Stort poolhus i Ostseeresort Olpenitz ved Kappeln

OBS! Vær opmærksom på, at der i forbindelse med den aktuelle Corona-Pandemi kan være lokale restriktioner i Slesvig Holsten. Det er lejes eget ansvar at holde sig orienteret. Et lejet sommerhus opfattes i Tyskland som offentligt rum.

Skal familien holde ferie under samme tag – så er dette sommerhus det rette for jer! Her er plads til 24 personer og masser af plads til både aktivitet og afslapning. Sommerhuset ligger i det nyopførte ferieresort, Ostseeresort Olpenitz, som ligger ved den tyske by Kappeln – kun en times kørsel fra Flensborg (området er endnu under opførsel). Kappeln byder på en hyggelig havn, butikker og spisesteder.

Sommerhuset har sin helt egen badeafdeling med spabad, sauna og en swimmingpool med både vandrutsjebane og romersk trappe. Her er I sikret en forfriskende dukkert – ligegyldigt hvornår på året, I holder ferie.

Et andet populært rum er det store aktivitetsrum, hvor alle gæster har rig mulighed for at have det sjovt med hinanden. Snup et spil bordfodbold, billard, dart eller bordtennis – eller placer dig i sommerhusets egen bar, hvorfra der kan ses på de spillende, mens der nydes en kold drink. I aktivitetsrummet er der også et sofahjørne med fjernsyn og Play Station 4.

I midten af huset finder I det rummelige køkkenalrum, hvor der - foruden spisebord og sofaafdeling med fjernsyn – er et veludstyret XL-køkken med kogeø, to håndvaske, to komfurer, to ovne, to opvaskemaskiner og god køle/fryseplads. I køkkenalrummet er også husets brændeovn.

Sommerhusets 24 sovepladser fordeler sig på 9 dobbeltværelser og 6 sovepladser på hems (bedst til børn). De 9 værelser er fordelt på tre forskellige soveafdelinger ved hvert sit badeværelse, hvilket er praktisk, hvis flere familier skal holde ferie samlet. I alt er her 4 badeværelser.

På terrassen finder i både grill og havemøbler. I nærheden af sommerhuset finder I en stor legeplads.
Tyskland

Olpenitz

Luksushus nr. 706
Leje eksklusiv rengøring (per uge)

Mulighed for:

 • Sengelinned pr. sæt
  18,31 EUR
 • Rengøring obligatorisk
  300,00 EUR
OBS! Din bestilling er først bindende, når vi har bekræftet din booking.

Fakta

I alle vores huse finder I naturligvis mindst 1:
Højstol - Babyseng (uden madras) - Vaskemaskine -Tørretumbler - Kaffemaskine - Elkedel - Opvaskemaskine - Mikroovn - Fryser - Brødrister - Støvsuger - Stereoanlæg - Fjernsyn - Parabol/kabel TV
Antal personer
24
Antal soveværelser
9
Opført/ombygget
2017
Husstørrelse
298 m2
Grundareal
m2

Faciliteter

Indendørs faciliteter

Udendørs faciliteter

 • Grill og havemøbler

Koncepter

 • Udlejes ikke til ungdomsgrupper
 • Udlejes ikke til ungdomsgrupper

  Er i hovedsageligt under 25 år, vil I blive betragtet som en ungdomsgruppe.

 • Ikke-ryger hus
 • Husdyr tilladt (2 husdyr)
 • Husdyr tilladt

  I kan tage op til to husdyr med, uden det koster ekstra.

Afstande

Alle afstande er angivet i fugleflugtslinje. Der tages forbehold for varierende åbningstider og eventuel sæsonlukning hos lokale indkøbsmuligheder og spisesteder.
Afstand til strand
1200 m
Afstand til restaurant
6000 m
Afstand til indkøb
450 m
Afstand til golfbane
12000 m

Værelsesfordeling

Sengefordelingen er vejledende, da der som regel er tale om boksmadrasser, som kan skubbes fra hinanden og sættes sammen.

 • 3 værelser med 1 dobbeltseng
 • 6 værelser med 2 enkeltsenge
 • 1 hems med 6 madrasser - bedst til børn

Vores huse indeholder minimum 1

Højstol
Babyseng
Vaskemaskine
Tørretumbler
Kaffemaskine
Elkedel
Opvaskemaskine
Mikroovn
Fryser
Brødrister
Støvsuger
Stereoanlæg
Fjernsyn
Parabol/kabel TV