Indbydende poolhus med plads til 30 personer i naturskønne Mommark

Ønsker I en ferie i Syddanmark med god plads til familie og venner, er dette lækre sommerhus netop en mulighed. Med placeringen i det charmerende område Mommark på Als er I ikke langt fra hverken by eller strand. Sommerhuset ligger i en gåafstand til sandstranden i Mommark, hvor der kan bades eller gås en god lang tur. Ønsker I at udforske det sønderjyske, er der ikke langt til Sønderborg by, hvor muligheden for både shopping og historiske seværdigheder er til stede.

Samlingspunktet i huset er køkkenalrummet, hvor de kreative kokke kan slå sig løs i det store XL-køkken, hvor to ovne, ekstra meget komfurplads, to opvaskemaskiner og to håndvaske står klar til brug. I mellemtiden kan de resterende tage sig en ”slapper” i sofagruppen eller spille brætspil ved det lange spisebord med plads til 30 personer med kig til poolrummet.

I husets eget badeland kan både vandhunde og badenymfer kan få brugt noget krudt i den 23 m2 store pool med romerske trappe, modstrømsanlæg og vandrutsjebane. For dem, der ønsker en mere afslappende og beroligende wellness-stund, giver sommerhusets spabad samt sauna en mulighed for at komme helt ned i gear fra den hektiske hverdag.

I sommerhusets store aktivitetsrum er der rig mulighed for at udfordre hinanden på tværs af alder. Der kan dystes i billard, bordtennis, dart, bordfodbold og PlayStation 4 (husk spil). Hvem mon bliver turens gamemaster? Efter de spændende dyste kan I slukke tørsten ved aktivitetsrummets egen bar med køleskab, hvorfra der kan serveres kolde drikkevarer.

Alle sommerhuse i Mommark har adgang til et stort fælles udendørs legeareal og multibane. Her kan børn og barnlige sjæle bruge feriedagene på at lege på det store piratskib, gynge, rutsje og klatre på klatrestativet. Den græsbelagte multibane kan bruges til både fodbold, basketball, fodtennis, volleyball og badminton. Ved legearealet finder I også borde- og bænke hvor de voksne og andre tilskuere kan hygge sig og slappe af.

Når mørket falder på, og tiden er til at gå til ro, sker dette i poolhusets 12 dobbeltværelser, der er fordelt på 4 soveafdelinger med hver 3 værelser og badeværelse. De resterende 6 sovepladser er fordelt på feriehusets to hemse, der er placeret i aktivitetsrummet.

Ønsker I at tilbringe tid udendørs, kan det ske på husets store og delvist overdækkede terrasse. Her kan det danske vejr rigtig nydes på terrassens mange siddepladser. Aftensmaden kan ligeledes kokkereres her, hvor sommerhusets grills står klar til brug.

Bemærk venligst, at enkelte udendørs billeder er demo-billeder.

Området er under opbygning og der vil være byggeaktivitet i området.
Sydjylland

Mommark

Luksushus nr. 491
Leje eksklusiv rengøring (per uge)

Mulighed for:

 • Sengelinned pr. sæt
  135,00 DKK
 • Rengøring
  2.600,00 DKK
OBS! Din bestilling er først bindende, når vi har bekræftet din booking.

Fakta

I alle vores huse finder I naturligvis mindst 1:
Højstol - Babyseng (uden madras) - Vaskemaskine -Tørretumbler - Kaffemaskine - Elkedel - Opvaskemaskine - Mikroovn - Fryser - Brødrister - Støvsuger - Stereoanlæg - Fjernsyn - Parabol/kabel TV
Antal personer
30
Antal soveværelser
12
Opført/ombygget
2021
Husstørrelse
375 m2
Grundareal
2754 m2

Faciliteter

Indendørs faciliteter

Udendørs faciliteter

 • Gynge
 • Gynge

 • Grill og havemøbler
 • Gynge og sandkasse
 • Multibane
 • Stik til el-bil

Koncepter

 • Udlejes ikke til ungdomsgrupper
 • Udlejes ikke til ungdomsgrupper

  Er i hovedsageligt under 25 år, vil I blive betragtet som en ungdomsgruppe.

 • Ikke-ryger hus
 • Husdyr tilladt (2 husdyr)
 • Husdyr tilladt

  I kan tage op til to husdyr med, uden det koster ekstra.

Afstande

Alle afstande er angivet i fugleflugtslinje. Der tages forbehold for varierende åbningstider og eventuel sæsonlukning hos lokale indkøbsmuligheder og spisesteder.
Afstand til strand
500 m
Afstand til restaurant
1600 m
Afstand til indkøb
4300 m
Afstand til golfbane
8500 m

Værelsesfordeling

Sengefordelingen er vejledende, da der som regel er tale om boksmadrasser, som kan skubbes fra hinanden og sættes sammen.

 • 4 værelser med 1 dobbeltseng
 • 8 værelser med 2 enkeltsenge
 • 1 hems med 2 madrasser - bedst til børn
 • 1 hems med 4 madrasser - bedst til børn

Vores huse indeholder minimum 1

Højstol
Babyseng
Vaskemaskine
Tørretumbler
Kaffemaskine
Elkedel
Opvaskemaskine
Mikroovn
Fryser
Brødrister
Støvsuger
Stereoanlæg
Fjernsyn
Parabol/kabel TV