Flot og indbydende sommerhus tæt på stranden i Olpenitz i Nordtyskland

OBS! Vær opmærksom på, at der i forbindelse med den aktuelle Corona-Pandemi kan være lokale restriktioner i Slesvig Holsten. Det er lejes eget ansvar at holde sig orienteret. Et lejet sommerhus opfattes i Tyskland som offentligt rum.

Dette sommerhus er bygget med sans for detaljen og tilbyder gode rammer for den store familieferie eller flere familier, der gerne vil holde ferie sammen. Sommerhuset ligger i ferieresort Olpenitz ved Østersøen (området er endnu under opførsel) i smukke Nordtyskland og har plads til i alt 20 gæster og 2 husdyr.

Sommerhusets samlingspunkt er det hyggelige køkkenalrum, hvor I foruden et XL-køkken med to håndvaske, to opvaskemaskiner, to komfurer/ovne og god med fryse/køleplads finder et langt spisebord med plads til, at alle husets gæster kan sidde samlet. I dette rum er der også en sofaafdeling, hvor der kan slappes af med en god bog eller film.

Brug timevis på sjov og spil i det store aktivitetsrum, hvor I både finder billardbord, bordtennis, bordfodbold, dart og Play Station 4. Fra baren i hjørnet kan man servere kolde drikke fra køleskabet, mens man har det fulde overblik over de spillende.

Dette sommerhus er også et sikkert valg om vinteren eller andre køligere måneder, fordi her har I jeres helt egen indendørs poolafdeling med både spabad, sauna og en stor swimmingpool med romersk trappe, modstrømsanlæg og vandrutsjebane.

De 8 dobbeltværelser fordeler sig på 3 forskellige soveafdelinger med hvert sit badeværelse, mens de sidste 4 sovepladser er på sommerhusets hems (bedst til børn). I alt har sommerhuset 4 badeværelser.

Sommerhuset har en stor flisebelagt og delvist overdækket terrasse med havemøbler og grill. I nærheden af sommerhuset finder I en stor legeplads.
Tyskland

Olpenitz

Luksushus nr. 705
Leje eksklusiv rengøring (per uge)

Mulighed for:

 • Sengelinned pr. sæt
  18,31 EUR
 • Rengøring obligatorisk
  280,00 EUR
OBS! Din bestilling er først bindende, når vi har bekræftet din booking.

Fakta

I alle vores huse finder I naturligvis mindst 1:
Højstol - Babyseng (uden madras) - Vaskemaskine -Tørretumbler - Kaffemaskine - Elkedel - Opvaskemaskine - Mikroovn - Fryser - Brødrister - Støvsuger - Stereoanlæg - Fjernsyn - Parabol/kabel TV
Antal personer
20
Antal soveværelser
8
Opført/ombygget
2017
Husstørrelse
267 m2
Grundareal
m2

Faciliteter

Indendørs faciliteter

Udendørs faciliteter

 • Grill og havemøbler

Koncepter

 • Udlejes ikke til ungdomsgrupper
 • Udlejes ikke til ungdomsgrupper

  Er i hovedsageligt under 25 år, vil I blive betragtet som en ungdomsgruppe.

 • Ikke-ryger hus
 • Husdyr tilladt (2 husdyr)
 • Husdyr tilladt

  I kan tage op til to husdyr med, uden det koster ekstra.

Afstande

Alle afstande er angivet i fugleflugtslinje. Der tages forbehold for varierende åbningstider og eventuel sæsonlukning hos lokale indkøbsmuligheder og spisesteder.
Afstand til strand
1200 m
Afstand til restaurant
6000 m
Afstand til indkøb
450 m
Afstand til golfbane
12000 m

Værelsesfordeling

Sengefordelingen er vejledende, da der som regel er tale om boksmadrasser, som kan skubbes fra hinanden og sættes sammen.

 • 3 værelser med 1 dobbeltseng
 • 5 værelser med 2 enkeltsenge
 • 1 hems med 4 madrasser - bedst til børn

Vores huse indeholder minimum 1

Højstol
Babyseng
Vaskemaskine
Tørretumbler
Kaffemaskine
Elkedel
Opvaskemaskine
Mikroovn
Fryser
Brødrister
Støvsuger
Stereoanlæg
Fjernsyn
Parabol/kabel TV