Sommerhus i Olpenitz, Nordtyskland med husdyr tilladt

OBS! Vær opmærksom på, at der i forbindelse med den aktuelle Corona-Pandemi kan være lokale restriktioner i Slesvig Holsten. Det er lejes eget ansvar at holde sig orienteret. Et lejet sommerhus opfattes i Tyskland som offentligt rum.

Dette hyggelige sommerhus ligger ikke langt fra den flotte sandstrand ved østkysten i Nordtyskland. Området hedder Olpenitz og er et nyopført ferieresort ikke langt fra den hyggelige by, Kappeln (området er endnu under opførsel). Huset kan rumme 18 personer og familiens hund er selvfølgelig også velkommen!

I dette sommerhus er der fyldt med aktivitetsmuligheder og absolut ikke sparet på noget. I poolafdelingen kan der bades i den store swimmingpool med vandrutsjebane, romersk trappe og modstrømsanlæg – eller slappes af i spabadet eller saunaen.

Timerne flyver afsted i det sjove aktivitetsrum. Tag f.eks. et slag dart eller bordfodbold eller spil om opvasken i billard, bordtennis eller Play Station 4. Tilskuerne kan hænge ud i baren, hvor der også er et køleskab til at holde drikkevarerne kolde.

Køkkenet er veludstyret for at gøre madlavning til mange mennesker lettere. Her er to opvaskemaskiner, komfurer/ovne, håndvaske og god med køle/fryseplads. Fra det lange spisebord er der udsyn til de badende i poolen og i sofakrogen kan der slappes af med en god bog eller film. I dette køkkenalrum er også husets brændeovn.

Husets 7 soveværelser fordeler sig på to soveafdelinger med hvert sit badeværelse. Derudover er der 4 sovepladser på hems (bedst til børn). I alt har huset 3 badeværelser.

Solskin kan nydes på terrassen, hvor der også kan grilles en god bøf. I nærheden af sommerhuset finder I en stor legeplads.
Tyskland

Olpenitz

Luksushus nr. 710
Leje eksklusiv rengøring (per uge)

Mulighed for:

 • Sengelinned pr. sæt
  18,31 EUR
 • Rengøring obligatorisk
  265,07 EUR
OBS! Din bestilling er først bindende, når vi har bekræftet din booking.

Fakta

I alle vores huse finder I naturligvis mindst 1:
Højstol - Babyseng (uden madras) - Vaskemaskine -Tørretumbler - Kaffemaskine - Elkedel - Opvaskemaskine - Mikroovn - Fryser - Brødrister - Støvsuger - Stereoanlæg - Fjernsyn - Parabol/kabel TV
Antal personer
18
Antal soveværelser
7
Opført/ombygget
2017
Husstørrelse
242 m2
Grundareal
m2

Faciliteter

Indendørs faciliteter

Udendørs faciliteter

 • Grill og havemøbler

Koncepter

 • Udlejes ikke til ungdomsgrupper
 • Udlejes ikke til ungdomsgrupper

  Er i hovedsageligt under 25 år, vil I blive betragtet som en ungdomsgruppe.

 • Ikke-ryger hus
 • Husdyr tilladt (2 husdyr)
 • Husdyr tilladt

  I kan tage op til to husdyr med, uden det koster ekstra.

Afstande

Alle afstande er angivet i fugleflugtslinje. Der tages forbehold for varierende åbningstider og eventuel sæsonlukning hos lokale indkøbsmuligheder og spisesteder.
Afstand til strand
1200 m
Afstand til restaurant
6000 m
Afstand til indkøb
450 m
Afstand til golfbane
12000 m

Værelsesfordeling

Sengefordelingen er vejledende, da der som regel er tale om boksmadrasser, som kan skubbes fra hinanden og sættes sammen.

 • 2 værelser med 1 dobbeltseng
 • 5 værelser med 2 enkeltsenge
 • 1 hems med 4 madrasser - bedst til børn

Vores huse indeholder minimum 1

Højstol
Babyseng
Vaskemaskine
Tørretumbler
Kaffemaskine
Elkedel
Opvaskemaskine
Mikroovn
Fryser
Brødrister
Støvsuger
Stereoanlæg
Fjernsyn
Parabol/kabel TV