Stort poolhus i idylliske Mommark på Als

Her har I huset til den helt perfekte familieferie for både børn, voksne og bedsteforældre. Her er der god plads både ude og inde, og området er helt ideelt til jer, der gerne vil være tæt på både strand, hyggeligt havnemiljø og spændende attraktioner.

Her på Sydals i det idylliske Mommark, og kun 10 minutters gang fra den børnevenlige Mommark Strand, finder I dette moderne Skanlux hus med plads til hele 26 feriegæster. Huset er helt oplagt, hvis I er flere familier, som udover at være sammen, også gerne vil have lidt alenetid i løbet af ferien. Huset er nemlig opdelt i 3 forskellige afdelinger med hver sin badeværelsesafdeling. Så er der plads til både at være sammen om leg, spil og hygge og til at trække sig tilbage og nyde en pause med en bog på værelset uden forstyrrelser.

I poolrummet kan både børn og voksne samles om at dykke, plaske og lege. Poolens rutsjebane er et sikkert hit hos børnene, og med den romerske trappe kan også mindre børn selv finde vej i vandet. Hvis der står motion på ferieplanen, så kan poolens modstrømsanlæg aktiveres, og træningen kan foregå i vandet. Når børnene er aktiveret i poolen, er det tid til afslapning for de voksne. Hop en tur i spaen eller husets sauna og lad tiden stå stille for en stund. Udendørs kan I tillige nyde en dukkert i sommerhusets vildmarksbad.

Uanset årstid og vejrforhold er her god plads til at samles både ude og inde. I sommervejr og på de varme forårs- og efterårsdage, giver den store terrasse perfekte opholdsmuligheder. Terrassen er 143 kvm og heraf er de 18 kvm overdækket. Har I sat familiens grillmester til at stå for aftensmaden, så er det bare at gå i krig. Er der regn og rusk ude, kan I samles inde i det store lyse køkken-alrum. Og der er også god plads til at være sammen om madlavningen. Huset har XL-køkken med dobbelt op på både opvaskemaskine, ovn, kogeplader og køleskabe.

Aftenerne kan både bruges i den hyggelige TV-stue med TV eller PlayStation, og i det store aktivitetsrum for dem der er til konkurrencer og leg. Er der en poolhaj iblandt jer, så er det bare at slå sig løs. Her er både billard/poolbord, bordtennis, dart og bordfodbold. Er der uenighed om hvem der skal tage opvasken? Eller hvor udflugten skal gå hen i morgen? Så lad vinderen af aftenens dyst bestemme.

For husets mindste beboere kan gyngerne og trampolinen i haven vise sig at være feriens højdepunkt. Her kan ventetiden inden aftensmaden eller dagens udflugt, bruges på at lære nye trampolin tricks og tage verdens højeste gyngetur.

Når solen er ved at gå ned over Mommark, de voksne sludrer på terrassen, og der er grin og hyl fra trampolinen, så har både børn og voksne haft den perfekte feriedag i sommerhus.

Alle sommerhuse i Mommark har adgang til et stort fælles udendørs legeareal og multibane. Her kan børn og barnlige sjæle bruge feriedagene på at lege på det store piratskib, gynge, rutsje og klatre på klatrestativet. Den græsbelagte multibane kan bruges til både fodbold, basketball, fodtennis, volleyball og badminton. Ved legearealet finder I også borde- og bænke hvor de voksne og andre tilskuere kan hygge sig og slappe af. .
Sydjylland

Mommark

Luksushus nr. 496
Leje eksklusiv rengøring (per uge)

Mulighed for:

 • Sengelinned pr. sæt
  135,00 DKK
 • Rengøring
  2.500,00 DKK
OBS! Din bestilling er først bindende, når vi har bekræftet din booking.

Fakta

I alle vores huse finder I naturligvis mindst 1:
Højstol - Babyseng (uden madras) - Vaskemaskine -Tørretumbler - Kaffemaskine - Elkedel - Opvaskemaskine - Mikroovn - Fryser - Brødrister - Støvsuger - Stereoanlæg - Fjernsyn - Parabol/kabel TV
Antal personer
26
Antal soveværelser
10
Opført/ombygget
2021
Husstørrelse
325 m2
Grundareal
2295 m2

Faciliteter

Indendørs faciliteter

Udendørs faciliteter

 • Gynge
 • Gynge

 • Vildmarksbad
 • Grill og havemøbler
 • Gynge og sandkasse
 • Legetårn til børn
 • Multibane
 • Stik til el-bil

Koncepter

 • Udlejes ikke til ungdomsgrupper
 • Udlejes ikke til ungdomsgrupper

  Er i hovedsageligt under 25 år, vil I blive betragtet som en ungdomsgruppe.

 • Ikke-ryger hus
 • Husdyr tilladt (2 husdyr)
 • Husdyr tilladt

  I kan tage op til to husdyr med, uden det koster ekstra.

Afstande

Alle afstande er angivet i fugleflugtslinje. Der tages forbehold for varierende åbningstider og eventuel sæsonlukning hos lokale indkøbsmuligheder og spisesteder.
Afstand til strand
500 m
Afstand til restaurant
1600 m
Afstand til indkøb
4300 m
Afstand til golfbane
8500 m

Værelsesfordeling

Sengefordelingen er vejledende, da der som regel er tale om boksmadrasser, som kan skubbes fra hinanden og sættes sammen.

 • 4 værelser med 1 dobbeltseng
 • 6 værelser med 2 enkeltsenge
 • 1 hems med 2 madrasser - bedst til børn
 • 1 hems med 4 madrasser - bedst til børn

Vores huse indeholder minimum 1

Højstol
Babyseng
Vaskemaskine
Tørretumbler
Kaffemaskine
Elkedel
Opvaskemaskine
Mikroovn
Fryser
Brødrister
Støvsuger
Stereoanlæg
Fjernsyn
Parabol/kabel TV