Rummeligt sommerhus til 26 personer nær badestrand i Mommark

I det dejlige – samt nye - sommerhusområde Mommark ligger dette sommerhus med plads til 26 personer. De indendørs aktiviteter med poolafdeling og aktivitetsrum, går hånd i hånd med de mange muligheder udendørs i nærområdet. Her kan I blandt andet gå en tur til stranden, som ligger kun 500 meter fra huset, eller lege frit på fællesområdet med både multibane og stor legeplads. Med et væld af aktiviteter både inde og ude er en sjov ferie på tværs af generationer sikret her.

Når det kommer til de indendørs aktiviteter, er poolafdelingen for mange det største hit. Her kan man lade vandhundene plaske rundt i husets helt egen swimmingpool med vandrutsjebane og modstrømsanlæg. De voksne kan, alt imens børnene plasker i poolen, nyde et dyp i det lækre spabad, efterfulgt af en tur i den varme sauna. Her er altså plads til både wellnessoplevelse, store plask og masser af sjov.

Aktiviteterne stopper ikke her, for sjove timer er også sikret i sommerhusets aktivitetsrum. I det store aktivitetsrum kan I slå jer løs med et slag bordtennis og billard. Her er også både bordfodboldbord, dartspil og PlayStation 4. Intet spil uden tilskuere og dommere, så fra baren i hjørnet eller sofagruppen kan der holdes øje med de spillende og nydes en kølig drink fra barens køleskab.

I sommerhusets midte finder I det store køkkenalrum. Her kan familien samles rundt om det lange spisebord i opholdsrummet, hvor I også kan slappe af i sofakrogen tæt på brændeovnen. Det store og flotte køkken er udstyret med både to håndvaske, to ovne, ekstra komfurplads, to opvaskemaskiner og god køleskabsplads. Altså kan flere kokke tage del i madlavningen.

Udendørs er der også god mulighed for at slå sig løs og nyde solskinnet eller holde grillaften. Sommerhusets mindste gæster kan gynge eller tage et hop på trampolinen, alt imens aftensmaden laves på grill. Terrassen er delvist overdækket og belagt med fliser.

I finder naturligvis soveplads til hele familien i dette store sommerhus.

Når I hopper til køjs, foregår det i sommerhusets 10 soveværelser fordelt på 3 soveafdelinger med hvert sit badeværelse. Desuden er der et ekstra badeværelse i poolområdet. De resterende 6 sovepladser befinder sig på hemsen, som særligt egner sig til husets yngre gæster.

Alle sommerhuse i Mommark har adgang til et stort fælles udendørs legeareal og multibane. Her kan børn og barnlige sjæle bruge feriedagene på at lege på det store piratskib, gynge, rutsje og klatre på klatrestativet. Den græsbelagte multibane kan bruges til både fodbold, basketball, fodtennis, volleyball og badminton. Ved legearealet finder I også borde- og bænke hvor de voksne og andre tilskuere kan hygge sig og slappe af
Sydjylland

Mommark

Luksushus nr. 530
Leje eksklusiv rengøring (per uge)

Mulighed for:

 • Sengelinned pr. sæt
  135,00 DKK
 • Rengøring obligatorisk
  2.500,00 DKK
OBS! Din bestilling er først bindende, når vi har bekræftet din booking.

Fakta

I alle vores huse finder I naturligvis mindst 1:
Højstol - Babyseng (uden madras) - Vaskemaskine -Tørretumbler - Kaffemaskine - Elkedel - Opvaskemaskine - Mikroovn - Fryser - Brødrister - Støvsuger - Stereoanlæg - Fjernsyn - Parabol/kabel TV
Antal personer
26
Antal soveværelser
10
Opført/ombygget
2021
Husstørrelse
325 m2
Grundareal
2386 m2

Faciliteter

Indendørs faciliteter

Udendørs faciliteter

 • Gynge
 • Gynge

 • Grill og havemøbler
 • Gynge og sandkasse
 • Legetårn til børn
 • Trampolin
 • Multibane
 • Stik til el-bil

Koncepter

 • Udlejes ikke til ungdomsgrupper
 • Udlejes ikke til ungdomsgrupper

  Er i hovedsageligt under 25 år, vil I blive betragtet som en ungdomsgruppe.

 • Ikke-ryger hus
 • Husdyr tilladt (2 husdyr)
 • Husdyr tilladt

  I kan tage op til to husdyr med, uden det koster ekstra.

Afstande

Alle afstande er angivet i fugleflugtslinje. Der tages forbehold for varierende åbningstider og eventuel sæsonlukning hos lokale indkøbsmuligheder og spisesteder.
Afstand til strand
500 m
Afstand til restaurant
1600 m
Afstand til indkøb
4300 m
Afstand til golfbane
8500 m

Værelsesfordeling

Sengefordelingen er vejledende, da der som regel er tale om boksmadrasser, som kan skubbes fra hinanden og sættes sammen.

 • 4 værelser med 1 dobbeltseng
 • 6 værelser med 2 enkeltsenge
 • 1 hems med 6 madrasser - bedst til børn

Vores huse indeholder minimum 1

Højstol
Babyseng
Vaskemaskine
Tørretumbler
Kaffemaskine
Elkedel
Opvaskemaskine
Mikroovn
Fryser
Brødrister
Støvsuger
Stereoanlæg
Fjernsyn
Parabol/kabel TV