Hyggeligt sommerhus til 20 personer i Ostseeresort Olpenitz

OBS! Vær opmærksom på, at der i forbindelse med den aktuelle Corona-Pandemi kan være lokale restriktioner i Slesvig Holsten. Det er lejes eget ansvar at holde sig orienteret. Et lejet sommerhus opfattes i Tyskland som offentligt rum.

I dette skønne sommerhus I Ostseeresort Olpenitz (området er endnu under opførsel) mangler der intet! Huset byder på de bedste rammer for både en afslappende og aktiv ferieoplevelse i Nordtyskland. Den hyggelige by Kappeln ligger kun 10 km fra sommerhuset og her finder I både butikker og gode spisesteder.

Sommerhuset er fyldt med sjove indendørsaktiviteter, som giver mulighed for at alle gæster kan hygge sig og være aktive sammen. I det store aktivitetsrum er der blandt andet billard, bordtennis, dart og bordfodbold. I sofahjørnet kan der spilles Play Station 4 og fra baren kan der serveres kolde drikke til de spillende.

I sommerhuset er der også mulighed for afslapning og velvære. Her har I nemlig jeres helt eget boblende spabad. I kan også snuppe en dukkert i poolen med vandrutsjebane og romersk trappe eller nyde en afslappende stund i sommerhusets sauna.

Rundt om det lange spisebord er der naturligvis plads til alle sommerhusets gæster og her kan der nydes et lækkert måltid mad, som kan tilberedes i det veludstyrede XL-køkken. Med to opvaskemaskiner, vaske, komfurer, ovne og god køle/fryseplads bliver madlavning til mange mennesker lettere.

I alt har poolhuset 8 dobbeltværelser og 4 sovepladser på hems (bedst til børn). Sommerhuset er praktisk bygget til flere familier, der ønsker at holde ferie under samme tag, da soveværelserne fordeler sig på 3 soveafdelinger med hvert sit badeværelse. I alt har huset 4 badeværelser.

Udendørs har sommerhuset en delvist overdækket terrasse, hvor I finder komfortable havemøbler og grills. I nærheden af sommerhuset finder I en stor legeplads.
Tyskland

Olpenitz

Luksushus nr. 715
Leje eksklusiv rengøring (per uge)

Mulighed for:

 • Sengelinned pr. sæt
  18,31 EUR
 • Rengøring obligatorisk
  280,00 EUR
OBS! Din bestilling er først bindende, når vi har bekræftet din booking.

Fakta

I alle vores huse finder I naturligvis mindst 1:
Højstol - Babyseng (uden madras) - Vaskemaskine -Tørretumbler - Kaffemaskine - Elkedel - Opvaskemaskine - Mikroovn - Fryser - Brødrister - Støvsuger - Stereoanlæg - Fjernsyn - Parabol/kabel TV
Antal personer
20
Antal soveværelser
8
Opført/ombygget
2017
Husstørrelse
267 m2
Grundareal
m2

Faciliteter

Indendørs faciliteter

Udendørs faciliteter

 • Grill og havemøbler
 • Stik til el-bil

Koncepter

 • Udlejes ikke til ungdomsgrupper
 • Udlejes ikke til ungdomsgrupper

  Er i hovedsageligt under 25 år, vil I blive betragtet som en ungdomsgruppe.

 • Ikke-ryger hus
 • Husdyr tilladt (2 husdyr)
 • Husdyr tilladt

  I kan tage op til to husdyr med, uden det koster ekstra.

Afstande

Alle afstande er angivet i fugleflugtslinje. Der tages forbehold for varierende åbningstider og eventuel sæsonlukning hos lokale indkøbsmuligheder og spisesteder.
Afstand til strand
1200 m
Afstand til restaurant
6000 m
Afstand til indkøb
450 m
Afstand til golfbane
12000 m

Værelsesfordeling

Sengefordelingen er vejledende, da der som regel er tale om boksmadrasser, som kan skubbes fra hinanden og sættes sammen.

 • 3 værelser med 1 dobbeltseng
 • 5 værelser med 2 enkeltsenge
 • 1 hems med 4 madrasser - bedst til børn

Vores huse indeholder minimum 1

Højstol
Babyseng
Vaskemaskine
Tørretumbler
Kaffemaskine
Elkedel
Opvaskemaskine
Mikroovn
Fryser
Brødrister
Støvsuger
Stereoanlæg
Fjernsyn
Parabol/kabel TV