OBS! Din bestilling er først bindende, når vi har bekræftet din booking.

Fakta

I alle vores huse finder I naturligvis mindst 1:
Højstol - Babyseng (uden madras) - Vaskemaskine -Tørretumbler - Kaffemaskine - Elkedel - Opvaskemaskine - Mikroovn - Fryser - Brødrister - Støvsuger - Stereoanlæg - Fjernsyn - Parabol/kabel TV
Antal personer
18
Antal soveværelser
7
Opført/ombygget
2020
Husstørrelse
244 m2
Grundareal
2421 m2

Faciliteter

Indendørs faciliteter

Udendørs faciliteter

 • Grill og havemøbler
 • Gynge og sandkasse
 • Trampolin

Koncepter

 • Udlejes ikke til ungdomsgrupper
 • Udlejes ikke til ungdomsgrupper

  Er i hovedsageligt under 25 år, vil I blive betragtet som en ungdomsgruppe.

 • Ikke-ryger hus
 • Husdyr tilladt (2 husdyr)
 • Husdyr tilladt

  I kan tage op til to husdyr med, uden det koster ekstra.

Afstande

Alle afstande er angivet i fugleflugtslinje. Der tages forbehold for varierende åbningstider og eventuel sæsonlukning hos lokale indkøbsmuligheder og spisesteder.
Afstand til strand
500 m
Afstand til restaurant
1700 m
Afstand til indkøb
1600 m
Afstand til golfbane
14000 m

Værelsesfordeling

Sengefordelingen er vejledende, da der som regel er tale om boksmadrasser, som kan skubbes fra hinanden og sættes sammen.

 • 2 værelser med 1 dobbeltseng
 • 5 værelser med 2 enkeltsenge
 • 1 hems med 4 madrasser - bedst til børn

Vores huse indeholder minimum 1

Højstol
Babyseng
Vaskemaskine
Tørretumbler
Kaffemaskine
Elkedel
Opvaskemaskine
Mikroovn
Fryser
Brødrister
Støvsuger
Stereoanlæg
Fjernsyn
Parabol/kabel TV