Velindrettet sommerhus i Olpenitz, Nordtyskland.

OBS! Vær opmærksom på, at der i forbindelse med den aktuelle Corona-Pandemi kan være lokale restriktioner i Slesvig Holsten. Det er lejes eget ansvar at holde sig orienteret. Et lejet sommerhus opfattes i Tyskland som offentligt rum.

Hyggeligt sommerhus med plads til 12 personer og to husdyr beliggende i det nyopførte ferieresort Olpenitz tæt ved Kappeln, Nordtyskland – cirka en times kørsel fra den dansk/tyske grænse (området er endnu under opførsel).

I sommerhuset kan I bade og svømme lige så længe, I ønsker, fordi her har I jeres eget mini-badeland med swimmingpool, vandrutsjebane, romersk trappe, spabad og sauna.

I aktivitetsrummet er der god plads til at give den gas med et spil billard, bordtennis, dart eller bordfodbold. Her er også et spillehjørne med en Play Station 4.

I det hyggelige opholdsrum er der et langt spisebord med plads til alle 12 gæster og et sofahjørne med fjernsyn, der indbyder til afslapning og aftenhygge evt. med en god bog eller film. I forlængelse af opholdsrummet finder I sommerhuset køkken, hvor der kan tilberedes lækker mad til alle husets gæster.

Sommerhuset har i alt 5 dobbeltværelser og 2 sovepladser på en hems (bedst til børn), hvor man kan få en god nattesøvn efter en aktiv feriedag. Sommerhuset har i alt to badeværelser.

Solskin og godt vejr kan nydes på den delvist overdækkede terrasse, hvor der både og grill og havemøbler – perfekt til en hyggelig grillaften. I nærheden af sommerhuset finder I en stor legeplads.
Tyskland

Olpenitz

Luksushus nr. 702
Leje eksklusiv rengøring (per uge)

Mulighed for:

 • Sengelinned pr. sæt
  18,31 EUR
 • Rengøring obligatorisk
  230,00 EUR
OBS! Din bestilling er først bindende, når vi har bekræftet din booking.

Fakta

I alle vores huse finder I naturligvis mindst 1:
Højstol - Babyseng (uden madras) - Vaskemaskine -Tørretumbler - Kaffemaskine - Elkedel - Opvaskemaskine - Mikroovn - Fryser - Brødrister - Støvsuger - Stereoanlæg - Fjernsyn - Parabol/kabel TV
Antal personer
12
Antal soveværelser
5
Opført/ombygget
2017
Husstørrelse
186 m2
Grundareal
m2

Faciliteter

Indendørs faciliteter

Udendørs faciliteter

 • Grill og havemøbler

Koncepter

 • Udlejes ikke til ungdomsgrupper
 • Udlejes ikke til ungdomsgrupper

  Er i hovedsageligt under 25 år, vil I blive betragtet som en ungdomsgruppe.

 • Ikke-ryger hus
 • Husdyr tilladt (2 husdyr)
 • Husdyr tilladt

  I kan tage op til to husdyr med, uden det koster ekstra.

Afstande

Alle afstande er angivet i fugleflugtslinje. Der tages forbehold for varierende åbningstider og eventuel sæsonlukning hos lokale indkøbsmuligheder og spisesteder.
Afstand til strand
1200 m
Afstand til restaurant
6000 m
Afstand til indkøb
450 m
Afstand til golfbane
12000 m

Værelsesfordeling

Sengefordelingen er vejledende, da der som regel er tale om boksmadrasser, som kan skubbes fra hinanden og sættes sammen.

 • 2 værelser med 1 dobbeltseng
 • 3 værelser med 2 enkeltsenge
 • 1 hems med 2 madrasser - bedst til børn

Vores huse indeholder minimum 1

Højstol
Babyseng
Vaskemaskine
Tørretumbler
Kaffemaskine
Elkedel
Opvaskemaskine
Mikroovn
Fryser
Brødrister
Støvsuger
Stereoanlæg
Fjernsyn
Parabol/kabel TV