Flot sommerhus i Ostseeresort Olpenitz ved Kappeln

OBS! Vær opmærksom på, at der i forbindelse med den aktuelle Corona-Pandemi kan være lokale restriktioner i Slesvig Holsten. Det er lejes eget ansvar at holde sig orienteret. Et lejet sommerhus opfattes i Tyskland som offentligt rum.

Her er et hyggeligt sommerhus, som er bygget af Skanlux med sans for detaljen og som byder på en god ferie året rundt. Sommerhuset ligger tæt på Østersøen i det nyopførte ferieresort Olpenitz ved Kappeln i Nordtyskland (området er endnu under opførsel). I området omkring venter flotte naturoplevelser og hyggeligt, tysk byliv i Kappeln blandt andet ved den gamle museumshavn.

I dette sommerhus er der plads til 16 personer, der kan overnatte i de 6 dobbeltværelser eller på hemsen (4 sovepladser – bedst til børn).

Selv på vinterdage er der masser at lave i dette sommerhus. Sommerhuset er nemlig udstyret med sit eget badeland med swimmingpool, vandrutsjebane, sauna og spabad. Her kan vandhunde plaske hele dagen lang.

I sommerhusets aktivitetsrum kan der spilles bordtennis, billard, bordfodbold, dart og Play Station 4. Både for unge og ældre gæster er dette rum et sikkert hit!

Feriehuset har et hyggeligt kombineret køkken og spisestue. Fra det lange spisebord er der udkig til de badende i poolen og tæt på den lune brændeovn er der en hyggelig sofakrog med fjernsyn. I det veludstyrede køkken kan der laves lækker mad til alle mand. \r\nSommerhuset har i alt 3 badeværelser.

Udendørs kan der slappes af i komfortable havemøbler og grilles en god bøf. I nærheden af sommerhuset finder I en stor legeplads.
Tyskland

Olpenitz

Luksushus nr. 713
Leje eksklusiv rengøring (per uge)

Mulighed for:

 • Sengelinned pr. sæt
  18,31 EUR
 • Rengøring obligatorisk
  245,07 EUR
OBS! Din bestilling er først bindende, når vi har bekræftet din booking.

Fakta

I alle vores huse finder I naturligvis mindst 1:
Højstol - Babyseng (uden madras) - Vaskemaskine -Tørretumbler - Kaffemaskine - Elkedel - Opvaskemaskine - Mikroovn - Fryser - Brødrister - Støvsuger - Stereoanlæg - Fjernsyn - Parabol/kabel TV
Antal personer
16
Antal soveværelser
6
Opført/ombygget
2017
Husstørrelse
221 m2
Grundareal
m2

Faciliteter

Indendørs faciliteter

Udendørs faciliteter

 • Grill og havemøbler

Koncepter

 • Udlejes ikke til ungdomsgrupper
 • Udlejes ikke til ungdomsgrupper

  Er i hovedsageligt under 25 år, vil I blive betragtet som en ungdomsgruppe.

 • Ikke-ryger hus
 • Husdyr tilladt (2 husdyr)
 • Husdyr tilladt

  I kan tage op til to husdyr med, uden det koster ekstra.

Afstande

Alle afstande er angivet i fugleflugtslinje. Der tages forbehold for varierende åbningstider og eventuel sæsonlukning hos lokale indkøbsmuligheder og spisesteder.
Afstand til strand
1200 m
Afstand til restaurant
6000 m
Afstand til indkøb
450 m
Afstand til golfbane
12000 m

Værelsesfordeling

Sengefordelingen er vejledende, da der som regel er tale om boksmadrasser, som kan skubbes fra hinanden og sættes sammen.

 • 2 værelser med 1 dobbeltseng
 • 4 værelser med 2 enkeltsenge
 • 1 hems med 4 madrasser - bedst til børn

Vores huse indeholder minimum 1

Højstol
Babyseng
Vaskemaskine
Tørretumbler
Kaffemaskine
Elkedel
Opvaskemaskine
Mikroovn
Fryser
Brødrister
Støvsuger
Stereoanlæg
Fjernsyn
Parabol/kabel TV