20 personers sommerhus på Sydals med pool og spa

Drømmer I om ferie i et stort moderne sommerhus med både pool og spa? Så har I fundet det helt rigtige hus lige her.

Sommerhuset ligger på det sydlige Als, i det hyggelige maritime ferieområde Mommark. Her kan I slentre en tur på lystbådehavnen eller bruge nogle dage på at bygge sandslotte og lege på den børnevenlige badestrand kun få minutters gåtur fra huset.

Her er plads til 20 gæster på de 8 dobbeltværelser og den store hems. Hemsen er den perfekte børnehule med TV og sækkestole. Her kan børneflokken også søge tilflugt i løbet af dagen når de voksne bliver for kedelige.

Poolrummet kan nemt blive omdrejningspunkt for fest og ballade i ferien. Med højtalere i loftet og rutsjebane er der lagt op til sjov og leg for både børn og voksne. Spabadet kan hurtigt fyldes med vand og varmes op – så er der dømt afslapning og forkælelse.

Legebørnene kan fortsætte i husets store aktivitetsrum, hvor I kan samles om både bordtennis, billard, dart og bordfodbold. Vi lover, at I ikke kommer til at kede jer!

Udendørs er der masser af plads til grillhygge på husets store fliseterrasse. Her er der 120 kvm og 20 kvm overdækning. Det perfekte sted at hygge sig med en god bog også, når sommerregnen falder fra himlen.

Skal de mindste aktiveres, imens grillmaden tilberedes på terrassen, kan I sende dem i retning af husets legeområde. Her kan de boltre sig med både gynger, trampolin og klatretårn.

Det store køkken midt i huset har alt, hvad I har brug for for at kokkerere lækre festmåltider til hele familien. Her er også god plads til, at I kan være fælles om madlavningen på ferien. Køkken-alrummet har god plads til alle 20 gæster, og bliver ofte samlingspunktet for feriens mange aktiviteter – brætspil, hyggelige middage og planlægning af feriens udflugter. Måske går turen i morgen til Universe Science Park? Eller til Gråsten Slot? Her i Sønderjylland er der masser af muligheder for at få mindeværdige ferieoplevelser sammen som familie.

Når dagen går på hæld, og duggen begynder at falde udendørs, er TV-stuen klar til hygge. Her kan I både se jeres favorit TV-serier og holde familieturnering på husets Playstation4.

Alle sommerhuse i Mommark har adgang til et stort fælles udendørs legeareal og multibane. Her kan børn og barnlige sjæle bruge feriedagene på at lege på det store piratskib, gynge, rutsje og klatre på klatrestativet. Den græsbelagte multibane kan bruges til både fodbold, basketball, fodtennis, volleyball og badminton. Ved legearealet finder I også borde- og bænke hvor de voksne og andre tilskuere kan hygge sig og slappe af.

Bemærk venligst, de viste billeder er demo-billeder, da huset er under opførelse, så det færdige hus kan afvige fra demobillederne. Den viste plantegning er korrekt.
Sydjylland

Mommark

Luksushus nr. 508
Leje eksklusiv rengøring (per uge)

Mulighed for:

 • Sengelinned pr. sæt
  135,00 DKK
 • Rengøring obligatorisk
  1.900,00 DKK
OBS! Din bestilling er først bindende, når vi har bekræftet din booking.

Fakta

I alle vores huse finder I naturligvis mindst 1:
Højstol - Babyseng (uden madras) - Vaskemaskine -Tørretumbler - Kaffemaskine - Elkedel - Opvaskemaskine - Mikroovn - Fryser - Brødrister - Støvsuger - Stereoanlæg - Fjernsyn - Parabol/kabel TV
Antal personer
20
Antal soveværelser
8
Opført/ombygget
2021
Husstørrelse
267 m2
Grundareal
1842 m2

Faciliteter

Indendørs faciliteter

Udendørs faciliteter

 • Gynge
 • Gynge

 • Grill og havemøbler
 • Gynge og sandkasse
 • Legetårn til børn
 • Multibane
 • Stik til el-bil

Koncepter

 • Udlejes ikke til ungdomsgrupper
 • Udlejes ikke til ungdomsgrupper

  Er i hovedsageligt under 25 år, vil I blive betragtet som en ungdomsgruppe.

 • Ikke-ryger hus
 • Husdyr tilladt (2 husdyr)
 • Husdyr tilladt

  I kan tage op til to husdyr med, uden det koster ekstra.

Afstande

Alle afstande er angivet i fugleflugtslinje. Der tages forbehold for varierende åbningstider og eventuel sæsonlukning hos lokale indkøbsmuligheder og spisesteder.
Afstand til strand
500 m
Afstand til restaurant
1600 m
Afstand til indkøb
4300 m
Afstand til golfbane
8500 m

Værelsesfordeling

Sengefordelingen er vejledende, da der som regel er tale om boksmadrasser, som kan skubbes fra hinanden og sættes sammen.

 • 3 værelser med 1 dobbeltseng
 • 5 værelser med 2 enkeltsenge
 • 1 hems med 4 madrasser - bedst til børn

Vores huse indeholder minimum 1

Højstol
Babyseng
Vaskemaskine
Tørretumbler
Kaffemaskine
Elkedel
Opvaskemaskine
Mikroovn
Fryser
Brødrister
Støvsuger
Stereoanlæg
Fjernsyn
Parabol/kabel TV