Stort sommerhus med mange aktiviteter i Olpenitz, Nordtyskland

Velkommen til dette store og rummelige sommerhus beliggende i ferieresortet Olpenitz (under opbygning) ved østkysten i Schleswig-Holstein, Nordtyskland. Sommerhuset er bygget med god plads til 24 personer og mange forskellige aktivitetsmuligheder.

Sommerhuset har en flot badeafdeling, hvor der både er plads til svømning, afslapning og velvære. I kan plaske og bade i den 20 m2 stor swimmingpool med romersk trappe og vandrutsjebane eller slappe af i det boblende spabad eller den varme sauna.

Poolhuset har et stort aktivitetsrum med mange forskellige aktivitetsmuligheder, der sikrer en sjov og aktiv ferie uanset årstid. Her kan I spille billard, bordtennis, bordfodbold, dart eller PlayStation 4. Det er også i aktivitetsrummet, at I finder sommerhusets egen bar med køleskab.

I det store køkkenalrum er der plads til at alle gæster kan sidde samlet og nyde et lækkert måltid. Køkkenet er veludstyret til at gøre madlavning til mange mennesker lettere med både to ovne/komfurer, to opvaskemaskiner, to håndvaske og god med køle/fryseplads. I køkkenalrummet finder I desuden et sofakrog med fjernsyn tæt på den lune brændeovn.

I poolhuset er der 3 soveafdelinger med hver tre dobbeltværelser og et badeværelse, hvilket gør det komfortabelt for flere familier at holde ferie under samme tag. Desuden er der 6 sovepladser på hems (Bedst til børn). I alt har huset 4 badeværelser.

Udendørs er der god plads til leg, afslapning og grillhygge på det store, delvist overdækkede terrasse. I nærheden af sommerhuset finder I en stor legeplads.
Tyskland

Olpenitz

Luksushus nr. 701
Leje eksklusiv rengøring (per uge)

Mulighed for:

 • Sengelinned pr. sæt
  18,31 EUR
 • Rengøring obligatorisk
  300,00 EUR
OBS! Din bestilling er først bindende, når vi har bekræftet din booking.

Fakta

I alle vores huse finder I naturligvis mindst 1:
Højstol - Babyseng (uden madras) - Vaskemaskine -Tørretumbler - Kaffemaskine - Elkedel - Opvaskemaskine - Mikroovn - Fryser - Brødrister - Støvsuger - Stereoanlæg - Fjernsyn - Parabol/kabel TV
Antal personer
24
Antal soveværelser
9
Opført/ombygget
2017
Husstørrelse
298 m2
Grundareal
m2

Faciliteter

Indendørs faciliteter

Udendørs faciliteter

 • Grill og havemøbler
 • Stik til el-bil

Koncepter

 • Udlejes ikke til ungdomsgrupper
 • Udlejes ikke til ungdomsgrupper

  Er i hovedsageligt under 25 år, vil I blive betragtet som en ungdomsgruppe.

 • Ikke-ryger hus
 • Husdyr tilladt (2 husdyr)
 • Husdyr tilladt

  I kan tage op til to husdyr med, uden det koster ekstra.

Afstande

Alle afstande er angivet i fugleflugtslinje. Der tages forbehold for varierende åbningstider og eventuel sæsonlukning hos lokale indkøbsmuligheder og spisesteder.
Afstand til strand
1200 m
Afstand til restaurant
6000 m
Afstand til indkøb
450 m
Afstand til golfbane
12000 m

Værelsesfordeling

Sengefordelingen er vejledende, da der som regel er tale om boksmadrasser, som kan skubbes fra hinanden og sættes sammen.

 • 3 værelser med 1 dobbeltseng
 • 6 værelser med 2 enkeltsenge
 • 1 hems med 6 madrasser - bedst til børn

Vores huse indeholder minimum 1

Højstol
Babyseng
Vaskemaskine
Tørretumbler
Kaffemaskine
Elkedel
Opvaskemaskine
Mikroovn
Fryser
Brødrister
Støvsuger
Stereoanlæg
Fjernsyn
Parabol/kabel TV