Velindrettet stort sommerhus i Ostseeresort Olpenitz

OBS! Vær opmærksom på, at der i forbindelse med den aktuelle Corona-Pandemi kan være lokale restriktioner i Slesvig Holsten. Det er lejes eget ansvar at holde sig orienteret. Et lejet sommerhus opfattes i Tyskland som offentligt rum.

Skal hele familien samles under samme tag? Så er dette sommerhus det rette! Her er plads til 16 gæster og gode faciliteter. Sommerhuset ligger i Olpenitz, som er et ferieresort under udvikling ved østkysten i Nordtyskland. Her er I tæt på strand og vand – og kun en kort køretur fra den hyggelige by, Kappeln.

Sommerhuset har sin egen indendørs swimmingpool med vandrutsjebane og romersk trappe. Er man til velvære og afslapning, kan det foregå i det boblende spabad og den varme sauna.

Aktivitet og leg kan foregå i husets aktivitetsrum, hvor I finder et kombineret billard/bordtennisbord, bordfodbold, dart og Play Station 4. Her er god plads til liv og glade dage.

Dette sommerhus har et dejligt køkkenalrum, hvor der er god plads til, at alle gæster kan sidde samlet og hygge med et lækkert måltid mad rundt om spisebordet. Her er også et veludstyret køkken og en sofagruppe foran fjernsynet og tæt ved sommerhusets brændeovn.

Sommerhusets 16 sovepladser fordeler sig på 6 dobbeltværelser og på en hems med 4 sovepladser (bedst til børn). I alt har sommerhuset 3 soveværelser.

Udendørs er der en flisebelagt og delvist overdækket terrasse med havemøbler og grill. I nærheden af sommerhuset finder I en stor legeplads.
Tyskland

Olpenitz

Luksushus nr. 711
Leje eksklusiv rengøring (per uge)

Mulighed for:

 • Sengelinned pr. sæt
  18,31 EUR
 • Rengøring obligatorisk
  245,07 EUR
OBS! Din bestilling er først bindende, når vi har bekræftet din booking.

Fakta

I alle vores huse finder I naturligvis mindst 1:
Højstol - Babyseng (uden madras) - Vaskemaskine -Tørretumbler - Kaffemaskine - Elkedel - Opvaskemaskine - Mikroovn - Fryser - Brødrister - Støvsuger - Stereoanlæg - Fjernsyn - Parabol/kabel TV
Antal personer
16
Antal soveværelser
6
Opført/ombygget
2017
Husstørrelse
221 m2
Grundareal
m2

Faciliteter

Indendørs faciliteter

Udendørs faciliteter

 • Grill og havemøbler

Koncepter

 • Udlejes ikke til ungdomsgrupper
 • Udlejes ikke til ungdomsgrupper

  Er i hovedsageligt under 25 år, vil I blive betragtet som en ungdomsgruppe.

 • Ikke-ryger hus
 • Husdyr tilladt (2 husdyr)
 • Husdyr tilladt

  I kan tage op til to husdyr med, uden det koster ekstra.

Afstande

Alle afstande er angivet i fugleflugtslinje. Der tages forbehold for varierende åbningstider og eventuel sæsonlukning hos lokale indkøbsmuligheder og spisesteder.
Afstand til strand
1200 m
Afstand til restaurant
6000 m
Afstand til indkøb
450 m
Afstand til golfbane
12000 m

Værelsesfordeling

Sengefordelingen er vejledende, da der som regel er tale om boksmadrasser, som kan skubbes fra hinanden og sættes sammen.

 • 2 værelser med 1 dobbeltseng
 • 4 værelser med 2 enkeltsenge
 • 1 hems med 4 madrasser - bedst til børn

Vores huse indeholder minimum 1

Højstol
Babyseng
Vaskemaskine
Tørretumbler
Kaffemaskine
Elkedel
Opvaskemaskine
Mikroovn
Fryser
Brødrister
Støvsuger
Stereoanlæg
Fjernsyn
Parabol/kabel TV