Velindrettet sommerhus ved dejlig strand i ferieresort Olpenitz, Nordtyskland

OBS! Vær opmærksom på, at der i forbindelse med den aktuelle Corona-Pandemi kan være lokale restriktioner i Slesvig Holsten. Det er lejes eget ansvar at holde sig orienteret. Et lejet sommerhus opfattes i Tyskland som offentligt rum.

Velkommen til dette lyse og indbydende sommerhus, der ligger i skønne omgivelser i ferieresortet Olpenitz i Nordtyskland – kun en times kørsel fra Flensborg (området er endnu under opførsel). Kappeln er nærmeste større by, hvor I både finder restauranter, forskellige butikker og seværdigheder. Sommerhuset har plads til 18 gæster og to husdyr.

I dette sommerhus har I jeres eget badeland med stor swimmingpool med vandrutsjebane, romersk trappe og modstrømsanlæg. Her finder I også et lækkert spabad og en dejlig sauna, som indbyder til afslapning og velvære.

Sommerhuset har et stort og lyst aktivitetsrum med mange sjove aktiviteter til alle legebørn. Her kan I spille billard, bordtennis, bordfodbold, dart og PlayStation 4. Sommerhuset har også sin helt egen bar med køleskab.

I sommerhusets store køkkenalrum er der højt til loftet og god plads til at alle gæster samlet kan nyde et lækkert måltid rundt om spisebordet, hvorfra der er udkig til de badende i poolrummet. Sommerhuset har desuden et veludstyret XL-køkken med to opvaskemaskiner, to komfurer/ovne, to håndvaske og god fryse/køleplads. Tæt på sommerhusets brændeovn finder I en hyggelig sofaafdeling med tv.

De 7 soveværelser fordeler sig på to soveafdelinger med hvert sit badeværelse, mens der samtidig er 4 ekstra sovepladser på hems (bedst til børn). I alt har sommerhuset 3 badeværelser.

Sommer og solskin kan nydes på den delvist overdækkede terrasse, hvor I finder grill og havemøbler. I nærheden af sommerhuset finder I en stor legeplads.
Tyskland

Olpenitz

Luksushus nr. 704
Leje eksklusiv rengøring (per uge)

Mulighed for:

 • Sengelinned pr. sæt
  18,31 EUR
 • Rengøring obligatorisk
  265,07 EUR
OBS! Din bestilling er først bindende, når vi har bekræftet din booking.

Fakta

I alle vores huse finder I naturligvis mindst 1:
Højstol - Babyseng (uden madras) - Vaskemaskine -Tørretumbler - Kaffemaskine - Elkedel - Opvaskemaskine - Mikroovn - Fryser - Brødrister - Støvsuger - Stereoanlæg - Fjernsyn - Parabol/kabel TV
Antal personer
18
Antal soveværelser
7
Opført/ombygget
2017
Husstørrelse
242 m2
Grundareal
m2

Faciliteter

Indendørs faciliteter

Udendørs faciliteter

 • Grill og havemøbler

Koncepter

 • Udlejes ikke til ungdomsgrupper
 • Udlejes ikke til ungdomsgrupper

  Er i hovedsageligt under 25 år, vil I blive betragtet som en ungdomsgruppe.

 • Ikke-ryger hus
 • Husdyr tilladt (2 husdyr)
 • Husdyr tilladt

  I kan tage op til to husdyr med, uden det koster ekstra.

Afstande

Alle afstande er angivet i fugleflugtslinje. Der tages forbehold for varierende åbningstider og eventuel sæsonlukning hos lokale indkøbsmuligheder og spisesteder.
Afstand til strand
1200 m
Afstand til restaurant
6000 m
Afstand til indkøb
450 m
Afstand til golfbane
12000 m

Værelsesfordeling

Sengefordelingen er vejledende, da der som regel er tale om boksmadrasser, som kan skubbes fra hinanden og sættes sammen.

 • 2 værelser med 1 dobbeltseng
 • 5 værelser med 2 enkeltsenge
 • 1 hems med 4 madrasser - bedst til børn

Vores huse indeholder minimum 1

Højstol
Babyseng
Vaskemaskine
Tørretumbler
Kaffemaskine
Elkedel
Opvaskemaskine
Mikroovn
Fryser
Brødrister
Støvsuger
Stereoanlæg
Fjernsyn
Parabol/kabel TV