Dette sommerhus i Olpenitz, Nordtyskland er et sikkert hit til familieferien

OBS! Vær opmærksom på, at der i forbindelse med den aktuelle Corona-Pandemi kan være lokale restriktioner i Slesvig Holsten. Det er lejes eget ansvar at holde sig orienteret. Et lejet sommerhus opfattes i Tyskland som offentligt rum.

Er man til en ferie med både afslapning i lækre omgivelser og mange muligheder for aktivitet – så er dette hus det helt rigtige! Sommerhuset ligger godt placeret i det nyopførte ferieresort Olpenitz, som ligger ved Østersøen i Schleswig-Holstein, Nordtyskland. Sommerhuset ligger tæt på en dejlig sandstrand og den kommende lystbådehavn (området er endnu under opførsel).

Sommerhuset har en stor, indendørs swimmingpool med romersk trappe og vandrutsjebane, så selv på køligere dage, kan badeglade gæster plaske lige så længde, de vil. Poolrummet er desuden udstyret med en lækker sauna og et skønt spabad, hvor ferien kan nydes i fulde drag.

Aktivitetsrummet er fyldt med spil og indbyder til fællesskab og sjov. Her finder I både et billardbord, et bordtennisbord, et dartspil, et bordfodboldspil og en sofakrog med Play Station 4. Her er desuden en flot bar med eget køleskab, hvorfra der kan serveres kolde drikkevarer til de spillende.

Sommerhuset har et stort kombineret køkkenalrum med et langt spisebord, en hyggelig sofakrog med fjernsyn og et veludstyret køkken, som muliggør madlavning til mange mennesker. Her er bl.a. to komfurer/ovne, to håndvaske, to opvaskemaskiner og godt med køle/fryseplads. I dette opholdsrum er sommerhusets brændeovn også placeret.

De 8 soveværelserne fordeler sig på tre soveafdelinger med hvert sit badeværelse. Derudover er der 4 sovepladser på hems (bedst til børn). I alt har huset 4 badeværelser.

Også udendørs indbydes der til afslapning. På den delvist overdækkede terrasse kan solskinnet nydes i gode havemøbler eller der kan grilles en god bøf til aftensmad. I nærheden af sommerhuset finder I en stor legeplads.
Tyskland

Olpenitz

Luksushus nr. 703
Leje eksklusiv rengøring (per uge)

Mulighed for:

 • Sengelinned pr. sæt
  18,31 EUR
 • Rengøring obligatorisk
  280,00 EUR
OBS! Din bestilling er først bindende, når vi har bekræftet din booking.

Fakta

I alle vores huse finder I naturligvis mindst 1:
Højstol - Babyseng (uden madras) - Vaskemaskine -Tørretumbler - Kaffemaskine - Elkedel - Opvaskemaskine - Mikroovn - Fryser - Brødrister - Støvsuger - Stereoanlæg - Fjernsyn - Parabol/kabel TV
Antal personer
20
Antal soveværelser
8
Opført/ombygget
2017
Husstørrelse
267 m2
Grundareal
m2

Faciliteter

Indendørs faciliteter

Udendørs faciliteter

 • Grill og havemøbler

Koncepter

 • Udlejes ikke til ungdomsgrupper
 • Udlejes ikke til ungdomsgrupper

  Er i hovedsageligt under 25 år, vil I blive betragtet som en ungdomsgruppe.

 • Ikke-ryger hus
 • Husdyr tilladt (2 husdyr)
 • Husdyr tilladt

  I kan tage op til to husdyr med, uden det koster ekstra.

Afstande

Alle afstande er angivet i fugleflugtslinje. Der tages forbehold for varierende åbningstider og eventuel sæsonlukning hos lokale indkøbsmuligheder og spisesteder.
Afstand til strand
1200 m
Afstand til restaurant
6000 m
Afstand til indkøb
450 m
Afstand til golfbane
12000 m

Værelsesfordeling

Sengefordelingen er vejledende, da der som regel er tale om boksmadrasser, som kan skubbes fra hinanden og sættes sammen.

 • 3 værelser med 1 dobbeltseng
 • 5 værelser med 2 enkeltsenge
 • 1 hems med 4 madrasser - bedst til børn

Vores huse indeholder minimum 1

Højstol
Babyseng
Vaskemaskine
Tørretumbler
Kaffemaskine
Elkedel
Opvaskemaskine
Mikroovn
Fryser
Brødrister
Støvsuger
Stereoanlæg
Fjernsyn
Parabol/kabel TV