Sommerhus med pool i Kegnæs på Als

Dette fantastiske og velindrettede sommerhus er opført af Skanlux på Kegnæs, Sydals. Kegnæs er en lille halvø på Als omkranset af særdeles gode badestrande, fantastisk gode muligheder for lystfiskeri samt ideelt for windsurfing og paraglidning. Naturen på Kegnæs, i det hele taget på Als, er enestående med alle dens forskelligheder og fantastiske naturoplevelser i vente.

Huset rummer et væld af muligheder for fællesaktiviteter og individuel afslapning med familie, venner eller kollegaer. Husets indbydende "vandland" er et slaraffenland for alle vandhunde med poolen på 19 m2 med modstrømsanlæg og vandrutsjebane, svømmeturen kan efterfølgende suppleres med en tur i den skønne spa med plads til 4-6 personer eller i saunaen.

Når I er færdige med at bade og slappe af i spaen, saunaen eller baren, er der rig mulighed for en lille dyst i aktivitetsrummet, hvor I kan udfordre hinanden i billard/bordtennis, bordfodbold og dart. Skulle spillelysten ikke være styret endnu, er der mulighed for at prøve hinanden af på husets Playstation3.

Husets omdrejningspunkt, køkken-alrummet, er i åben forbindelse med stuen, som er hyggeligt indrettet med brændeovn og smagfulde møbler. I stuen findes 65\" TV, så der kan hygges med film.

Køkkenet er fuldt udstyret med alt hvad man behøver på sin ferie, og der er plads til køkkenskrivere under madlavningen, mens musikken nydes fra stereoanlægget.

Hvis I trænger til lidt frisk luft, kan I nyde solen, en tur til stranden eller grille på terrassen mens børnene gynger, leger i sandkassen eller hopper på trampolinen.

På Als findes også to 18 hullers golfbaner, Danfoss Universe, gokartbane samt mange andre muligheder for at være aktiv i ferien.

Besøg også "hovedstaden" på Als, Sønderborg, som har en flot og rigtig hyggelig havnepromenade med mange gode caféer og restauranter.
Sønderborg har også en rigtig god gågade med små specialbutikker samt et stort butikscenter med mange forretninger.

Huset er ligeledes særdeles velegnet til mindre konferencer, møder eller lignende, hvor man gerne vil være sig selv i behagelige omgivelser.

Køkkenet og husets andre aktiviteter kan med lethed indgå i en hyggelig og lærerig teambuilding, hvor kun fantasien sætter grænser.

Whiteboard tavle og flipover vil være til rådighed, hvis du venligst gør opmærksom på dette ved bestilling.
Sydjylland

Kegnæs

Luksushus nr. 266
Leje eksklusiv rengøring (per uge)

Mulighed for:

 • Sengelinned pr. sæt
  135,00 DKK
 • Rengøring
  1.600,00 DKK
OBS! Din bestilling er først bindende, når vi har bekræftet din booking.

Fakta

I alle vores huse finder I naturligvis mindst 1:
Højstol - Babyseng (uden madras) - Vaskemaskine -Tørretumbler - Kaffemaskine - Elkedel - Opvaskemaskine - Mikroovn - Fryser - Brødrister - Støvsuger - Stereoanlæg - Fjernsyn - Parabol/kabel TV
Antal personer
16
Antal soveværelser
6
Opført/ombygget
2011
Husstørrelse
212 m2
Grundareal
1619 m2

Faciliteter

Indendørs faciliteter

Udendørs faciliteter

 • Grill og havemøbler
 • Gynge og sandkasse
 • Legetårn til børn
 • Trampolin

Koncepter

 • Udlejes ikke til ungdomsgrupper
 • Udlejes ikke til ungdomsgrupper

  Er i hovedsageligt under 25 år, vil I blive betragtet som en ungdomsgruppe.

 • Ikke-ryger hus
 • Husdyr tilladt (2 husdyr)
 • Husdyr tilladt

  I kan tage op til to husdyr med, uden det koster ekstra.

Afstande

Alle afstande er angivet i fugleflugtslinje. Der tages forbehold for varierende åbningstider og eventuel sæsonlukning hos lokale indkøbsmuligheder og spisesteder.
Afstand til golfbane
24000 m
Afstand til indkøb
10000 m
Afstand til restaurant
10000 m
Afstand til strand
500 m

Værelsesfordeling

Sengefordelingen er vejledende, da der som regel er tale om boksmadrasser, som kan skubbes fra hinanden og sættes sammen.

 • 2 værelser med 1 dobbeltseng
 • 4 værelser med 2 enkeltsenge
 • 1 hems med 4 madrasser - bedst til børn

Vores huse indeholder minimum 1

Højstol
Babyseng
Vaskemaskine
Tørretumbler
Kaffemaskine
Elkedel
Opvaskemaskine
Mikroovn
Fryser
Brødrister
Støvsuger
Stereoanlæg
Fjernsyn
Parabol/kabel TV