Sommerhus med pool og aktiviteter i Ostseeresort Olpenitz i Nordtyskland

OBS! Vær opmærksom på, at der i forbindelse med den aktuelle Corona-Pandemi kan være lokale restriktioner i Slesvig Holsten. Det er lejes eget ansvar at holde sig orienteret. Et lejet sommerhus opfattes i Tyskland som offentligt rum.

I det nyopførte Ostseeresort Olpenitz (området er endnu under opførsel) ved Kappeln i Nordtyskland ligger dette dejlige sommerhus til 18 personer. Huset er fyldt med aktiviteter og indbyder til en god ferie med sjov og hygge. Her er god plads til hele familien og familiens hund er naturligvis også velkommen.

Selv på vinterdage er det muligt med en dukkert, da dette sommerhus har sin egen swimmingpool med vandrutsjebane, romersk trappe og modstrømsanlæg. I poolrummet finder I også et spabad til 6 personer og en indbydende sauna.

I sommerhusets aktivitetsrum kan der spilles og leges til den helt store guldmedalje. Her er både billard, bordtennis, bordfodbold, dart og Playstation 4. Fra baren i hjørnet kan der holdes øje med de spillende eller nydes en kold drik fra køleskabet.

I det store køkkenalrum finder I et veludstyret køkken med både to håndvaske, to komfurer/ovne, to opvaskemaskiner og god køle/fryseplads. Fra det lange spisebord med plads til alle 18 gæster er der udsyn til de badende i poolen. Sommerhusets har i desuden en hyggelig sofaafdeling foran fjernsynet og tæt ved brændeovnen.

Sommerhusets 7 dobbeltværelser fordeler sig på to forskellige soveafdelinger med hvert sit badeværelse, hvilket gør sommerhuset oplagt til to familier, som gerne vil holde ferie under samme tag. Desuden er der 4 sovepladser på hems (bedst til børn). I alt har sommerhuset 3 badeværelser.

Udendørs er der god plads på den delvist overdækkede terrasse. Her finder I havemøbler og grill. I nærheden af sommerhuset finder I en stor legeplads.
Tyskland

Olpenitz

Luksushus nr. 712
Leje eksklusiv rengøring (per uge)

Mulighed for:

 • Sengelinned pr. sæt
  18,31 EUR
 • Rengøring obligatorisk
  265,07 EUR
OBS! Din bestilling er først bindende, når vi har bekræftet din booking.

Fakta

I alle vores huse finder I naturligvis mindst 1:
Højstol - Babyseng (uden madras) - Vaskemaskine -Tørretumbler - Kaffemaskine - Elkedel - Opvaskemaskine - Mikroovn - Fryser - Brødrister - Støvsuger - Stereoanlæg - Fjernsyn - Parabol/kabel TV
Antal personer
18
Antal soveværelser
7
Opført/ombygget
2017
Husstørrelse
242 m2
Grundareal
m2

Faciliteter

Indendørs faciliteter

Udendørs faciliteter

 • Grill og havemøbler

Koncepter

 • Udlejes ikke til ungdomsgrupper
 • Udlejes ikke til ungdomsgrupper

  Er i hovedsageligt under 25 år, vil I blive betragtet som en ungdomsgruppe.

 • Ikke-ryger hus
 • Husdyr tilladt (2 husdyr)
 • Husdyr tilladt

  I kan tage op til to husdyr med, uden det koster ekstra.

Afstande

Alle afstande er angivet i fugleflugtslinje. Der tages forbehold for varierende åbningstider og eventuel sæsonlukning hos lokale indkøbsmuligheder og spisesteder.
Afstand til strand
1200 m
Afstand til restaurant
6000 m
Afstand til indkøb
450 m
Afstand til golfbane
12000 m

Værelsesfordeling

Sengefordelingen er vejledende, da der som regel er tale om boksmadrasser, som kan skubbes fra hinanden og sættes sammen.

 • 2 værelser med 1 dobbeltseng
 • 5 værelser med 2 enkeltsenge
 • 1 hems med 4 madrasser - bedst til børn

Vores huse indeholder minimum 1

Højstol
Babyseng
Vaskemaskine
Tørretumbler
Kaffemaskine
Elkedel
Opvaskemaskine
Mikroovn
Fryser
Brødrister
Støvsuger
Stereoanlæg
Fjernsyn
Parabol/kabel TV