Glimrende poolhus til 18 personer i Mommark

Dette dejlige sommerhus i Mommark er en sand fornøjelse at holde sin ferie i. Med soveværelser og plads til i alt 18 personer, er rammerne for en god ferie i dejlige omgivelser bedre end nogensinde. Huset er beliggende i et dejligt sommerhusområde i kuperet terræn, hvor de fælles aktivitetsmuligheder er mange.

Mommark er en af Als’ ferieperler, og kan udover det hyggelige havnemiljø ved Mommark Marina, prale af en yderst god badestrand for hele familien. I finder altså et væld af muligheder I og omkring huset.

Med 7 soveværelser og plads til i alt 18 personer, er dette sommerhus en oplagt destination til ferien mellem venner eller stor familie. Sovepladserne er tillige delt op på 2 soveafdeling, som gør indretningen ideel for den større gruppe.

I sommerhuset finder i et hav af aktiviteter og underholdningsmuligheder - så ingen gæster kommer til at kede sig hverken sommer eller vinter. En tur i den 18 m2 store swimmingpool med vandrutsjebane, romersk trappe og modstrømsanlæg er en mulighed året rundt. Alternativt kan en varm dukkert nydes i rummets spa, hvor også en tur i rummets sauna bidrager til den afslappende fornemmelse.

Trænger I derimod til at slå jer løs og teste evnerne i diverse discipliner, kunne aktivitetsrummet sikkert friste. Her kan I duellere i bordtennis, bordfodbold, billard eller dart. Derudover kan duellernes dommere tage plads i baren, hvor køleskab og barstole lægger op til en kølig forfriskning.

Centralt i huset finder I det store køkkenalrum. Fra den hyggelige sofakrog tæt på sommerhusets brændeovn er der udsigt til terrassen og græsplænen. Fra det lange spisebord kan der holdes øje med de badende i poolen eller måltidet, som er i færd med at blive tilberedt. Køkkenet er veludstyret og med både dobbelt komfur-plads, to ovne, to håndvaske og to opvaskemaskiner bliver madlavning til mange mennesker både sjov og overskuelig.

Er vejret godt, kan I nyde den danske sommer med en grillaften på terrassen eller med leg i haven, hvor børnene med garanti vil elske den nedgravede trampolin.

Huset udlejes IKKE til ungdomsgrupper.

Bemærk venligst, de viste billeder er demo-billeder, da huset er under opførelse, så det færdige hus kan afvige fra demobillederne.
Sydjylland

Mommark

Luksushus nr. 537
Leje eksklusiv rengøring (per uge)

Mulighed for:

 • Sengelinned pr. sæt
  135,00 DKK
 • Rengøring obligatorisk
  1.800,00 DKK
OBS! Din bestilling er først bindende, når vi har bekræftet din booking.

Fakta

I alle vores huse finder I naturligvis mindst 1:
Højstol - Babyseng (uden madras) - Vaskemaskine -Tørretumbler - Kaffemaskine - Elkedel - Opvaskemaskine - Mikroovn - Fryser - Brødrister - Støvsuger - Stereoanlæg - Fjernsyn - Parabol/kabel TV
Antal personer
18
Antal soveværelser
7
Opført/ombygget
2021
Husstørrelse
242 m2
Grundareal
1652 m2

Faciliteter

Indendørs faciliteter

Udendørs faciliteter

 • Grill og havemøbler
 • Trampolin
 • Multibane
 • Stik til el-bil

Koncepter

 • Udlejes ikke til ungdomsgrupper
 • Udlejes ikke til ungdomsgrupper

  Er i hovedsageligt under 25 år, vil I blive betragtet som en ungdomsgruppe.

 • Ikke-ryger hus
 • Husdyr tilladt (2 husdyr)
 • Husdyr tilladt

  I kan tage op til to husdyr med, uden det koster ekstra.

Afstande

Alle afstande er angivet i fugleflugtslinje. Der tages forbehold for varierende åbningstider og eventuel sæsonlukning hos lokale indkøbsmuligheder og spisesteder.
Afstand til strand
500 m
Afstand til restaurant
1600 m
Afstand til indkøb
4300 m
Afstand til golfbane
8500 m

Værelsesfordeling

Sengefordelingen er vejledende, da der som regel er tale om boksmadrasser, som kan skubbes fra hinanden og sættes sammen.

 • 2 værelser med 1 dobbeltseng
 • 5 værelser med 2 enkeltsenge
 • 1 hems med 4 madrasser - bedst til børn

Vores huse indeholder minimum 1

Højstol
Babyseng
Vaskemaskine
Tørretumbler
Kaffemaskine
Elkedel
Opvaskemaskine
Mikroovn
Fryser
Brødrister
Støvsuger
Stereoanlæg
Fjernsyn
Parabol/kabel TV