Stort og flot sommerhus til 20 personer i Olpenitz ved Østersøen

OBS! Vær opmærksom på, at der i forbindelse med den aktuelle Corona-Pandemi kan være lokale restriktioner i Slesvig Holsten. Det er lejes eget ansvar at holde sig orienteret. Et lejet sommerhus opfattes i Tyskland som offentligt rum.

Sommerhus nr. 707 er et flot og indbydende sommerhus med mange forskellige aktiviteter og god plads til hele familien. Sommerhuset ligger i godt placeret i det nyopførte ferieresort Olpenitz ved Kappeln i Nordtyskland - kun en time fra den dansk/tyske grænse (området er endnu under opførsel). I poolhuset er der plads til 20 personer og 2 husdyr.

Der er ingen grænser for, hvor lang tid legebørn i alle aldre kan bruge i sommerhusets aktivitetsrum med både billardbord, bordtennis, bordfodbold, dart og Play Station 4. Her finder I også sommerhusets helt egen bar med køleskab, som sikrer kolde forfriskninger til både de spillende og tilskuere.

En anden populær afdeling er sommerhusets indendørs poolrum, hvor I finder en stor swimmingpool med vandrutsjebane, modstrømsanlæg og romersk trappe. Her er også et lækkert boblebad og en varm sauna, der sikrer en god og afslappende ferie.

Midt i sommerhuset ligger det store køkkenalrum, som er husets samlingssted. Det stilfulde køkken er veludstyret og med både to opvaskemaskiner, to komfurer, to håndvaske og god køle/fryseplads bliver madlavning til mange mennesker lettere. Rundt om det lange spisebord er der plads til, at alle 20 gæster samlet kan nyde et lækkert måltid mad. I dette rum finder I desuden en hyggelig sofagruppe foran fjernsynet og sommerhusets brændeovn.

De 8 soveværelser fordeler sig på 3 forskellige soveafdelinger med henholdsvis 3, 2 og 3 dobbeltværelser. Desuden er der 4 sovepladser på hems (Bedst til børn) Hver soveafdeling har sit eget badeværelse, hvilket gør det komfortabelt for flere familier at holde ferie under samme tag. \r\nI alt har huset 4 badeværelser.

Udendørs er sommerhygge på terrassen sikret! Her finder I både havemøbler til alle gæster og grills til sommerens grillaftener. Til børnene er der gynge og sandkasse. I nærheden af sommerhuset finder I en stor legeplads.
Tyskland

Olpenitz

Luksushus nr. 707
Leje eksklusiv rengøring (per uge)

Mulighed for:

 • Sengelinned pr. sæt
  18,31 EUR
 • Rengøring obligatorisk
  280,00 EUR
OBS! Din bestilling er først bindende, når vi har bekræftet din booking.

Fakta

I alle vores huse finder I naturligvis mindst 1:
Højstol - Babyseng (uden madras) - Vaskemaskine -Tørretumbler - Kaffemaskine - Elkedel - Opvaskemaskine - Mikroovn - Fryser - Brødrister - Støvsuger - Stereoanlæg - Fjernsyn - Parabol/kabel TV
Antal personer
20
Antal soveværelser
8
Opført/ombygget
2017
Husstørrelse
267 m2
Grundareal
m2

Faciliteter

Indendørs faciliteter

Udendørs faciliteter

 • Grill og havemøbler
 • Gynge og sandkasse

Koncepter

 • Udlejes ikke til ungdomsgrupper
 • Udlejes ikke til ungdomsgrupper

  Er i hovedsageligt under 25 år, vil I blive betragtet som en ungdomsgruppe.

 • Ikke-ryger hus
 • Husdyr tilladt (2 husdyr)
 • Husdyr tilladt

  I kan tage op til to husdyr med, uden det koster ekstra.

Afstande

Alle afstande er angivet i fugleflugtslinje. Der tages forbehold for varierende åbningstider og eventuel sæsonlukning hos lokale indkøbsmuligheder og spisesteder.
Afstand til strand
1200 m
Afstand til restaurant
6000 m
Afstand til indkøb
450 m
Afstand til golfbane
12000 m

Værelsesfordeling

Sengefordelingen er vejledende, da der som regel er tale om boksmadrasser, som kan skubbes fra hinanden og sættes sammen.

 • 3 værelser med 1 dobbeltseng
 • 5 værelser med 2 enkeltsenge
 • 1 hems med 4 madrasser - bedst til børn

Vores huse indeholder minimum 1

Højstol
Babyseng
Vaskemaskine
Tørretumbler
Kaffemaskine
Elkedel
Opvaskemaskine
Mikroovn
Fryser
Brødrister
Støvsuger
Stereoanlæg
Fjernsyn
Parabol/kabel TV