Rummeligt 24-personers sommerhus med pool i Mommark på det sydøstlige Als

På det naturskønne Als, ligger dette sommerhus med plads til 24 personer. Her er mulighed for at holde ferie i de bakkede landskaber, nær gode strande og ikke langt fra den større by, Sønderborg, hvor mange cafeer, restauranter og shoppingmuligheder er at finde.

Indendørs i husets rummelige atmosfære er der tillige masser af aktiviteter at gå i krig med. De sjove timer starter i sommerhusets pool-afdeling, hvor I roligt kan lade vandhundene plaske rundt i swimmingpoolen med vandrutsjebane og modstrømsanlæg. Ikke nok med en dukkert i poolen på 20 m2, kan I forkæle jer selv, med en tur i det lækre spabad og i den varme sauna, som kan give jer den fulde wellness-oplevelse og ferieafslapning.

Aktiviteterne stopper ikke her. I det store aktivitetsrum kan I slå jer løs med et slag bordtennis og billard. Her er også både bordfodboldbord, dartspil og PlayStation 4. Forholder du dig bedre som tilskuer eller dommer, kan man fra baren i hjørnet sikre sig en plads på 1. parket til de spillende. Her kan man agere tilskuer og på samme tid nyde en kølig drink fra barens køleskab.

Dagens måltider kan nydes i husets midte – køkkenalrummet. Her kan familien samles rundt om det lange spisebord i opholdsrummet, hvor I også kan slappe af i sofakrogen tæt på brændeovnen, som skaber den sidste hygge på køligere dage.

Det store og flotte XL-køkken er udstyret med både to håndvaske, ekstra stort komfur, to ovne, to opvaskemaskiner og god køleskabsplads. Altså er der ingen undskyldning for ikke at udfolde de gastronomiske evner.

Når I hopper til køjs, foregår det i sommerhusets ni soveværelser fordelt på 3 soveafdelinger med hvert sit badeværelse. Desuden er der et ekstra badeværelse i poolområdet. De resterende 6 sovepladser befinder sig på sommerhusets hems, som særligt er påtænkt husets yngre gæster.

Alle sommerhuse i Mommark har adgang til et stort fælles udendørs legeareal og multibane. Her kan børn og barnlige sjæle bruge feriedagene på at lege på det store piratskib, gynge, rutsje og klatre på klatrestativet. Den græsbelagte multibane kan bruges til både fodbold, basketball, fodtennis, volleyball og badminton. Ved legearealet finder I også borde- og bænke hvor de voksne og andre tilskuere kan hygge sig og slappe af.

Udendørs er der også god mulighed for at boltre sig i solen eller holde grillaften på den ekstra store terrasse. Poolhusets mindste gæster kan gynge eller bygge sandslotte i sandkassen på husets store legeplads. Terrassen er delvist overdækket og belagt med fliser – altså kan et måltid også nydes ude, hvis vejret nu ikke skulle være med jer.

Området er under opbygning og der vil være byggeaktivitet i området.
Sydjylland

Mommark

Luksushus nr. 493
Leje eksklusiv rengøring (per uge)

Mulighed for:

 • Sengelinned pr. sæt
  135,00 DKK
 • Rengøring obligatorisk
  2.100,00 DKK
OBS! Din bestilling er først bindende, når vi har bekræftet din booking.

Fakta

I alle vores huse finder I naturligvis mindst 1:
Højstol - Babyseng (uden madras) - Vaskemaskine -Tørretumbler - Kaffemaskine - Elkedel - Opvaskemaskine - Mikroovn - Fryser - Brødrister - Støvsuger - Stereoanlæg - Fjernsyn - Parabol/kabel TV
Antal personer
24
Antal soveværelser
9
Opført/ombygget
2021
Husstørrelse
298 m2
Grundareal
2265 m2

Faciliteter

Indendørs faciliteter

Udendørs faciliteter

 • Gynge
 • Gynge

 • Grill og havemøbler
 • Gynge og sandkasse
 • Legetårn til børn
 • Trampolin
 • Multibane
 • Stik til el-bil

Koncepter

 • Udlejes ikke til ungdomsgrupper
 • Udlejes ikke til ungdomsgrupper

  Er i hovedsageligt under 25 år, vil I blive betragtet som en ungdomsgruppe.

 • Ikke-ryger hus
 • Husdyr tilladt (2 husdyr)
 • Husdyr tilladt

  I kan tage op til to husdyr med, uden det koster ekstra.

Afstande

Alle afstande er angivet i fugleflugtslinje. Der tages forbehold for varierende åbningstider og eventuel sæsonlukning hos lokale indkøbsmuligheder og spisesteder.
Afstand til strand
500 m
Afstand til restaurant
1600 m
Afstand til indkøb
4300 m
Afstand til golfbane
8500 m

Værelsesfordeling

Sengefordelingen er vejledende, da der som regel er tale om boksmadrasser, som kan skubbes fra hinanden og sættes sammen.

 • 3 værelser med 1 dobbeltseng
 • 6 værelser med 2 enkeltsenge
 • 1 hems med 6 madrasser - bedst til børn

Vores huse indeholder minimum 1

Højstol
Babyseng
Vaskemaskine
Tørretumbler
Kaffemaskine
Elkedel
Opvaskemaskine
Mikroovn
Fryser
Brødrister
Støvsuger
Stereoanlæg
Fjernsyn
Parabol/kabel TV